- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.201
sonuçlarım iyi fantastikam. Sizlerin sonucunu pozitif görmeyi umut ettiğiniz testi, bende çok istememe rağmen pozitif görmek isteyemiyorum. garip bi durum ama napalım herşey Allah'tan.. yaşanacakmış yaşıyoruz işte..
slm kızlarrr midem blanıyo kasıklarım batıyo memişlerim sızlıyo:) daha 10 günüm varrrrrrr:)
şimdi kızlar şöyle
ben 30 gunde bir regl oluyorum tammammı?
1 ekim sabahı regl oldum.
31 ekimde tekrar regl olmam lazım..
normalde 16. gun yani 16 ekim olması lazım yumurtlama gunum degil mi?
ama bizde 14 ekimde gecesi ve 18 ekim gecesi iliski oldu .. sizce denk gelmismidir acaba yaw?
ama zaman gelecek ve şimdi negatif görmek istediğin sonucu sende pozitif gördüğün için havalara uçucaksınn.. merak etme canımcımm
kız o zamanda tırsarım ben yine :bbo: karmakarışık olurum valla.. zaten pimpirikliyim.. acaba acaba diye diye düşürürüm varsa bile bişeyler :roflol:
:))))))))) merak etme güzelim ya o tırsaklık bendede var hemde nasıl, bize doğurana kadar rahat yok ancak kucağımıza aldıkmı inanırız
Evde oturmakdan bile sıkıldım yaa,kış geldi artık iyice eve kapanıcam galiba,evimi bile temizlemek istemiyorum,sanırım depresyona giriyorum.Sanki hiç bir geyem yok ve boş boş yaşıyorum gibi geliyor,çalışmıyorumda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?