- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.101
amin canım zaten hep hayırlısını istiyoruz.sen hemn bu ay başlıyomusun ? ankara gidip geliceksin dimi?
evet canım bu ay başlıyacağım inşallah...bakalım dr nasıl bir yol çizecek...neler diyecek neler istiyecek...biliyosunuz hamile kalabiliyorum sonuçta...direk tüp bebek adayı oomadığımı düşünüyorum am dr neye uygun görürse artık...
hayırlısı canım herşey gönlünüzce olur ve allahım en yakın zamanda yüzünüze güler.hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.cuma saatinde dua etmek istedim inşallah kabul olur.
yasemincim içimden bi his hiçbişeye gerek kalmadan sağlıkla hamile kalıcağın yönünde hayatım.. gideceğin dr unda söyleyeceği şeyler seni rahatlatır ama belkide bütün bunlar olurken hamile kalıverirsin tekrar
canım benim bu sure zarfında korunacağım zaten ....ankaradaki dr la sonuca ulaşana kadar...biliyosun hamile kalmamda sorun yok...benim için sonrası önemli.... o dr da tekrar deneyeceksin derse bir sorun yok deyip tamam ozaman tekrar denerim ....artık allahın izniyle işimi şansa bırakmak istemiyorum canım....
ya kızlar benim adetime daha 11 gün var ama midem bulanıyo resmen bi de ilginç özellikle sol göğsümde bi gariplik ağrıyo mu sızlıyo mu nanlamadım hani niye tekinde onu da anlamdım bu kadar erken belirtisi olur mu hamileysem şayet:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?