Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

E buda güzel be canım:)))))))
Calışmasak keşve her ay bol bol paramız olsa,ay dünyayı fethederim ben beee.Çok gezegenim,sanırım bu yüzdende evde popomun üstüne oturmak zorluyoooo

canım hep zararlı seylerı yemek ıstıyooo en basta cola ıcmek ıstıyorum mesela şöleeee lıkır lıkırrr ohhhh bid yanına patlamıs mısırrrrr

pericim mutlaka dışardan bişeyler söyle kendine bütün alternatifleri şöyle bi geçir kafandan canın hangisini en çok istiyosa yanındada ayranla onu ye hayatım boşver kabak dolmasını

Geçmiş olsun arkadaşım,bizde geçmez diyorduk ama şubat ayından buyana tüm ayları geçtik ve yine Şubata yaklaşıyoruz:))))))))))

ızmirhayal belirtilere takılma arkadaşım,başka şeyler düşünmeye gayret et.Ben bu ay hamilelikden çok şüphelendim ve bir günde geciktim ama olmadı,en güzel kesin belirtisi regl 10 gün geçmesi...

Geçmiş olsun arkadaşım,bizde geçmez diyorduk ama şubat ayından buyana tüm ayları geçtik ve yine Şubata yaklaşıyoruz:))))))))))

ALLAH başka sıkıntı vermesin, gönlümüzdeki dileğimize kavuştursun ne diyelim. başka çaremiz yok, bunu öylesine söylemiyorum.sağlığımıza dikkat ederek bekleyecek ve dua edeceğiz.

çok geçmiş olsun canım ve hiç merak etme zaman öyle hızlı geçiyor ki bi bakmışsın yeniden sağlıkla hamilesin

fantastikacımm midende sorun olyomuu bulantı gibi bu kadar erken belirtide olmazkiii

yok hayalcim midemde bulantı yok ama kasıklarımdaki şişlik hissi bazen batma bazen yanma çok bariz var ama dediğim gibi takmıyorum ben bu belirtileri:)) çünkü her ay sağ gösterip sol vuruyo o belirtiler :))

Fıstığım kendini sıkma farklı birşeyler ye.
İstersen patatez kızart kendine yanınada koca bir kase yoğurt.
Yada pizza ye,basit zahmetsiz bişeyler yap,yorma kendini,menemen ye.
Dışarıdan söyleyeceksen,döner ye,ben ısmarlıyım arkadaşıma yaaaaaa

kızlar nabersiniz ben yokken ne güzel yzışmışsın kısakndım.bugün acaip yoğundum ya şimdi biraz duruldu.
pericim bende hep zararlı şeyleri yemek istiyorum ya ne olcak bizim bu halimiz :)

bu ay fantastika ,hayal ve esteryadan müzjdeli haberleri bekliyoruz inşallah.

kobracım inan çalışsan ah şimdi evde olmak vardı diceksin.yada bizmi bu özlemi çok çekiyoruz bilmiyorum.ama ihtiyacın yoksa çokta kasma bence patronların bakışları bile çekilmyo bazen.

ay başka bişi unuttum bilmiyorum :)

amin amin aminnnnn ececimmmmmmmmmm alkisalkisalkis en bereketli ay bu ay olsun

pembehera canım aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun.zaman herşeyden çabuk geçiyor.ama sabırsız olamnıda çok iyi anlyorum çünkü hepimiz aynı düşüncelerden geçtik.Allah en kısa zamanda dilediğine kavuştursun.

vallahı bilmıyorum ececım nolcak bu halımızzz alıcam bı guzel kolayı kızartıcam patatesı oturcam yıycem kör şeytan ye iç dıyıp duruyo zatennnn

hımmm pizzaaaaa güzelllll cokacimcoook

bekleyeceğiz, beklemeliyiz diyorum ama aslında ruh sağlığını yitirmemek için beklememek lazım. beklememek derken tam da az önce sizin bahsettiğiniz noktaya değineceğim. ben şuan çalışmadığım için evde hergünüm birbirinin aynısı, rutin ve düşünmekle geçiyor. istesem de kafamdan düşükle hamilelikle ilgili düşünceleri atamıyorum. bunun nedeni ise çalışmamam. belki insan evde de olsa vaktini değerlendirmek için uğraş bulur diyenleriniz olabilir. ama hiçbir uğraş, hiçbir kişisel hobilere vs ayrılan zaman insanı çalışmak kadar sosyal yapamaz bence. bu nedenle çalışan arkadaşlarıma bu noktada evde oturan biri olarak çalışmanın kendiniz için yapabilecek en iyi şey olduğunu söylemek istiyorum, kendi fikrimce,tecrübelerimce tabi...

vallahı bilmıyorum ececım nolcak bu halımızzz alıcam bı guzel kolayı kızartıcam patatesı oturcam yıycem kör şeytan ye iç dıyıp duruyo zatennnn

pericim senin 3 ayı geçti dimi ya azıcıktan bişey olmaz küçücük bi bardağa koy patatesin yanında yudumla bari biraz kolayı

Canım ümitlenince tekrar kaybetmiş gibi oluyorsun.Ben bu ay son gün ümitlendim ama yetti yani.Bide gecikti..
Umarım arkadaşım güzel haberler verirsin,Umarım bu ay çok hamilemiz olur.Ben hala dr.randevusu almadım,bakalım belki eski dr.giderim.Cuma günü kardeşim doplere girecek.Bende onunla birlikte gidicem,gitmişken belki muayene olurum.Ya yine başım dönüyor.Şu kalbimde ritim bozukluğu vardıya,hani bana zararı olmayan.Dr.başın dönerse bayılırsan gel demişti.Acaba o yüzden mi dönüyor.Deliricem sonunda:))))))))))

aman sakın ha :)) birazcık daha az kaldı bir doğsun ondan sonra bol bol yeriz :))

benim bugün acaip bir yanma var midemde sendede oluyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…