• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için umarım bu acıyı hiç bir anne yaşamasın tam aklımı yitirmek üzereydim kadınlar kulübüne üye oldum buradaki dertleri paylaştıkça acım biraz daha azalıyor bide şunu düşünüyorum altı ay öncede annemi kaybettim onunla yıllarım geçti anılarım,hatıralarım,gecem gündüzüm herşeyimdi o benim onu bile gidip kara toprağın altına verdim küçük bebeklerimi hiç görmedim sadece karnımdaki hareketlerini duydum ama bu bile yetiyomuş insanoğlu ne dayanıklı bir mahlukat inanın bazı şeylere taş olsa dayanmaz ama insanoğlu dayanıyor rabbim daha beterinden saklasın inş ne diyelim

başın sağolsun canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına allahım en yakın zamanda sağlıkla tekrar hamile kalmanı ve bebeklerini kucağına almanı nasip etsin

Gunaydin fantastikam ve herkes :)

dun geceyi pas geçtik arkadaslar :) adamcagız uyudu yorgundu bende bir iki sorti yaptim ama nafile :)

cazibemi bu aksama saklıycam :)

günaydın esteryam ve yaseminim

esteryacım bende boş geçtim dün geceyi.. eşimin çok yakın bi arkadaşının babası vefat etti.. morali çok bozuktu o yüzden.. bişey diyemedim valla ki zaten bende kendimi acayip yorgun hissediyodum açıkçası.. artık bu akşama allah kerim :))

umarım en önemli günleri böyle boş atlatmamışızdır esteryacım.. nasıl geçiricez bu 2 haftayı en zor kısmı şimdi başlıyor :))

arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için umarım bu acıyı hiç bir anne yaşamasın tam aklımı yitirmek üzereydim kadınlar kulübüne üye oldum buradaki dertleri paylaştıkça acım biraz daha azalıyor bide şunu düşünüyorum altı ay öncede annemi kaybettim onunla yıllarım geçti anılarım,hatıralarım,gecem gündüzüm herşeyimdi o benim onu bile gidip kara toprağın altına verdim küçük bebeklerimi hiç görmedim sadece karnımdaki hareketlerini duydum ama bu bile yetiyomuş insanoğlu ne dayanıklı bir mahlukat inanın bazı şeylere taş olsa dayanmaz ama insanoğlu dayanıyor rabbim daha beterinden saklasın inş ne diyelim

canım başın sağ olsun çok üzüldüm allah sabır versin.en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle...

fantastikam benim karnım davul gibi oldu bu yumurtlama doneminde hemde feci gazım var neden boyle oldu anlamadım

teşekkür ederim kobracım

esteryacım ayaklarını üşütme gaz toplamıştır karnın belki ondan, 3 gün önce benimde öyleydi hemde fenaaa :))

benimde acaip gazım var kızlar .bir gün tuvalette havalanıcam diye çok korkuyorum :)) ömrümde hiç böyle gazım olmazdı.

günaydın ececım daha ıyıyım gulum.evde dınlenmek ıyı gelıyor...ama bazen yattıgım halde dogru durust ıs yapmadıgım halde öle bı yorgunluk çöküyorkı gözumu zor acıyorum okuyorum bazı yerlerde 3 aydan sonra eskı formunuza kavusursunuz falan dıye ama bende aksıne oldu valla..daha bı yorgunum sankı yada ben evde yata yata tembellıge alıstım...sabahlarıda mıde bulantısı devam...

sen nasılsın gulüm iyisin dimi...bak günler akıp gıdıyo...kendıne dıkkat et sakın bu gunlerde ağır hıcbı iş yapma agır kaldırma...öle eğilip dogrulurken falan cok cok dıkkat et...

süreklı mıdem kazınıyo kızlar az ve sık yemeye calısıyorum yerken doymamaya basladım valla kendımı tutuyorum eşime dıyorum benı durdur tamam sonra yerım yıne dıye..:))

süreklı mıdem kazınıyo kızlar az ve sık yemeye calısıyorum yerken doymamaya basladım valla kendımı tutuyorum eşime dıyorum benı durdur tamam sonra yerım yıne dıye..:))

yarasın perim sanada bebişinide.. göbeğin nasıl oldu büyüdümü biraz ya fotonu eklesene görelim.. nolur nolurrr :Saruboceq:

Kızlar ben yine süslendim püslendim Kankam ve kardeşim ile birlikte yemeğe gidiyoruz,sonrada kardeşimin göz doktoruna gidicez,tekrar gözünün resmi çekilecek.Hakkımızda hayırlısı olsun ınş.Hepinizi öpüyorum,yarın görüşürüz...

günaydın ececım daha ıyıyım gulum.evde dınlenmek ıyı gelıyor...ama bazen yattıgım halde dogru durust ıs yapmadıgım halde öle bı yorgunluk çöküyorkı gözumu zor acıyorum okuyorum bazı yerlerde 3 aydan sonra eskı formunuza kavusursunuz falan dıye ama bende aksıne oldu valla..daha bı yorgunum sankı yada ben evde yata yata tembellıge alıstım...sabahlarıda mıde bulantısı devam...

sen nasılsın gulüm iyisin dimi...bak günler akıp gıdıyo...kendıne dıkkat et sakın bu gunlerde ağır hıcbı iş yapma agır kaldırma...öle eğilip dogrulurken falan cok cok dıkkat et...

canım ben gayet iyiyim gündüzleri ne oluyosa gece oluyor bana .akşam yemeğinden sonra mutlaka çıkartıyorum.benim arkadaşım var seninle aynı dönem hamişi o da öyle diyor aynı şikayetler ondada var hatta eskisinden daha çok midesi bulanıyormuş.
napalım sabredicez.sonunda çok mulu olucaz inşallah :))

dikkat ediyorum canım sende yat dinlen boşver tembellik yap nasıl olsa pazartesi yine işe başlıcaksın.keyfine bak şimdi.

yarasın perim sanada bebişinide.. göbeğin nasıl oldu büyüdümü biraz ya fotonu eklesene görelim.. nolur nolurrr :Saruboceq:

sagol canımbenım büyümedı daha göbiş çok hafıf bı belırgınlık var okadar bu ayın sonuna dogru bakalım nasıl olucak ozaman eklerım mutlaka guzelım

Back
X