Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sağol arkadaşım, inşallah. ALLAH tan hepimize sağlık ve sükunet diliyorum. hamile arkadaşlarımıza da kolaylıklar, hayırlı ve sağlıklı doğumlar ve evlatlar diliyorum...

guzellerım ben cıkıyorum sizi sevıyorummmm hemde coookkk yarın görusmek üzere insallahhhhhh iyi aksamlarrrrrr

canım haklısın ama hangi işi yaptığına bağlı ben bütün gün masanın başındayım yptığım iş rutin sürekli kendini tekrar eden bi iş, bütün gün aynı insanlarla beraberim ki zaten ofisimizde az kişiyiz ve tek bayan benim :) yanımız gümrük kalabalık ama ben yerimi bırakıp zırt pırt gidemiyorum.. yaaaani canım inan iş ve eş hayattaki en önemli seçimler ve eğer işinde mutlu değilsen hiç, manevi olarak beklentilerini karşılamıyosa işin, evde oturmak daha eğlenceli gelebilir inan ve dediğimiz gibi paranda varsa tabi kafamçokkarıştı

kobracım dr öyle dediyse bi git göster kafandaki soruları silersin böylece bence devam ederse bu durum ihmal etme güzelim, ogün kardeşinle beraber kadındoğumcuyada görün kardiyologoda çıkart aradan en iyisi

pericim hoşçakal gülüm bende seni çok seviyorum yarın görüşürüz e zaten bende birazdan çıkıcam evime gidip patates kızartıp ketçap mayanoze bandırıp yicem yanındada kola içicem :)))

kobracım bence ihmal etme ne kadar zararı yok desede baksana bayılabileceğini bile söylemiş.mutlaka bir kardiyolaga gitmelisin.

kolayı abartabiliyorum eskisi gibi, çikolata yiyebiliyorum rahat rahat, dip boyaya devam edebiliyorum, eşimle de :kedi: , hoplayıp zıplayabiliyorum hatta coşup ama ağız dolusu gülebilir miyim daha kaç zaman bilemiyorum. (patates kızartması ve kolaya istinaden) ooof of baydım içinizi de

yok be ececim bişey olmaz bence yani tamam kola zararlı bişey ama azıcık canın istediğinde içebilirsin bence ama kokoreç yemek yok halaaaaaa :))) çiğ köftede zaten artık etsizleri var çiğköftenin hem onlar daha güzelll :))))

eee şimdilik yapıyosun bunları ama senide görcez şekerim az kaldı bikaç ay çok kısa bi zaman şıp diye geçicek merak etme:))

yok yok yemiyorum o akşam yediğim yetti artık eskisi gibi de değil öyle canım çekmiyor :)))

ya ben ara ara birer yudum koladan içiyorum bu kadarın zarırı yoktur dimi.

doktor bana hamileliğim kürtaj ile sonlandırılmamışken daha, yani ilk kontrolde herşey yolunda gözükürken siyah çayı, kahveyi, asitli içecekleri içmemem gerektiğini söylemişti ben de içmemeye karar verdiğim için mesela kola tüketimiyle ilgili bir opsiyon var mıdır diye sormadım. sen gene de dr una sormalısın bence.

kobracım dr öyle dediyse bi git göster kafandaki soruları silersin böylece bence devam ederse bu durum ihmal etme güzelim, ogün kardeşinle beraber kadındoğumcuyada görün kardiyologoda çıkart aradan en iyisi

Canım eğer kalp ile ilgiliyse zaten,ufak bir operasyon geçirmem gerekecek,ameliyat gibi değil,lazer gibi düşün.Aritmiye sebep olan yeri yakacaklar ve düzelicek,ölüm tehlikesi falan yok ve başarılı bir operasyon.Bende bu alandaki en iyi dr.u buldum ve muayene olmuştum Mayıs ayında.Dr.u tanıdık bir dr.umuz ayarlamıştı.Oda beni Kocaeli üniversitesindeki bu tarz ameliyatları yapan bir uzmana yönlendirdi.Adam para almak için hemen yapalım diyebilirdi ama çok efendi ve başarılı bir dr.yalnızca 6 ayda yada yılda 1 kere kontrol edicez ve seni takibe alıcaz.Sana şuan zararı yok dedi.Eğer baş dönmesi ve akabinde bayılma falan olursa gel demişti ama şuan bu baş dönmem neden oluyor bilmiyorum belki basit bir tansiyon düşmesi olabilir.Ayrıca hamile kalabilirmiyim bana zararı varmı dedim,bir sorun yok hamilelikle ilgili demişti...Ay ne uzun yazdım

işin açıkçası iş olsun rutin olsun delikafadulden.bizim gelir gideri ucu ucuna karşıladığı için ne iş olsa yaparım modundayım, arayıştayım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…