Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenayım kıyamam sana ben ya hissettiklerinde çok haklısın yani bu bizden önce kmsenin çocuğu olmasın gibi bi istek değilki sadece bizimde olsun bizde çok istiyoruz ve en doğal hakkımız bu, eltin sağlıkla tamamlar hamileliğini ve bebeğini kucağına alır dilerim.. ve en en en yakın zamanda sende ailenize bebek müjdesini verirsin arkadaşımmm, ama sana kızacağım bişey var sen neden şu dr işini bu kadar erteliyorsun anlayamıyorum lütfen bi dr bulalım sana burdan ve git bi görün bak geçen ay ilişkiden sonra kan geliyo diyodun hala gitmedin dr a.. yani başlıcam senin patronlarına eğer izin alma sıkıntısı çekiyosan yaniiii.. ben bugün araştırıcam senin için hatta randevunu bile alıcam bak

hoşgeldin aramıza zuleyhacım inşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini bidahaki muayneye.. hamilelik belirtileri varmı üstünde

sağol canımopuyorumnanaktanbenimki duygu yoğunluğu işte dün evde yanlızdım eşimde hastanede olunca bi tuhhaf hissettim kendimi ama şimdi iyiym sağol desteğin için

canım arkadaşım benimopuyorumnanaktaniyiki varsınız dedimya akşam biraz duygusaldım herşeyi kafaya takma konusunda üstüme yok maşallah:mymeka:doktor işinide canım adetim daha bitmedi onu bekliyorum biterbitmez gideceğim biliyorsun benimki 10 günden önce gitmez en 9 eylül serkanmı neydi onu düşünüyorum adetim bitsim hemen gideceim Şeniz

belenaycım 9 eylülde prof. bülent gülekli var bence onuda düşünebilirsin kadın doğum anabilimdalı başkanı ve aslında tüp bebek üzerine uzmanlaşmış ama farketmez sonuçta jinekolog.. ben ona gitmeyi düşündüm ama muaynanesi hastanede olduğu için vazgeçtim.. kendiside çocuk sahibi olmakta çok zorlanmışş tüp bebekle olmuş

günaydın kızlar hepnıze hayırlı cumalar....

belenayım geçmiş olsun canım benım eşine...üzülmeni istemiyorum artık ben senın...takma kafana bunları bebeişin sana saglıkla sıhhatle gelecek en kısa zamanda...hanı oluruna bırakmıstık düşünmeyınce daha rahat olacak bak ben eminim....hem şu an daha baska planlar yokmuu kilo vermek gibii...senı cok sevıyorum ben üzülme sakın böyle seylere...tabı assolıst olacak senın bebıs..arkadan gelecekk hemde bomba gıbıı....

günaydınlar hayırlı cumalar hepinize. belenaycım hissettiklerin gayet dğal canım.. benim etraımda da butür şeyler var ama napalım tuhaf biduygu hem sevinç hem bi burukluk.. mesela ben bi tane yapamadan ablam 2.ciye hamile(ablamla da aramızda 1,5 yaş var) görümcem 2.ciyi düşünmeye başladı benden 7 yaş küçük. görümcemin eltileri görümceleri çatır çatır doğuruyo hamile kalıyo bi kreşlik çocukları var.. sürekli bunlarla yüzyüzeyim ve bi hamile haberinde seninle aynı duyguları o an yaşıyorum inan.

herşeyın bir sırası var beklıyor dogru zamanı gelıcek hemde en kısa zamanda ınsallah...şu mübarek günde allahım ınsallah bebek hasretı ceken bütün herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versın yarabbım...

herkese hayırlı cumlar

belenaycım öncelikle eşine geçmiş olsun.canım bu kadar sıkma daraltma kendini seni çok iyi anlıyoruz hepimiz ama herşey Allahtan herşeyin bir zamanı var biliyorusun.dilerim bu mübarek günde en kısa zamanda bize müjdeni verirsin.dualarım seninle.doktor işinide sakın safsaklama mutlaka git görün.adet günlerinde çok uzun sürüyormuş bunuda sor bence.

öncelikle çok geçmiş olsun.28 ekimde inşalalh mutlu haberini alırız.
amin isteyetn herkese allahım nasip etsin.

kızlar ben 7 kasımda doktora gidicektim ya .. yarına randevu aldım dayanamadım :kedi: doktor bişi demez dimi bebişimi çok özledim ya bir daha göreyim kalp atışlarını

ececim iyi yapmışsın raandevunu erkene almakla valla rahatlamışsındır zaten biraz.. ilk aylarda biraz daha sık gidersin sende doktora zaten ilerde hereketlerini hissedince böyle sık gitmene gerek kalmaz :))

iyi yapmısın ececim git bi gör bakalım bebişi için rahat eder hemdaha rahat olursun guzelım

oluyodu pericim ama gerçekten sanki 1 beden genişlemiş gibiyimm.. gerçi dün akşam pantalonlar denedim 36 bedenlere girdim ama yani kilo aldımmı bilmiyorum da çok şiştim.. bide bişey sorcam pericim gerçi hatırlarmısın bilmem ama benim oturduğum zaman daha çok hissediyorum kasık ağrılarını ayaktayken daha az neden acaba senin nasıldı

benım özellıkle oturup kalkarken daha cok batardı ve ayaktayken agrırdı canım...otururken şişlik benı rahatsız ederdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…