- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.681
enrikacım gerçekten güzel olur mini bir izmir buluşması:))ama ya akşamları yada pazar olursa ben gelebilirim
enrikam dünya çok küçük neden olmasın beraber olma fikri...
dusuk yaptım tam 4 ay oldu yıne gelen gıden yok bu ayda gecıktı reglım ama hıc umudum yok off offf:umursamaz:
kızlar
ahanda buraya yazıyorum tugba hamile...
itiraz eden varsa bir adım öne cıksın
SELAM ARKADAŞLARIM
sabah epey kaynatmışsınız ne güzel cıvıl cıvıl,şimdi heyecanla tuğbayı bekliyoruz dimi,inşallah aramızdan onuda hamile çıkarırız hayırlısıyla.
sonra çalışmaları başlayan harikacım var sanırım,benim daha adetim bitmedi 5.gündeyim yani daha çok var,ama işte bende bu arada yumoşları güzelleştirecek bişeyler yapmam lazım,incir kürünü tekrar yapsammı acaba??????
selam canlar..ben geldim ama kimse yooook..hu huuuu nerdesiiniz:))))
kızlar
ahanda buraya yazıyorum tugba hamile...
itiraz eden varsa bir adım öne cıksın
dusuk yaptım tam 4 ay oldu yıne gelen gıden yok bu ayda gecıktı reglım ama hıc umudum yok off offf:umursamaz:
yaw parası neyse vercem sabah ilk idrarınla bi testyap bakayım
soyle hesabini havale ediyim hemen ya da ver adresini getiriyim kızım
SELAM ARKADAŞLARIM
sabah epey kaynatmışsınız ne güzel cıvıl cıvıl,şimdi heyecanla tuğbayı bekliyoruz dimi,inşallah aramızdan onuda hamile çıkarırız hayırlısıyla.
sonra çalışmaları başlayan harikacım var sanırım,benim daha adetim bitmedi 5.gündeyim yani daha çok var,ama işte bende bu arada yumoşları güzelleştirecek bişeyler yapmam lazım,incir kürünü tekrar yapsammı acaba??????