Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Birdemet tiyatro başladı...
Eminim sizde seviyorsunuzdur.Feriştah şuan mektup yazıyor.
Birden o günlere geri döndüm,nekadar küçüktüm o zamanlar,tabi Yılmaz Erdoğan da çok gençmişşş.Yıllar nasıl hızlı geçti yahuuuu

kızlar bu arada ben kürtaj dönemindeyken şartlar öyle geliştiğinden 5 ayrı doktora gitmek zorunda kaldım. gittiğim devlet hastanesi doktoru da dahil tüm bu 5 doktor folik asit kullanıyor musun diye sordu ve kullanmamı önerdi. sonuç olarak folik asidi ihmal etmeyin, kullanımı önerildiği tecrübeyle sabittir. herkese iyi akşamlar diliyorum.

kızlar slm . bayadır yoktum.. hatırlayan vardır ben 4 ekimde düşük yaptım.. artıkbişeyim kalmadı ama doğal olarak çaılşma hiç yok artık başlasammı ya?? böle duumda hemen hamile kalınırmıki acaba.. ???

kobram geçmiş olsun tekrar gülüm, benim mesela tansiyonum düşüktür ve bazen dahada düşer bütün dünyam döner.. belki seninde böyle bişeydir ama her ne olursa olsun eğer devam ederse bi görünmelisin bence zaten 5 ay olmuş muayne olalı kasımda 6 ay olucak zaten 6 ayda muayneye gel demiş dr

yaw kasıklarım batyor biraz halen ama baska bisi yok akıntı makıntıda hiç bakmadım zaten dun aksam misafirlerim vardı.

kızlar günaydınlar

ben bugün pek iyi değilim dün gece kötü geçti benim için .çok bulantım kusmam oldu nerdeyse bi ara boğuluyorum sandım.hiç böyle olmamıştı inşallah normaldir.

fantastikacım genlede akıntı oluyor diye biliyorum benim hala ara ara akıntım oluyor.senin durum ne?

bende walla, cok da takmıyorum obur ay olsa daha iyi zaten 6 kasımda tum tahliller cıkmıs olacak. Zaten yok yumurtladim yok belirtiler yok test falan ayyy daraliyorum bazen.

ececim canim normal bunlar guzelim bebek buyuyor hormonlar degisiyor kolay degil be canım...

bulantı ve kusma aslında bebegin saglık belirtisi arkadasım ikiz hamileligimde dr hep sordu bana miden bulanıyormu diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…