- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.241
kobracım ben çalışıyorum ama hayatım seninkinden farklı değil amaçsız gayesiz hergün işe geliyorum akşam olsun diye dk sayıyorum zaten işlerde durgun e bende zerre kadar hırs yok tek farkım ayın son günü para alıyorum.. ah keşke bende evimde olsaydımmmmm ama paramda olsaydı :))
ya canım böle değişik bısey yemek ıstıyo ama ne yesem acaba aksama yaaa koşiçte gec gelıcek bugün evde yemegım var kabak dolması ama onu canım ıstemıyo ne ıstıyo benım canım yaaa ne yıycem ben yahuuuu
canım hep zararlı seylerı yemek ıstıyooo en basta cola ıcmek ıstıyorum mesela şöleeee lıkır lıkırrr ohhhh bid yanına patlamıs mısırrrrr
merhaba kızlar. ben de 25 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. daha 1 ay bile olmadı, zaman hiç geçmiyor sanki. sürekli hamile kalacak mıyım, kalırsam bebeği görebilecek miyim diye düşünüyorum, keşke düşünmemenin bir yolu olsa. ALLAH başka sıkıntı vermesin dilerim hepimize, hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: zor bu dönemler zorrr
pericim mutlaka dışardan bişeyler söyle kendine bütün alternatifleri şöyle bi geçir kafandan canın hangisini en çok istiyosa yanındada ayranla onu ye hayatım boşver kabak dolmasını
hımm ozaman bırazcık sabır guzelımmm güzel gunler yakındaaa sıkma canınııı...
Geçmiş olsun arkadaşım,bizde geçmez diyorduk ama şubat ayından buyana tüm ayları geçtik ve yine Şubata yaklaşıyoruz:))))))))))
merhaba kızlar. ben de 25 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. daha 1 ay bile olmadı, zaman hiç geçmiyor sanki. sürekli hamile kalacak mıyım, kalırsam bebeği görebilecek miyim diye düşünüyorum, keşke düşünmemenin bir yolu olsa. ALLAH başka sıkıntı vermesin dilerim hepimize, hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: zor bu dönemler zorrr
fantastikacımm midende sorun olyomuu bulantı gibi bu kadar erken belirtide olmazkiii
ya canım böle değişik bısey yemek ıstıyo ama ne yesem acaba aksama yaaa koşiçte gec gelıcek bugün evde yemegım var kabak dolması ama onu canım ıstemıyo ne ıstıyo benım canım yaaa ne yıycem ben yahuuuu
E buda güzel be canım:)))))))
Calışmasak keşve her ay bol bol paramız olsa,ay dünyayı fethederim ben beee.Çok gezegenim,sanırım bu yüzdende evde popomun üstüne oturmak zorluyoooo
kızlar nabersiniz ben yokken ne güzel yzışmışsın kısakndım.bugün acaip yoğundum ya şimdi biraz duruldu.
pericim bende hep zararlı şeyleri yemek istiyorum ya ne olcak bizim bu halimiz :)
bu ay fantastika ,hayal ve esteryadan müzjdeli haberleri bekliyoruz inşallah.
kobracım inan çalışsan ah şimdi evde olmak vardı diceksin.yada bizmi bu özlemi çok çekiyoruz bilmiyorum.ama ihtiyacın yoksa çokta kasma bence patronların bakışları bile çekilmyo bazen.
ay başka bişi unuttum bilmiyorum :)
amin amin aminnnnn ececimmmmmmmmmm alkisalkisalkis en bereketli ay bu ay olsun
kızlar nabersiniz ben yokken ne güzel yzışmışsın kısakndım.bugün acaip yoğundum ya şimdi biraz duruldu.
pericim bende hep zararlı şeyleri yemek istiyorum ya ne olcak bizim bu halimiz :)
bu ay fantastika ,hayal ve esteryadan müzjdeli haberleri bekliyoruz inşallah.
kobracım inan çalışsan ah şimdi evde olmak vardı diceksin.yada bizmi bu özlemi çok çekiyoruz bilmiyorum.ama ihtiyacın yoksa çokta kasma bence patronların bakışları bile çekilmyo bazen.
ay başka bişi unuttum bilmiyorum :)
Fıstığım kendini sıkma farklı birşeyler ye.
İstersen patatez kızart kendine yanınada koca bir kase yoğurt.
Yada pizza ye,basit zahmetsiz bişeyler yap,yorma kendini,menemen ye.
Dışarıdan söyleyeceksen,döner ye,ben ısmarlıyım arkadaşıma yaaaaaa
vallahı bilmıyorum ececım nolcak bu halımızzz alıcam bı guzel kolayı kızartıcam patatesı oturcam yıycem kör şeytan ye iç dıyıp duruyo zatennnn
çok geçmiş olsun canım ve hiç merak etme zaman öyle hızlı geçiyor ki bi bakmışsın yeniden sağlıkla hamilesin
yok hayalcim midemde bulantı yok ama kasıklarımdaki şişlik hissi bazen batma bazen yanma çok bariz var ama dediğim gibi takmıyorum ben bu belirtileri:)) çünkü her ay sağ gösterip sol vuruyo o belirtiler :))
vallahı bilmıyorum ececım nolcak bu halımızzz alıcam bı guzel kolayı kızartıcam patatesı oturcam yıycem kör şeytan ye iç dıyıp duruyo zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?