- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.661
canım aynı bıldıgın gıbıyım adet olmadım akıntım devam hıç kuru olmadım mıdem bulanıyo arada özelıkle sabah ve çook acıkıyorum ama bılemıyorum zaman gösterecek herşeyi hayırlısı olsun diyorum canım sen nasılsın.........tugbacımmmm durumun nedir anlat bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklım hep sende
günaydın canım ben bıldıgınız gıbıyım sen nasılsın çalışmalar başladı çoktan dımı inş. hayırlısıyla kalırsın hamile canım rabbıme hep dua ediyorum sizide ayırmıyorum hep dualarımdasınız canım..........günaydın kızlarrr
evet tuğba noldun canım varmı bi gelişme
canım acele etmek istemıyorum belkı olurum geçsin bir kaç gün daha diyorum...............yawwwwwwww guzelim bi test yapsana parası neyse vereyim al bi test yap
allam ya
kızdırmayın topiginizin hamilesini
Tam net belli degil bebegim ben sana bildiririm, istanbuldan istedigin birşey olursa lütfen söyle
günaydın canım ben bıldıgınız gıbıyım sen nasılsın çalışmalar başladı çoktan dımı inş. hayırlısıyla kalırsın hamile canım rabbıme hep dua ediyorum sizide ayırmıyorum hep dualarımdasınız canım..........
simdi kac gun oldu ki geceli ?
belenaycığım iyiyim buğün ..benim duygusallığım havalarada bağlı kapalı hep burda güneş yok ondan böyleyim...
günaydın canlarım....ohh kaynatmışsınız sabah sabah ne güzel....tuğacığım bence hamilesin allahın izniyle...istanbullu kızlar size soruyorum Prof.Dr.zehra neşe kavak duydunuz mu hiç adını marmara üniversite hastanesinde kendisi....
günaydın canlarım nasılsınız oh maşallah topik kalabalık şnlenmiş sohbet güzel allah bozmasın inşallah:Saruboceq:
enrikacım nasılsın esterya izmire geliyormuş he bensizmi buluşacaksınız aşkolsunlmaz:
esteryacım beni görmek istemiyonmu sen beni sevmiyonmumafoldumben
kızlar uyku halim hala devam ediyor bakalım bugün nasıl bir performans sergilicem işyerinde dün hafif uykuda yakalandım bugün horlarmışım artık:roflol:
yasemincim sen nasılsın canım benim duygusal takılmaya devammı ediyorsun yoksaopuyorumnanaktan
birpericim sen nasılsın bakalım dün fazla görüşemedikopuyorumnanaktan
tugbamurat canım inşallah bebiş yoldadır
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
esterya enrika ve belenay artık mini bir izmir buluşması yaparsınız canlarım...
aa gel izmire güneşi gör valla hergün cıvıl cıvıl olursun ozaman kaydirigubbakcemile3bize güneş etkisini uyku şeklinde gösteriyor malesef mirmirmirmir
aa gel izmire güneşi gör valla hergün cıvıl cıvıl olursun ozaman kaydirigubbakcemile3bize güneş etkisini uyku şeklinde gösteriyor malesef mirmirmirmir