- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.041
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için umarım bu acıyı hiç bir anne yaşamasın tam aklımı yitirmek üzereydim kadınlar kulübüne üye oldum buradaki dertleri paylaştıkça acım biraz daha azalıyor bide şunu düşünüyorum altı ay öncede annemi kaybettim onunla yıllarım geçti anılarım,hatıralarım,gecem gündüzüm herşeyimdi o benim onu bile gidip kara toprağın altına verdim küçük bebeklerimi hiç görmedim sadece karnımdaki hareketlerini duydum ama bu bile yetiyomuş insanoğlu ne dayanıklı bir mahlukat inanın bazı şeylere taş olsa dayanmaz ama insanoğlu dayanıyor rabbim daha beterinden saklasın inş ne diyelim
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için umarım bu acıyı hiç bir anne yaşamasın tam aklımı yitirmek üzereydim kadınlar kulübüne üye oldum buradaki dertleri paylaştıkça acım biraz daha azalıyor bide şunu düşünüyorum altı ay öncede annemi kaybettim onunla yıllarım geçti anılarım,hatıralarım,gecem gündüzüm herşeyimdi o benim onu bile gidip kara toprağın altına verdim küçük bebeklerimi hiç görmedim sadece karnımdaki hareketlerini duydum ama bu bile yetiyomuş insanoğlu ne dayanıklı bir mahlukat inanın bazı şeylere taş olsa dayanmaz ama insanoğlu dayanıyor rabbim daha beterinden saklasın inş ne diyelim
süreklı mıdem kazınıyo kızlar az ve sık yemeye calısıyorum yerken doymamaya basladım valla kendımı tutuyorum eşime dıyorum benı durdur tamam sonra yerım yıne dıye..:))
günaydın ececım daha ıyıyım gulum.evde dınlenmek ıyı gelıyor...ama bazen yattıgım halde dogru durust ıs yapmadıgım halde öle bı yorgunluk çöküyorkı gözumu zor acıyorum okuyorum bazı yerlerde 3 aydan sonra eskı formunuza kavusursunuz falan dıye ama bende aksıne oldu valla..daha bı yorgunum sankı yada ben evde yata yata tembellıge alıstım...sabahlarıda mıde bulantısı devam...
sen nasılsın gulüm iyisin dimi...bak günler akıp gıdıyo...kendıne dıkkat et sakın bu gunlerde ağır hıcbı iş yapma agır kaldırma...öle eğilip dogrulurken falan cok cok dıkkat et...
yarasın perim sanada bebişinide.. göbeğin nasıl oldu büyüdümü biraz ya fotonu eklesene görelim.. nolur nolurrr :Saruboceq:
fantastıkam sen nasılsın gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?