Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tugbacagim merhaba insallah guzel haberi versisin bu hafta sonu hani demissin ya hafta sonu bakacagim diye.bizde bayram ederiz;-))))

merhaba canım hoşgeldın nasılsın özletme kendını bize arada gel gir canım inş. hayırlısıyla veririm güzel haberlerı melegım benımle ise testi cumartesi yaparım heralde......

kızlar ben geldim siz yoksunuz,olsun ben yinede bişeyler yazıp öyle gideyim,hepinizi çok seviyorum,hepinizde çok tatlısınız,keşke sanal değil gerçek arkadaşlarım olsaydınız,yanlış anlamayın sizde gerçeksiniz tabi ama,elimle dokunamadığım,gözümle göremediğim arkadaşlarımsınız,şimdi nerden çıktı bu sözle diceksiniz hiiçç içimden geldi, eskisi gibi giremiyorum yaa özlüyorum sizi sanırım bu yüzden biraz hassaslaştım size karşı,hepinizi öpüyorum.

canım benim güzel sibelim...inan güzel duygularına okadar yürekten katılıyorum ki içimi okudun adeta..malesef gerçek hayatta bu kadar samimi arkadaşlıklar zor bulunuyor...en yakın zamanda yaşadım böyle bir olay ve sadece üzüldüm başka bişey yapamadım oda geçti hemen benim derdim bana yeter dedim...bi ara anlatırım sizlere....

merhaba tuğbacığım...sabah yoktum tatlım yeni geldim işe...rahatsızdım biraz...sabaha karşı sancı oldu üşüttüm galiba ..şimdi iyiyim çok şükür..sen nasılsın ...günün nasıl geçti..

saol canım benım yazımmıkı hadı yazım
1-kakaolu fındıklı kek
2-peynırlı börek
3-cevızlı çarşaf böregi
4-biber kabak patlıcan kızarması domates soslu
5-semizotu salatası
6-makarna salatası
7-zeytın yaglı dılme fasulye
8-dondurmalı kemal paşa tatlısı
hepberaber olabılsekte sizede yapıp yedirsem :1rolleyes:canım arkadaşlarım
günüm çok güzel geçti.:sm_cool:

oooooooo menü süper:lepi:istanbula gelince bende isterim o mamalardan ona göre ...eline koluna sağlık becerikli arkadaşım...

canlarım nasılsınız ben çook iyiyim baya güzel geçti günüm keşke sizlerlede yapabılsek ve ben adet olmadım bakalım yarın son gun hakkımda ve hepimizin hakında hayırlısı ne ise o olsun hepinizi öpt

ay heyecanlandım birden tugbacığım ...içimden bises hamiş olduğunu söylüyor....opuyorumnanaktan

ee bengeldim sizler gittiniz...akşam çok güzel geçti kızlar arkadaşımla..kızını 10 da uyuttuk akşam çok tatlıydı üzmedi hiç bizi 11 dede eşimi uyuttuk sonra kızkıza sohbet ettik çok güzel geçti 12,30 dada eşi geldi almaya iş için il dışındaydı kendisi....öyle işte canlarım..inanın bende hepinizi çok seviyorum ...sanal yada reel ne farkeder ki sevincimizi sevinip üzüntülerimizle canımız acımıyor mu önemli olan ooo...hatta eşim bi keresinde bu kürtajımdan sonra k kdayken yanıma geldi sizlerde çok üzüldük ağladık falan yazmıştınız inanamadı ya gerçekten mi ağlamıştır bu insanlar dedi evet dedim...öncelikle hepsi evlat acısı yaşamışlar beni çok iyi anlıyorlar ve bende sanalda olsa üzücü bir olay karşısında kk daki ağlayabiliyorum ve sevinçli bir habere çok mutlu olabiliyorum dedim ve hak verdi ozaman...dostluğumuz daim olsun canlarım..öpüyorum hepinizi..esteryamı 3 kere öpüyorum malum o 3 canlı :)))

merhaba tuğbacığım...sabah yoktum tatlım yeni geldim işe...rahatsızdım biraz...sabaha karşı sancı oldu üşüttüm galiba ..şimdi iyiyim çok şükür..sen nasılsın ...günün nasıl geçti..

yasemınım geçmiş olsun gülüm benım ..dıkkat et kendıne sakın .... üşütme kendını...bılıyosun kollaman gerek kendını...

ee bengeldim sizler gittiniz...akşam çok güzel geçti kızlar arkadaşımla..kızını 10 da uyuttuk akşam çok tatlıydı üzmedi hiç bizi 11 dede eşimi uyuttuk sonra kızkıza sohbet ettik çok güzel geçti 12,30 dada eşi geldi almaya iş için il dışındaydı kendisi....öyle işte canlarım..inanın bende hepinizi çok seviyorum ...sanal yada reel ne farkeder ki sevincimizi sevinip üzüntülerimizle canımız acımıyor mu önemli olan ooo...hatta eşim bi keresinde bu kürtajımdan sonra k kdayken yanıma geldi sizlerde çok üzüldük ağladık falan yazmıştınız inanamadı ya gerçekten mi ağlamıştır bu insanlar dedi evet dedim...öncelikle hepsi evlat acısı yaşamışlar beni çok iyi anlıyorlar ve bende sanalda olsa üzücü bir olay karşısında kk daki ağlayabiliyorum ve sevinçli bir habere çok mutlu olabiliyorum dedim ve hak verdi ozaman...dostluğumuz daim olsun canlarım..öpüyorum hepinizi..esteryamı 3 kere öpüyorum malum o 3 canlı :)))

kesinlikle öle yasemıncım... burda bırbırımızın sevıncıyle mutlu oluyo üzüntüsüyle üzülüyoruz... herseyımızı paylasıyoruz...burda arkadaslıklar çokdaha samımı sankii..sadece bırbırımızı görmuyor duymuyoruz...yazılarımızla konusuyoruz....yanı gerçekten bırebır görusseydık bukadar paylasılabılırmıydı hersey şüpheliyım dogrusu...

sağol perim....evet canım haklısın havalar birden soğuyunca dikkat edemedim galiba buğün korkumdan kapalı ayakkabı giydim zaten :)))

kizlar hepinize merhaba

suhenzacım hoşgeldin ne zamandır görünmüyodun nasılsın canım

canım benim güzel sibelim...inan güzel duygularına okadar yürekten katılıyorum ki içimi okudun adeta..malesef gerçek hayatta bu kadar samimi arkadaşlıklar zor bulunuyor...en yakın zamanda yaşadım böyle bir olay ve sadece üzüldüm başka bişey yapamadım oda geçti hemen benim derdim bana yeter dedim...bi ara anlatırım sizlere....

neymiş güzelim o yoksa arkadaş kazığımı yedin yada başka bişey

bencede yasemincim önemli olan birbirimizi sevmemiz sanal yada başka türlü ne farkeder ama ben hiç tahmin etmezdim biliyomusun böyle arkadaşlıklar kuracağımı bu kadar güveneceğimi

canım benım kendıne dikkat et yaaaa çook geçmiş olsun bende iyiyim canım günüm çook güzel geçti bugünde yorgunlugumu atmaya çalışıyorum benden böyle canım......

X