Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Uzun oldu, ne zor oldu
Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın
Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel
Affettim, kendini akla,
Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel

Yak gel bildiğin ne varsa
Sat gel, gözüm yok para bulda
Yalnız sanadır bu hasretim
Dön gel vaktimiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
Gel inadı sevdğim

bu şarkıyı ne zaman dinlesem bebeğim aklıma geliyor direk onu çağrıştırıyor bana...ne kadar alakalı bilmiyorum ama dinleyince kötü oluyorum...(

kıyamam sana ben duygulandırdın benide yaseminim bende şarkılarla hatırlarım hep bişeyleri
ziynet salinin 5 çayını dinledimmi ağlıyodum o zamanlar hep aklıma bebek geliyodu
şimdide mustafa cecelinin limon çiçekleri çok etkiliyo beni, dinledinmi hiç öyle güzel sözleri varki
dinleyipta ağlamak istiyosanda ağla hayatım yoksa rahatlayamazsın, serbest bırak gözyaşlarını akmazlarsa birikip kinleniyolar sana karşı sonra intikamları fena oluyo

kızlar çoooook uykum var gözlerimi açamıyorum sıcaktanmı dedim klimayı açtım banamısın demiyor az önce gözlerim istek dışı kapandı patron görmüş kolay gelsin dedilmaz: benimde cevabım sağolun çok tatlı geldi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3ya nedir bu dayanamıyorum akşam olsada eve gitsem yatsam mirmirmirmirhemendaha 4 saat var ya
bu arada enrikanın söylediği şarkıları açtım bakim nasılsmış diye güzel ama ağır parçalar zaten uykum var şimdi uyur kalırım arada bi dürtün benikaydirigubbakcemile3kendime geleyim bişey diyeyimmi ekranı çift görmeye başladım durum vahimkafamçokkarıştı

dinledim enrikam çok güzel bir şarkı o yarabbim dedikçi yüreğim sızladı inan....ay yine duygusala bağladık mı ne :)))

canım ne bu hal....yoksa yoksa :CüvCüv: hadi hayırlısı bakalım.....patronda hemen yakalamış haa bravo onada...2 dk kestirmene bile müsade etmemiş hain patron :)))

canım ne bu hal....yoksa yoksa :CüvCüv: hadi hayırlısı bakalım.....patronda hemen yakalamış haa bravo onada...2 dk kestirmene bile müsade etmemiş hain patron :)))
ah yasemincim sorma bu uyku vahvetti beni ama bende hiç istifimi bozmadan teşekkür ettim patrona adamcağız o kadar kolay gelsin dedi dimi amakaydirigubbakcemile3
bide yoksa yoksa
dedin ya ben hastayım be güzelim keşke keşke ama malesef daha çalışmaya yeni başlıyacağız eğer gelirse ağustosun başında halayı çekeriz inşallah hayırlısı olsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün
bu ay yine 10 gün hergün yapalım diyorum daha öncede öyle yapmıştık hamiş kalmıştım ama eşim pek gönüllü değil adam başlarda iyi ama son günlerde yorgun düşüyor herhalkafamçokkarıştı ama çalşacak yok çaresi bizim velet evimize teşrif edesiye bana rahat yok tabi eşimede:roflol::roflol:

kıslar bırde bunu dınleyın olurmu sezen aksudan benım yüreğimi parcalar herdefasında.....

Ne yiyor, ne içiyorsunü

Elde değil aklım sende
Gece çok geç yatıyorsun
Gelde bi demli çay iç bende

Olmadı akşam yemeğe yetiş bari
Yolunu gözlüyor Perihan Hanım
Bu ayrı ev işine alışamadım
Sızlıyor ince ince sol yanım

A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun

Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun
Büyümedin hiç gözümde
Bebeğim sen ne diyorsun

Bir dualık mesafedeyim
Ne zaman sıkışırsan yanındayım
Ha bu arada soğudu havalar aman ha
Üşütme yine, kurbanın olayım

A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun

hehe valla ne güzel hepimiz duygusala bağlandık ağlıyacak bişeyler bulduk ama benim şimdi öyle uykum varki ağlıyacak moda hala giremedim uyumaktan:))

en iyisini yapmışsın canım benim,kaybedilen sen olmuşsun,seni kaybeyttiği için bırak o üzülsün,kıymet bilmeyen insanlar için üzülme sakın,ALLAH başka dertler vermesin,benim öyle güçlü arkadaşlıklarım yok,belkide o yüzden buraya uğramadan yapamıyorum,burda herkes dürüst olmak zorunda,kimseyi kandıramazsın,içinden geldiği gibi yazarsın,içindekileri dökersin,rahatlarsın,bu yüzden seviyorum burayı,ve sizleri tabiki opuyorumnanaktan

dinledim enrikam çok güzel bir şarkı o yarabbim dedikçi yüreğim sızladı inan....ay yine duygusala bağladık mı ne :)))

süper şarkı dimi yaseminim ben ah ahh çekerek dinliyorum o şarkıyı nedense yaz aylarınada çok uygun ya çiçekler böcekler falan adamda süper söylemiş o ne ses öyle kdife gibi

doğrumu okudum belenayım ya 10 gün üstüstemi kız adamın şaftını kaydırcan e seninde bu kadar uykun gelir tabi hayatım normal yani ki daha hastalığın bitmemiş bide ogünler gelince sen patronla iyice papaz olursun artık allah korusun

nasıl olayım gülüm şimdi bende kınalı kuzumu dınlıyorum bıyandan aglıyorum

ağlama ayşecim gerçekten hepimiz duygusallaşıyoruz ya ah bu şarkıların gözü kör olsun

hehe valla ne güzel hepimiz duygusala bağlandık ağlıyacak bişeyler bulduk ama benim şimdi öyle uykum varki ağlıyacak moda hala giremedim uyumaktan:))

hehehe valla belenaycım karşımda olsan seni şyle kocaman öperdim çünkü sen beni çok güldürdün ya

canım ben cigli ve kemalpasaya gidicem bide manisaya..

firsatim olursa seni gormeyi cokkkk isterim bebegim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…