- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #10.081
hadı ben kactım guzellerım kendınıze ıyı bakın hepınızı öptummmmm
fantastikacım çok dikkat ediyorum aslında ama inanırmısın yatıyorum kalkıyorum aklımda kokoreç yok böyle bişi yani.napayım sadece çeyrek yedim.artık Allahıma emanet.dua edin benim için bişi olmasın
tokso testini bi yaptır ececim eğer geçirmişsen önceden yersin aradada olsa.. ya ben hamilelikte böyle şeylere dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum ben bir hayvan manyağı olmama rağmen dokunmam onlara bile.. yani tabi çok didiklememek lazım ama bunu yapmak zor değil sonuçta
pericim ya salam sosisi normaldede tüketmemek lazım çok hile dönüyomuş yapımında ben hiçbi firmaya güvenmiyorum hoş zaten sevmemde.. sucuk ve janbonda yapamıyolarmış pek hile artık ne kadar doğru bilemiyorum
:)))) hiiç bişey olmaz yani böyle söylüyorum ama belki benimde canım çok istese hamileyken azıcık tadarım :))) bide bak çok canın çektimi koko yu eti küçük doğra üzerine bol kimyon ve kırmızı biber ek benziyo biraz :))
kızlar dr seçmek ne kadar zor yaaa....kafam allak bullak oldu inanın...allahım hayırlısı kim ise onu kısmet eder inşallah((
kızlar dr seçmek ne kadar zor yaaa....kafam allak bullak oldu inanın...allahım hayırlısı kim ise onu kısmet eder inşallah((
busecim sanda hayırlı cumalar
arkadaşlar haftanın en güzel gününden herkeze merhabalar diyorum kaydirigubbakcemile2nasılsınız canlar hayat nasıl gidiyor benim korunma sürem bitti son adetimide oldum bugün bitti artık çalışmalara başlıyacağız yaniii bana şans dileyin dua edin nolur.
amiin yasemincim inan dr konusunda bende çok kararsızım henüz bi dr um bile yok benim
sen şehirde kesin karar verdin ankarada bi hoca arıyosun dimi güzelim.. hiçte bilmiyorumki ben oraları izmire gelirim diyosan hemen araştırırım canım hatta tavsiye bile ederimm tüp bebek için
süper busecim hayırlısı olsun önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyoruz.çalışmalara ara verme :))
hayırlısıyla en yakın zamanda verirsin dilerim bize müjdeyi busemcim..sana bu akşamdan itibaren bol şans:)))
buseciğim dualarım seninle canım benim...allah yar ve tardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?