- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.781
midemde fenaaa zatiii
selam arkadaslar fantastika ben 6 da i$e gidiyorum gece11 e kadar :))
selam kızlar. 6 ya az kaldı sabıropuyorumnanaktan
selam kızlar. 6 ya az kaldı sabıropuyorumnanaktan
pericim bişi atıştırsan belki geçer azıcık.
sen maden suyu içiyormusunn?
selam arkadaslar fantastika ben 6 da i$e gidiyorum gece11 e kadar :))
nasıl anlamadım vardiyalı falan mı?
ALLAH hepimize yardım etsin dilerim. en önemlisi sağlık versin. ben de havaalanında bi cafeye başvurdum (evimize yakın) vardiyalıymış, gece 10 sabah 8, gündüz vardiyası da var ama saatler böyle. hafta içi 1 gün izin. ve maaş 550tl+sigorta. eşim gitme dedi ama hayat şartları malum, bir de evde oturmanın verdiği sıkıntı.iş bulmak lazımmm
merhaba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun öncelikle ben de siteye yeni üyeyim
20 ağustosta düşük yaptım 5 haftalıktı henüz kalp atışları başlamadan düştü , ilk gebeliğimdi kendiliğinden düştüğü için dr. beklemene gerek yok kendini hazır hissettiğinde tekrar deneyebilirsin dedi.
Ben de çok istediğim için kanamam bitince tekrar denedik düşüğün üzerinden 2 ay geçti adet olmadım sanırım üstüne kaldım test yaptım pozitif çıktı ultrason ile baktı dr. ama bişey gözükmedi daha yeni olabilir dedi 28 ekimde tekrar ultrasonum var inşallah hayırlısı olur çok istiyorum bebişimin olmasını Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
kızlar bi tuhafım bugün gecenin bir yarısı ben uyuyamadım dün eşim hastaneye yattı film çekeceklerdi durumu iyi iki gündür iş çıkışı onun yanına gidiyorum ben işteyken eşim aradı hastaneden babası aramış nasılsın diye veee eltim hamileymiş bunu söylemiş eşime çok tuhaf oldum nedenini bilmiyorum onun adına sevindim ama bi tuhafım işte yaaaa eltim benden bir ay önce evlendi kendi oğlan kardeşimde iki ay önce evlendi eltim ilk geceden hamile kladı şimdi 3.5 yaşında kızı var bizim gelinde hemen hamile kaldı onunda 3.5 yaşında kızı var eltim tekrar hamile kalmış eee bizim gelide ikinci için çalışmalara başladı bende hala tık yok üstelik onlardan daha büyüğüm eşim bugün diyor millet zevkine yapıyor çocuk oluyor biz uğraşıyoruz tık yok bende dedim biz yaşlıyız ağırdan gidiyoruz adamcağız hastanede benim nasıl tepki vereceğimi düşünmüş önce söyleek istememiş üzülürüm diye ama hayat bu ne yani bizim bebeğimiz olmuyor diye kimse doğurmasın mı dimi ya millet te beceri var çatır çatır doğuruyor offf çok şikayet ettim galiba kısmet işi bunlar olacaksada olmıyacaksada rabbim hayırlısını versin gündüz ağladım ama isyan etmedim şükür vardır bir hikmeti şimdi daha iyiym amaaaan diyorum boşver geldiği zaman gelir benim bebeğim assolist en son çıkacak:))))sizlerle paylaşmak istedim şimdi bayramda köye gidince gözler bize dililecek Allahtan kayınvalidem bişey demiyor kısmet diyor ama çevre bilmezki lom lom konuşur