- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.021
evet canım yaaa bende ordaydım 24 agustosta kürtaj oldum şimdi göbişim bile cıkmış olcaktıbu arada sanada cok gecmiş olsn allah bidaha yasatmasın canım
gözün aydın kendini ne zamn hazır hissediyorsan yap bence doktorda sorun yok demiş.en kısa zamanda hamiş heberlerini bekliyoruz.
sagol canim iyi dileklerin icin.su ikinci kan testide temiz ciksa birde adet olsam.isler yolunda demektir.zemuszemus
skorpioncum benim bebeklerimin kalbi atmadı kurtaj oldum
hayacim walla bvende diyordum tanıyorum ama nerden :)
bakalım 15 gun sonra hangilerimiz guzel haberi verecegiz :)
Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..
kac gün oldu canım senin benim kürtajdan 39 gün sonra oldu adetim ben 27. günü şüphem var diye test yapmıştım çift cıkmıştı megersem degerler düşmediğindenmiş:) 40 gün sonra düşmüştü benim sanırım oda idrar testinde ama
en fazla 1 ay sürer gecer sonra canım ferah tut gönlünü hastalandınmı doğru calışmaya:)
kızlar prof dr bülent tıraşı duydunuz mu hiç ankarada....aklıma yatan o şimdilik ....
çok geçmiş olsun yasemin çok üzüldüm. yazamadım uzun zamandır.
bülent traş anatolia tüp bebekte. hacettepenin doktorlarından. bende orayı iyi diye biliyorum. arkadaşım eskişehirde onun doktoru orayı tavsiye etmiş bu ay onlarda tüp bebeğe geçecekler. ayrıca yazın kuzenim gitti onlarda 8 yıldır evliler 5.ci denemeleriydi sonuncuyu anatoliada denediler.2 defa gittiler. tutmadı ama memnun kalmışlardı. ama tutmaması başarısızlığından değil ilkinde hiç denememişler bile doktor zor demiş. tedavi uygulayıp tekrar gittiler fakat tedaviye pek cevap vermedi. onun sorunu başka hamile kalamıyor. ama sen kaç defa hamile kalmış birisin. bende 1-2 denemeden sonra aşılamayla başlayıp başka yolları denemeyi düşünüyorum. inşallah gerek kalmazda.
ahh kızlar bende dün 2009 eylül annelerine baktım doğumlarını yapmışlar bebekleri artık kucaklarında maşallah.. alahım hayırlısıyla bizede tattır annelik duygusunu, hepimize, her isteyene en yakın zamanda
kızlar benim haftaya izmite gitmem gerekiyor burdan yaklaşık 3 saat sürüyor.sizce napayım? gideyim mi yoksa gitmeyeyim mi karar veremedim.doktor bir sakıncası yok dedi ama sizede sorayım dedim.
çok teşekkür ederim canım....cevep içinde ayrıca sağol....evet bülent bey gazi üniv. de çalışıyor ayrıca...bende iyi duydum hep ama bakalım canım ne gösterecek zaman...seninde allah yardımcın olsun volinacığım....
amin canım.benimde ekim 5 te olucaktı doğumum kısmet değilmiş.
şimdi ne zaman olcak doğum ececim 3 ay oldu dimi senin hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?