• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bu sabah arkadaslarla bu evde kalma meselesını konustuk ...dedık şimdi evde olsaydık...ohhhh sabah kalkar eşimize kahvaltı hazırlarrr bırlıkte kahvaltı yaparrr sonra onu gönderırrr sonra bıraz televızyon karsısında keyıf yapar belkı uyuklarr sonra kalkar ev temızlıgı yemek alısverıs falan yapar sonra oohhh keyfe keder vallaaa bıyerden para cıksada şöleee 50-100 milyarrr ılk yapacagım sey işten ayrılmak ...

valla kobram evde olsam şu an varya hiççç sıkılmammm çalısmak zorunda olmasam n eguzel olurdu vallahiii....

ne depresyonu yahuuu yarın birgun hamıle kalcan zaten..otur oturdugun yerde...zorunda degılsen eger kasma kendını valla..

Canım inan benim yerimde olsan sende sıkılırsın.Bende erken kalkıyorum sizler gibi,bünyem alışık buna,kahvaltı hazırlıyorum eşimle birlikte kahvaltı yapıyoruz,o işe gidiyor ama ben tv keyfi falan yapamıyorum,çünki tv deki hiçbirşey ilgimi çekmiyor nat.geo.wıld izliyorum biraz.işte öylesine birkaç şeye bakıyorum,nette takılıyorum,sizlerlede yazışmasam ne yaparım bilmem

kızlarsaka yapmıom ben yaa:( cidden sol kasıgımda habire iğne batması oluyo kaldımmıki canlar ne zaman belli olurki ben ayın 11 de yumurtladım biliyorum sabırsızlanıyorum artık:)

hımmmm olurmu olurrrr bende de öle olmustu çünkü..oturup kalkarken falan oluyo dımı bu..dur bakalım hadı hayırlısı ınsallah guzelım...

Özene özene yemek de yaptım,hamur işleri tatlılar falanda yaptım ama artık onlar bile ilgimi çekmiyor,yani ev hayatıda zor.Yalnız ve tek başınasın,hamile falan olsaydım en azından beklediğim bir minik var derdim.Şuan bi geyem yok,spor yapardım ilk zamanlar bol bol,kolumu bile kıpırdatmıyorum...

Özene özene yemek de yaptım,hamur işleri tatlılar falanda yaptım ama artık onlar bile ilgimi çekmiyor,yani ev hayatıda zor.Yalnız ve tek başınasın,hamile falan olsaydım en azından beklediğim bir minik var derdim.Şuan bi geyem yok,spor yapardım ilk zamanlar bol bol,kolumu bile kıpırdatmıyorum...

:(( ama hamile kalıcan en kısa zamanda ınsallah...ama bu kırgınlık ısteksızlık hallerı havalardanda kaynaklanıyo guzelım ya hava degısımlerı cok etkılıyo ınsanıı...pekı bakıyomusun başka ıslere basvurdugun yerler varmı

kobracım ben çalışıyorum ama hayatım seninkinden farklı değil amaçsız gayesiz hergün işe geliyorum akşam olsun diye dk sayıyorum zaten işlerde durgun e bende zerre kadar hırs yok tek farkım ayın son günü para alıyorum.. ah keşke bende evimde olsaydımmmmm ama paramda olsaydı :))

kobracım ben çalışıyorum ama hayatım seninkinden farklı değil amaçsız gayesiz hergün işe geliyorum akşam olsun diye dk sayıyorum zaten işlerde durgun e bende zerre kadar hırs yok tek farkım ayın son günü para alıyorum.. ah keşke bende evimde olsaydımmmmm ama paramda olsaydı :))

kaydirigubbakcemile5 o para bı olsa zatennnnn ben bılıyorum yapacagımıııı...

haylcim benim yumurlamada seninle aynı günlerdeydi ve benimde kasıklarımda rahatsızlık hissi var yani şişlik hissi bazen batar giriyo bazen adet olucakmışım gibi oluyo ama konduramıyorum çok yanıltıyor çünkü insanı.. bende çok araştırdım bu ay her yeri okudum ama ne yaparsam yapayım beklicem 1 hafta daha başka çaremiz yok

ya canım böle değişik bısey yemek ıstıyo ama ne yesem acaba aksama yaaa koşiçte gec gelıcek bugün evde yemegım var kabak dolması ama onu canım ıstemıyo ne ıstıyo benım canım yaaa ne yıycem ben yahuuuu

canım hep zararlı seylerı yemek ıstıyooo en basta cola ıcmek ıstıyorum mesela şöleeee lıkır lıkırrr ohhhh bid yanına patlamıs mısırrrrr

:(( ama hamile kalıcan en kısa zamanda ınsallah...ama bu kırgınlık ısteksızlık hallerı havalardanda kaynaklanıyo guzelım ya hava degısımlerı cok etkılıyo ınsanıı...pekı bakıyomusun başka ıslere basvurdugun yerler varmı

Yok be canım,iş de bakmıyorum,içimden gelmiyor,hayır baksam bulsam da korunmuyoruz,2-3 aya kadar hamile kalsam çıkmak zorunda kalıcam,yeni işyeri çalıştırmaz,patronlar hamileleri sevmezler...

merhaba kızlar. ben de 25 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum. daha 1 ay bile olmadı, zaman hiç geçmiyor sanki. sürekli hamile kalacak mıyım, kalırsam bebeği görebilecek miyim diye düşünüyorum, keşke düşünmemenin bir yolu olsa. ALLAH başka sıkıntı vermesin dilerim hepimize, hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: zor bu dönemler zorrr

Yok be canım,iş de bakmıyorum,içimden gelmiyor,hayır baksam bulsam da korunmuyoruz,2-3 aya kadar hamile kalsam çıkmak zorunda kalıcam,yeni işyeri çalıştırmaz,patronlar hamileleri sevmezler...

hımm ozaman bırazcık sabır guzelımmm güzel gunler yakındaaa sıkma canınııı...

Back
X