Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

enrikacım gerçekten güzel olur mini bir izmir buluşması:))ama ya akşamları yada pazar olursa ben gelebilirim

tamam belenaycım akşam yada pazar buluşuruz ki büyük ihtimal akşam olur çünkü esterya haftasonuna kalırmı acaba

enrikam dünya çok küçük neden olmasın beraber olma fikri...

evet yasemincim allah ömür versin sağlıkla mutlaka bigün bi yerlerde hepberaber buluşma planları yaparız canım dimi ama :1hug:

SELAM ARKADAŞLARIM
sabah epey kaynatmışsınız ne güzel cıvıl cıvıl,şimdi heyecanla tuğbayı bekliyoruz dimi,inşallah aramızdan onuda hamile çıkarırız hayırlısıyla.
sonra çalışmaları başlayan harikacım var sanırım,benim daha adetim bitmedi 5.gündeyim yani daha çok var,ama işte bende bu arada yumoşları güzelleştirecek bişeyler yapmam lazım,incir kürünü tekrar yapsammı acaba??????

dusuk yaptım tam 4 ay oldu yıne gelen gıden yok bu ayda gecıktı reglım ama hıc umudum yok off offf:umursamaz:

kızlar

ahanda buraya yazıyorum tugba hamile...

itiraz eden varsa bir adım öne cıksın

bende imzalıyorum esteryacım

benimde daha çok var güzel sibelim benim ağustos başı benim adet, bakalım denemelere başladık üstüste denedik bikaç gün eşime kalsa yumurtlama döneminde hergün denicek onun canına minnet ama bende o enerji yok malesef bide bence dinlenmeli erkekte dimi 3 gün denedik üstüste 1 gün ara verdik sonra tekrar delikafadulden ay çok komik ya kaydirigubbakcemile3

selam canlar..ben geldim ama kimse yooook..hu huuuu nerdesiiniz:))))

bende geldim canımmm ama seni yakalayamadımm :gitme:

kızlar

ahanda buraya yazıyorum tugba hamile...

itiraz eden varsa bir adım öne cıksın

canımsın yaaaaa esteryam allah içinemı dogdurdu ben bıle emın olamıyorum varmı yokmu dıye sen dıyosun yasemın dıyo harıkada yazına imzasını atmış hamıle dıye inş. vardır ama hayırlısıyla olsun ve bende hiç heyecan yoktu senın tugba hamile yazını okuyana dek rabbımden hayırlısını istiyorum canım güzel hamılem esteryam ....

dusuk yaptım tam 4 ay oldu yıne gelen gıden yok bu ayda gecıktı reglım ama hıc umudum yok off offf:umursamaz:

angelcım hoşgeldın aramıza canım inş. hamılesındır benımde günüm geçti bakalım zaman herşeyi gösterecek hayırlısyla rabbım hepimize nasip etsin inş. amiiinnnnnnnnnnnn

yaw parası neyse vercem sabah ilk idrarınla bi testyap bakayım

soyle hesabini havale ediyim hemen ya da ver adresini getiriyim kızım

yaw parası neyse vercem sabah ilk idrarınla bi testyap bakayım

soyle hesabini havale ediyim hemen ya da ver adresini getiriyim kızım

yaaa esteryam iyice heycanlandırdın benı yaaa 1 gün daha beklesek olmazmı canım yaa belkı olurum daha 2. gün bugün cumartesi yapım heh olmazmı hadı hadı canım sen istanbulun neresınde oturuyon ben ümranıye de oturuyorum..............

ben beylikduzundeyimcanım

ama isim dolayısı ile karsıya geciyorum

bu arada kocası pelitte calisan varmicanim fena halde kabakli pasta istiyor

[

benimde daha çok var güzel sibelim benim ağustos başı benim adet, bakalım denemelere başladık üstüste denedik bikaç gün eşime kalsa yumurtlama döneminde hergün denicek onun canına minnet ama bende o enerji yok malesef bide bence dinlenmeli erkekte dimi 3 gün denedik üstüste 1 gün ara verdik sonra tekrar delikafadulden ay çok komik ya kaydirigubbakcemile3

harikam geçenlerde okumuştuk yaa,kimdi yaa bir arkadaş alıntı yapmıştı,hergün ilişkiye giren erkeklerin spermleri daha kaliteli oluyomuş diye hatta bende espri yapmıştım benim kocam duymasın diye,gerçi o pek bebek heveslisi değil ama,ben istiyorum diye bu durumdan faydalanabilir,valla bide öylemi denesek diyorum ama dediğin gibi bu konuda bende kocam kadar performans sahibi değilim.delikafadulden

peri söylemişti onu sibelcim bende hak veriyorum açıkçası bide bugün bi topicte okudum kızlar hergün denedikleri ay tutturmuşlar bi sürü kız yazmış öyle diye
gün aşırı olunca stres oluyoruz en iyisi en doğalından hergün edenemek demişler valla bende katılıyorum ona

kıslarrrrr işten boguldum anca gelebıldım ama kımse kalmamıssssss....çok sıcakkkk...eve gıdıp hemenn uyumak ıstıyorum şölee soguk bı dus alıp cıbıl cıbıl yatcemmm gariiii....

yap gülüm valla... bende baslıycam yıne... hem bılıyomusun ben gecen adetten sonra baslamıstım incir yemeye... gercı bebek ıcın degıldı ama valla bu sefer adetım daha faz la gelıyo sankı...yanı heracıdan etkılıııı....yumurtayı kesınlıkle cogaltıyoooo....

kısacası hemennnn başla incir kürüne...zemuszemus

Canım arkadaŞlarım destegınız ıÇın allah razı olsun ama ben emın degılım ya olursam ben cumartesı sabaha odaklandım test ıÇın ınŞ. Hayırlısıyla bebegım benımledır ve benı asla bırakmaz ne olur arkadaŞlar benım ıÇın dua edın ne olur benımleyse bebegım benı bırakmaz dualarınıza ıhtıyacım var hepınız ıyıkı varsınız...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…