- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.801
kızlar bi tuhafım bugün gecenin bir yarısı ben uyuyamadım dün eşim hastaneye yattı film çekeceklerdi durumu iyi iki gündür iş çıkışı onun yanına gidiyorum ben işteyken eşim aradı hastaneden babası aramış nasılsın diye veee eltim hamileymiş bunu söylemiş eşime çok tuhaf oldum nedenini bilmiyorum onun adına sevindim ama bi tuhafım işte yaaaa eltim benden bir ay önce evlendi kendi oğlan kardeşimde iki ay önce evlendi eltim ilk geceden hamile kladı şimdi 3.5 yaşında kızı var bizim gelinde hemen hamile kaldı onunda 3.5 yaşında kızı var eltim tekrar hamile kalmış eee bizim gelide ikinci için çalışmalara başladı bende hala tık yok üstelik onlardan daha büyüğüm eşim bugün diyor millet zevkine yapıyor çocuk oluyor biz uğraşıyoruz tık yok bende dedim biz yaşlıyız ağırdan gidiyoruz adamcağız hastanede benim nasıl tepki vereceğimi düşünmüş önce söyleek istememiş üzülürüm diye ama hayat bu ne yani bizim bebeğimiz olmuyor diye kimse doğurmasın mı dimi ya millet te beceri var çatır çatır doğuruyor offf çok şikayet ettim galiba kısmet işi bunlar olacaksada olmıyacaksada rabbim hayırlısını versin gündüz ağladım ama isyan etmedim şükür vardır bir hikmeti şimdi daha iyiym amaaaan diyorum boşver geldiği zaman gelir benim bebeğim assolist en son çıkacak:))))sizlerle paylaşmak istedim şimdi bayramda köye gidince gözler bize dililecek Allahtan kayınvalidem bişey demiyor kısmet diyor ama çevre bilmezki lom lom konuşur
belenayım kıyamam sana ben ya hissettiklerinde çok haklısın yani bu bizden önce kmsenin çocuğu olmasın gibi bi istek değilki sadece bizimde olsun bizde çok istiyoruz ve en doğal hakkımız bu, eltin sağlıkla tamamlar hamileliğini ve bebeğini kucağına alır dilerim.. ve en en en yakın zamanda sende ailenize bebek müjdesini verirsin arkadaşımmm, ama sana kızacağım bişey var sen neden şu dr işini bu kadar erteliyorsun anlayamıyorum lütfen bi dr bulalım sana burdan ve git bi görün bak geçen ay ilişkiden sonra kan geliyo diyodun hala gitmedin dr a.. yani başlıcam senin patronlarına eğer izin alma sıkıntısı çekiyosan yaniiii.. ben bugün araştırıcam senin için hatta randevunu bile alıcam bak