- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.221
valla kobram evde olsam şu an varya hiççç sıkılmammm çalısmak zorunda olmasam n eguzel olurdu vallahiii....
ne depresyonu yahuuu yarın birgun hamıle kalcan zaten..otur oturdugun yerde...zorunda degılsen eger kasma kendını valla..
kızlarsaka yapmıom ben yaacidden sol kasıgımda habire iğne batması oluyo kaldımmıki canlar ne zaman belli olurki ben ayın 11 de yumurtladım biliyorum sabırsızlanıyorum artık:)
kimse beni takmıyo
Özene özene yemek de yaptım,hamur işleri tatlılar falanda yaptım ama artık onlar bile ilgimi çekmiyor,yani ev hayatıda zor.Yalnız ve tek başınasın,hamile falan olsaydım en azından beklediğim bir minik var derdim.Şuan bi geyem yok,spor yapardım ilk zamanlar bol bol,kolumu bile kıpırdatmıyorum...
kim takmıyoo huuuuu heh ıste alınganlıkta baslamıssssss hadııı bakalımmmm
:))))))) ah keşke canım zaman geçsin istiyom bir an önce ve eminim bu ay hamiş cıkcak burdan ben olmasamda diğer hatunlardan cıkacak:)
kobracım ben çalışıyorum ama hayatım seninkinden farklı değil amaçsız gayesiz hergün işe geliyorum akşam olsun diye dk sayıyorum zaten işlerde durgun e bende zerre kadar hırs yok tek farkım ayın son günü para alıyorum.. ah keşke bende evimde olsaydımmmmm ama paramda olsaydı :))
( ama hamile kalıcan en kısa zamanda ınsallah...ama bu kırgınlık ısteksızlık hallerı havalardanda kaynaklanıyo guzelım ya hava degısımlerı cok etkılıyo ınsanıı...pekı bakıyomusun başka ıslere basvurdugun yerler varmı
Yok be canım,iş de bakmıyorum,içimden gelmiyor,hayır baksam bulsam da korunmuyoruz,2-3 aya kadar hamile kalsam çıkmak zorunda kalıcam,yeni işyeri çalıştırmaz,patronlar hamileleri sevmezler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?