• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benim işyerim çok kurumsal bir yer olamadığı için işten çıkıcağımı daha önce bildirmem gerekir.yani benim öğrenmem istediğim eğer sigorta ödenmezse devlet bize yinede 4 ay maaş veriyor mu?

bildiğim kadarıyla hayır ececim sigortan işlemezse maaşta alamıyosun sigortadan

kanamam buğün bitti canım kimyasal gebelikte kürtaj yapılmıyor kobracığım...yarında kendi dr umla görüşeceğim bakalım o ne diyecek....hangi merkezi tavsiye edeck ....

canımm arkadaşım herşey gönlünce olsun, her gelişmeden bizi mutlaka haberdar et olurmu.. biliyomusun ben hala bu yaşadığın kimyasal geeliğin tesadüf olduğunu düşünüyorum yani sanki bu ay tekrar korunmasan yine hamile kalıcaksın ve herşey yolunda gidicek gibi

canımm arkadaşım herşey gönlünce olsun, her gelişmeden bizi mutlaka haberdar et olurmu.. biliyomusun ben hala bu yaşadığın kimyasal geeliğin tesadüf olduğunu düşünüyorum yani sanki bu ay tekrar korunmasan yine hamile kalıcaksın ve herşey yolunda gidicek gibi

Bende sana katılıyorum canım.

kobram sen kesin gidicekmisin dr a.. açıkçası bende eğer olmazsa bu ayda gidicem bi baksın bakalımmm ne var ne yok

Canım gidicem ,çok uzun bir zaman geçti bence,bende sonra hamile kalanlar bile doğurdu,ayrıca belki yumurtlama düzenimiz bozulmuştur,klomen falan verir yada yumurtamız normal büyüyormu büyümüyormu onu öğreniriz.Tamam bir kere ve ilk denemede hamile kaldık ama şuan neden olmuyor peki,ovulasyonuda illaki bu aylarda tutturmuşuzdur.Gitmekte yarar var diye düşünüyorum.

Canım gidicem ,çok uzun bir zaman geçti bence,bende sonra hamile kalanlar bile doğurdu,ayrıca belki yumurtlama düzenimiz bozulmuştur,klomen falan verir yada yumurtamız normal büyüyormu büyümüyormu onu öğreniriz.Tamam bir kere ve ilk denemede hamile kaldık ama şuan neden olmuyor peki,ovulasyonuda illaki bu aylarda tutturmuşuzdur.Gitmekte yarar var diye düşünüyorum.

bencede kobracım ya hem içimiz rahatlar.. gerçi 1 yıldan önce bekleyin falan diyolar benimde bu ayda olmamışsa 5 ay olucak ama ben kürtajdan sonra 1 ay korundum dicem yani 8 aydır olmuyo dicem yoksa çok detaya girmeyebilir diye düşünüyorum

hoş belkide benim olmuştur yani dimi ama 1 hafta sonra öğreniciiizzzzzzzz
dilerim yine dr a giderim ama bebek muaynesi için :))

Benim bir arkadaşım var,iki tane kocaman çocukları var,oda ilk gebeliğinde 3 aylık düşük yapmış,kürtaj olmuş,1 yıl olmadı dedi.ıçimde bir korku var,yine Aralık ayında regl olmuycam ve geçenseneki gibi hamile kalıcam ve sonrası da aynı mı olacak diye ?????

Benim bir arkadaşım var,iki tane kocaman çocukları var,oda ilk gebeliğinde 3 aylık düşük yapmış,kürtaj olmuş,1 yıl olmadı dedi.İçimde bir korku var,yine Aralık ayında regl olmuycam ve geçenseneki gibi hamile kalıcam ve sonrası da aynı mı olacak diye ?????

aynı şeyi bende düşündüm kobracım :)) banada dediler öyle işte tam 1 yıl sonra falan diye ama hamile kalalı aralıkta 1 yıl olucakta kürtajın şubatta dolucak 1 yılı :1shok: bence o düşünceyi hemen iptal edelim aklımızdannn

Amin canım beni,şuan ezamn okunuyor,İnş.hamilesindirde dr.kalp atımını duymaya gidersin :)))))))))))

dr randevumu aldım canımcım kasımın 3 üne.. eğer hamileysem ilk kontrol olur değilsemde adetimde bitmiş olur o vakite kadar

Fantastikam ben bu ay senden acayip umutluyum

ayyy esteryammm varya benimde içimde öyle bi his var ama off artık olsun istiyorum hayırlısıylaa :Saruboceq:

Fantastikacım bende randevu almak için yeni dr.aradım ama önümüzdeki ayın 2 sine kadar randevuları dolu,bu kadın hep böyle,uğraşamıycam onu beklemekle,eski dr.çok iyi ve 12 seneden beri tanıyorum ama çok fazla soru soramıyorsun...

kızlar bölge müdürü aradı babası hastalanmış gelememiş...bu hafta içi geleceğim dedi...bakalım artık....

ay kız yok be yumurtlama gunlerim yeni geçti pek de verimli kullandık sayılmaz :)
reglime 10 gun var bakalım ne olacak ama kasıklarım halen batıyor

Canımcım hayırlısı olsun.Belki bu ay gelecek bebişin :) eğer zamanı gelmişse Allah sana bu mutluluğu bu ay yazmışsa az da çalışsan çok ta çalışsan olur canımcım. Allah sağlıklısını hayırlısını versin canım.

Fantastikacım bende randevu almak için yeni dr.aradım ama önümüzdeki ayın 2 sine kadar randevuları dolu,bu kadın hep böyle,uğraşamıycam onu beklemekle,eski dr.çok iyi ve 12 seneden beri tanıyorum ama çok fazla soru soramıyorsun...

bence başka bi dr araştır kobram ya ben tavsiye edilen ama hiç gitmediğim bi dr dan aldım yeni bi başlangıç, çok iyi diyolar adam için yakınlarımdan giden olmuştu çok şimdi sıra bendeymiş bide benim doğumumu yapsın bakalımm... bence özgürce soru sormak çok önemli bide istediğinde arayabilmelisin hatta o seni merak edip aramalı

kızlar sanki goguslerimde bir sızlama var

oyy esteryammmm hadi inşallah hayırlısı haftaya belli oluyo dimi seninkide

kızlar bölge müdürü aradı babası hastalanmış gelememiş...bu hafta içi geleceğim dedi...bakalım artık....

güzel yaseminim benim senin için en iyi en hayırlı merkez neresiyse orasını çıkarsın melekler karşına

merabalar kızlar naber?

benden iyilik canımm senden naber son sonuçların nasıl

sonuçlarım iyi fantastikam. Sizlerin sonucunu pozitif görmeyi umut ettiğiniz testi, bende çok istememe rağmen pozitif görmek isteyemiyorum. garip bi durum ama napalım herşey Allah'tan.. yaşanacakmış yaşıyoruz işte..

Back
X