Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

inşallah canım benım hayırlısıyla ınsallah...seneye buzamanlar bebıslerle ılgılı bılgı verırız bırbırımıze ay gece agladı ay gazı var nası cıkarıcam ay mamaya baslasakmı dıyee süperrrrr olucak yaaa

butün kızlar ınsallahhhh

süreklı mıdem kazınıyo kızlar az ve sık yemeye calısıyorum yerken doymamaya basladım valla kendımı tutuyorum eşime dıyorum benı durdur tamam sonra yerım yıne dıye..:))

oy oy tosuncuk gelcek desene:))

kızlar ben dün gece bişi yaptım ama inşallah pişman olmam.canım çok fazla kokoreç istedi ki daha önce bu kadar sevmezdim.doktoru aradım yemezsen daha iyi dedi ama nerdeyse 1 aydır buna aşeriyorum akşam çeyrek yedim şimdi kafam çok karışık.ama annemler eğer çok istiosan mutlaka biraz tat dediler.offffffff

seni gezenti seni valla varya çok şanslı gördüm seni kobracım sizinle bende gelebilirmiyim

ay inşşalh süper bişi :)))

yok gülüm hiçbişi olmaz merak etme sen... severek yedıgınız bıseyı yıyın dıyo bazı doktorlar hem sonra benım bı arkadasım nerdeyse 9 ay işkembe corbası yemıs...ve masallah kızıda tatlımı tatlımı yanı hanı sakatat falan yemeyın dıyolar ama canın ıstıyosa yemen lazım...

saol pericim içimi rahatlattın yedim ama bir bana sor eşime şey deyip durdum bebişe bişi olursa kendimi asla affetmicem

kobram gez bakem sen...bende cok ıstıyorum ama gezemıyorum bırazdada sabredrıyorum artık..kardesıne de gecmıs olsun gülüm...allah şifa versın tez vakıtte...

afiyet olsun ececim ya bende çook severim ama sana iyi yapmışsın yemişsin diyemicem ama hadi bi kereden bişey olmaz diyim bari :))), bence birdaha öyle şeyler yeme güzelim çiğ etten falanda uzak dur hani çiğ köfte gibi hatta evdede fazla dokunma çiğ ete sonra süt ürünlerini mutlaka pastorize tüket ve sebzeleri meyveleri çok iyi yıka.. yani benim bildiğim bunlar hani toksoplazma için allah korusun belki geçirmemişsindir önceden dikkat etmek lazım

saol pericim içimi rahatlattın yedim ama bir bana sor eşime şey deyip durdum bebişe bişi olursa kendimi asla affetmicem

hiç düşünme öle şeyler allahın ıznıyle hıcbısııı olmaazzzz canının ıstedıgı şeyı az da olsa mutlaka ye gülüm....

kızlar ikili sonuclarımızda çok guzel geldı çok şükür allahıma...

benım doktorumda bana çig et ve sucuk yeme dedı sadece...çig ve az pişmiş zararlıymıs çünkü salam falan yemezdım zaten...ama sucugu ıyıce kızartıp yıyorum arada...ıyı pıstıkten sonra bısey yok dedı doktorum.sonucta bıde hergun tüketmedıkten sonra sorun yok.

fantastikacım çok dikkat ediyorum aslında ama inanırmısın yatıyorum kalkıyorum aklımda kokoreç yok böyle bişi yani.napayım sadece çeyrek yedim.artık Allahıma emanet.dua edin benim için bişi olmasın

gözün aydın canım çok sevindim.tekrar ne zaman gidiceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…