- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.641
Uzun oldu, ne zor oldu
Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın
Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel
Affettim, kendini akla,
Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel
Yak gel bildiğin ne varsa
Sat gel, gözüm yok para bulda
Yalnız sanadır bu hasretim
Dön gel vaktimiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
Gel inadı sevdğim
bu şarkıyı ne zaman dinlesem bebeğim aklıma geliyor direk onu çağrıştırıyor bana...ne kadar alakalı bilmiyorum ama dinleyince kötü oluyorum...(
kızlar çoooook uykum var gözlerimi açamıyorum sıcaktanmı dedim klimayı açtım banamısın demiyor az önce gözlerim istek dışı kapandı patron görmüş kolay gelsin dedilmaz: benimde cevabım sağolun çok tatlı geldi :umursamaz:kaydirigubbakcemile3ya nedir bu dayanamıyorum akşam olsada eve gitsem yatsam mirmirmirmirhemendaha 4 saat var ya
bu arada enrikanın söylediği şarkıları açtım bakim nasılsmış diye güzel ama ağır parçalar zaten uykum var şimdi uyur kalırım arada bi dürtün benikaydirigubbakcemile3kendime geleyim bişey diyeyimmi ekranı çift görmeye başladım durum vahimkafamçokkarıştı
ah yasemincim sorma bu uyku vahvetti beni ama bende hiç istifimi bozmadan teşekkür ettim patrona adamcağız o kadar kolay gelsin dedi dimi amakaydirigubbakcemile3canım ne bu hal....yoksa yoksa :CüvCüv: hadi hayırlısı bakalım.....patronda hemen yakalamış haa bravo onada...2 dk kestirmene bile müsade etmemiş hain patron :)))
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın canım :)))
canım benim güzel sibelim...inan güzel duygularına okadar yürekten katılıyorum ki içimi okudun adeta..malesef gerçek hayatta bu kadar samimi arkadaşlıklar zor bulunuyor...en yakın zamanda yaşadım böyle bir olay ve sadece üzüldüm başka bişey yapamadım oda geçti hemen benim derdim bana yeter dedim...bi ara anlatırım sizlere....
dinledim enrikam çok güzel bir şarkı o yarabbim dedikçi yüreğim sızladı inan....ay yine duygusala bağladık mı ne :)))
ah yasemincim sorma bu uyku vahvetti beni ama bende hiç istifimi bozmadan teşekkür ettim patrona adamcağız o kadar kolay gelsin dedi dimi amakaydirigubbakcemile3
bide yoksa yoksa
dedin ya ben hastayım be güzelim keşke keşke ama malesef daha çalışmaya yeni başlıyacağız eğer gelirse ağustosun başında halayı çekeriz inşallah hayırlısı olsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün
bu ay yine 10 gün hergün yapalım diyorum daha öncede öyle yapmıştık hamiş kalmıştım ama eşim pek gönüllü değil adam başlarda iyi ama son günlerde yorgun düşüyor herhalkafamçokkarıştı ama çalşacak yok çaresi bizim velet evimize teşrif edesiye bana rahat yok tabi eşimede:roflol::roflol:
nasıl olayım gülüm şimdi bende kınalı kuzumu dınlıyorum bıyandan aglıyorum
hehe valla ne güzel hepimiz duygusala bağlandık ağlıyacak bişeyler bulduk ama benim şimdi öyle uykum varki ağlıyacak moda hala giremedim uyumaktan:))