- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.761
canımm biraz kasıklarım ağrıyor iki taraf birden bazen tek tarafa sancı giriyor o kadar öyle bulantı baş dönmesi falan yok malesef.. çok merak ediyorum yasemincim, kasıklarımdaki bu ağrı pek tanıdık değil ama bakalım hayırlısı
ay inşallah canım....dualarım seninle...hayırlı ise haberini alalım bu ay...az kaldı salıyaa...meleğin seni hiç bırakmamak üzere gelsinfantastikam :)))
aminnn güzel yüreklim benim çok istiyorum onu hayırlısıyla hazırım gelsin ve beni bırakmasın istiyorumm ama varya ümid etmeye bile korkuyorumm çünkü geçen aylardan dilim yandı bu ay hüsran yaşamak istemiyorum
kızlar artık eve gitmek istiyorum yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonunda
biliyoruz geleceklere bir gün ama yaşadıklarımız cabası...sınav dünyası işte...allahım alnımızın akıyla bu sınavımızıda geçelim inşallah....
ben çalışmak istemiyorum ececim ama şartlar ne gerektirir onuda bilemiyorum
4 ücretli 2 ayda ücretsız ızın kullanıcam canım bende allah izin verırse ama tabı gönlüm hiç çalısmaktan yana degıl şartlar ıyı olursa tabı bebegımı kendım büyütürüm ve bu süper olur.
evet ececim herşey çok pahalandı eskiden istediğim gibi alışveriş yapar para bile biriktirirdim ama son zamanlarda bırak biriktirmeyi yetiştiremiyorum bile ama elimde ne var bende bilmiyorum paramızın değeri giderek düşüyor herşeye zam var ama maaşlar hariç