Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tugbacımmmm durumun nedir anlat bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklım hep sende
canım aynı bıldıgın gıbıyım adet olmadım akıntım devam hıç kuru olmadım mıdem bulanıyo arada özelıkle sabah ve çook acıkıyorum ama bılemıyorum zaman gösterecek herşeyi hayırlısı olsun diyorum canım sen nasılsın.........

yawwwwwwww guzelim bi test yapsana parası neyse vereyim al bi test yap

allam ya
kızdırmayın topiginizin hamilesini

günaydın kızlarrr
evet tuğba noldun canım varmı bi gelişme
günaydın canım ben bıldıgınız gıbıyım sen nasılsın çalışmalar başladı çoktan dımı inş. hayırlısıyla kalırsın hamile canım rabbıme hep dua ediyorum sizide ayırmıyorum hep dualarımdasınız canım..........

Tam net belli degil bebegim ben sana bildiririm, istanbuldan istedigin birşey olursa lütfen söyle

teşekkür ederim canım benim sen gel yeter

evet başladık tuğbacım hayırlısı bakalım daha çok var adetime
sende eğer yarında olmazsan yap bi test be güzelim 3. gün olcak kesin sonuç verir bence test

kıslarrr günaydınnnn....nasılsınız....

tuğbaaaa hamılesın galıba mıde bulantısı falan...bende aynı adet olacakmısım gıbı ne ağrılar cekmıstım...oldum olucam gıbı...tam mıde bulantısı olmasada bulanıyodu ve canımbıseyler ıstıyodu degısık hep.

bekle madem bugunde geçsin...insan acabada kalmak ıstemıyo haklısın...kesın bı sonuc görmek ıstıyor...ben hele ne acemıydım.adetımı bı gun gecınce testı yaptım.ıkıncı çizgi çok belırgın degıl .ben aynı ötekı gıbı olucak sanıyorum...hamıle degılım dedım...sonra ertesı gun yıne adet olmadım...hadı yıne test yaptı yıne aynı öle çok belırgın degıl...sonra arkadaslarıma gösterdımm...kızım sen hamılesın dedıler...gıt hemen bı kan testı yaptır...ve tabı kanda şakkkk dıye cıktı... :))))

ay bak şimdi eskıye gıdınce ne heyecanlandım sankı ogünü yasadım...ama allah inşallah hayırlısıyla versın bu sefer kucagımıza...

kızlar dün gece hastanedeydık acıllerde akşam kocişle oturuyoruz zilim bir basıyokı aklım çıktı ne oldu yaa dıye koştum balkona butun komşular bırıkmış komşunun çocugu düşmüş bayımış ayıltmaya çalışıyolar bağırışmalar aglamalar eşimi çagırıyolar arabamız var onları götürsün diye ben eşime dedim hemen bacaklarım nasıl tıtrıyo noldu çocuga dıye indik aşşa annesi çıldırmış gibiydi bide çocuk 5 10 dakka ayılmadı gitti sanmışlar ayılmıyo bitürlü arabaya bındırdık çocugun annesı babası benım eşim dedım kadın çook kötü bende bındım hemen neyse çocuk gıderken ayıldı amabu sefer annesı bacaklarını dövüyo aglıyo yavrum dıye kadın bı kasıldı ellerı kılıtlendı açamıyorum baygınlık geçirdı kolanyayla ayıltmaya çalışıyorum eşi diyo yüzüne tokat at ben önce atamadım sonra attım mecbur kendıne geldı bıraz ellerı neyse hastaneye geldık çocugun kafa şiş kanlar akıyo hemen tomogrofi röntgen çektıler allahtan bişey çıkmadı ama 1 -2 saat müşadelede kaldı çocugu babasıyla eşim koşuşturdu kadınla ben ilgilendım hep ayakta durmaya halı yoktu mafolmuştu dıyorum allahım annelık duygusu bende mafoldum çok üzüldüm hep onu tesellı etmeye çalıştım dıyorumkı hep allahım kimseyi evladıyla imtahan etmesın çook zorr çookk sizle paylaşmak istedım canlar böyle bir gece geçirdik

günaydın canlarım nasılsınız oh maşallah topik kalabalık şnlenmiş sohbet güzel allah bozmasın inşallah:Saruboceq:
enrikacım nasılsın esterya izmire geliyormuş he bensizmi buluşacaksınız aşkolsun lmaz:
esteryacım beni görmek istemiyonmu sen beni sevmiyonmumafoldumben
kızlar uyku halim hala devam ediyor bakalım bugün nasıl bir performans sergilicem işyerinde dün hafif uykuda yakalandım bugün horlarmışım artık:roflol:
yasemincim sen nasılsın canım benim duygusal takılmaya devammı ediyorsun yoksaopuyorumnanaktan
birpericim sen nasılsın bakalım dün fazla görüşemedikopuyorumnanaktan
tugbamurat canım inşallah bebiş yoldadır
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canlarım....ohh kaynatmışsınız sabah sabah ne güzel....tuğacığım bence hamilesin allahın izniyle...istanbullu kızlar size soruyorum Prof.Dr.zehra neşe kavak duydunuz mu hiç adını marmara üniversite hastanesinde kendisi....

belenaycığım iyiyim buğün ..benim duygusallığım havalarada bağlı kapalı hep burda güneş yok ondan böyleyim...

belenaycığım iyiyim buğün ..benim duygusallığım havalarada bağlı kapalı hep burda güneş yok ondan böyleyim...

aa gel izmire güneşi gör valla hergün cıvıl cıvıl olursun ozaman kaydirigubbakcemile3bize güneş etkisini uyku şeklinde gösteriyor malesef mirmirmirmir

günaydın canım inş. hayırlısyla gelsin melegım..........

belenaycım sensiz olurmı hiç esteryadan gelecek habere göre bi plan yaparız alkisalkisalkis
ayyy çok güzel olcak

esterya enrika ve belenay artık mini bir izmir buluşması yaparsınız canlarım...

evet yaseminim keşke bigün hepberaber olma fırsatımızda olsa

aa gel izmire güneşi gör valla hergün cıvıl cıvıl olursun ozaman kaydirigubbakcemile3bize güneş etkisini uyku şeklinde gösteriyor malesef mirmirmirmir

ayy belenaycım valla ya bu ne böyle allahtan geceleri serinde rahat uyuyoruz hoş uyumaya güzdüzde ayakta devam ediyoruz ama kaydirigubbakcemile3

enrikacım gerçekten güzel olur mini bir izmir buluşması:))ama ya akşamları yada pazar olursa ben gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…