- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.181
canım benim işyerim çok kurumsal bir yer olamadığı için işten çıkıcağımı daha önce bildirmem gerekir.yani benim öğrenmem istediğim eğer sigorta ödenmezse devlet bize yinede 4 ay maaş veriyor mu?
kanamam buğün bitti canım kimyasal gebelikte kürtaj yapılmıyor kobracığım...yarında kendi dr umla görüşeceğim bakalım o ne diyecek....hangi merkezi tavsiye edeck ....
canımm arkadaşım herşey gönlünce olsun, her gelişmeden bizi mutlaka haberdar et olurmu.. biliyomusun ben hala bu yaşadığın kimyasal geeliğin tesadüf olduğunu düşünüyorum yani sanki bu ay tekrar korunmasan yine hamile kalıcaksın ve herşey yolunda gidicek gibi
kobram sen kesin gidicekmisin dr a.. açıkçası bende eğer olmazsa bu ayda gidicem bi baksın bakalımmm ne var ne yok
Canım gidicem ,çok uzun bir zaman geçti bence,bende sonra hamile kalanlar bile doğurdu,ayrıca belki yumurtlama düzenimiz bozulmuştur,klomen falan verir yada yumurtamız normal büyüyormu büyümüyormu onu öğreniriz.Tamam bir kere ve ilk denemede hamile kaldık ama şuan neden olmuyor peki,ovulasyonuda illaki bu aylarda tutturmuşuzdur.Gitmekte yarar var diye düşünüyorum.
hoş belkide benim olmuştur yani dimi ama 1 hafta sonra öğreniciiizzzzzzzz
dilerim yine dr a giderim ama bebek muaynesi için :))
Benim bir arkadaşım var,iki tane kocaman çocukları var,oda ilk gebeliğinde 3 aylık düşük yapmış,kürtaj olmuş,1 yıl olmadı dedi.İçimde bir korku var,yine Aralık ayında regl olmuycam ve geçenseneki gibi hamile kalıcam ve sonrası da aynı mı olacak diye ?????
Amin canım beni,şuan ezamn okunuyor,İnş.hamilesindirde dr.kalp atımını duymaya gidersin :)))))))))))
Fantastikam ben bu ay senden acayip umutluyum
kızlar sanki goguslerimde bir sızlama var
Fantastikacım bende randevu almak için yeni dr.aradım ama önümüzdeki ayın 2 sine kadar randevuları dolu,bu kadın hep böyle,uğraşamıycam onu beklemekle,eski dr.çok iyi ve 12 seneden beri tanıyorum ama çok fazla soru soramıyorsun...
kızlar sanki goguslerimde bir sızlama var
kızlar bölge müdürü aradı babası hastalanmış gelememiş...bu hafta içi geleceğim dedi...bakalım artık....
merabalar kızlar naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?