Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim hava değişimlerinden olabilir çok etkiliyor çünkü bide yazın daha çok üşütüyoruz evde işte serin dışarıda sıcak ondan bence güzelim

hımmm anladım canım olabılır evet.. neyse bakalım geçsin haftaya doktorumun yolunu bı tutayım.kontrolden geceyım yenıden ...süreyı uzatmaz insallah.

sen nasılsın gülüm bugün.nasıl gidiyor.. ?opuyorumnanaktan

slm kızlar bende dusuk yaptım zamanım dolmasını beklıyordum ve sonunda doldu adet oldum sımdı tatıle gıdıyoruz gelınce baslıyacaz calısmalara kısmetseeeee

geçmiş olsun allah birdaha yasatmasın....inşallah bebegını kucagına alırsın en kısa zamanda...

süperim pericim
sadece biraz uykum var :) şööyle sabahları uyumayı çok özledim valla

hiç sorma yazla birlikte bu uyku durumu bendede arttı ev hanımımı olsaydık acaba...sıkılırmıydıkkı acaba...oooooh kocaları gönderırdır sabahtan işe sonra biz yıne cumburlop yataga şöle iyiceee bi uykumuzu alırdık.... ne güzel olurdu....

bize tatil lazım....en az 15 gün yada en guzelı 1 ay....a.s

günaydın arkadaşlarım,

inşallah herkes iyidir,zaten sayımız gitgide azalıyor,herkes tatile gidiyor,bu sene 1 yılımı dolduramadığım için ben bi yere gidemiyorum,aman zaten her sene bişey çıkar,geçen senede eski iş yerimde tadilat vardı çıkamadım,zaten o yüzden bıktım usandım çalışmaktan.
valla hayatımı az da olsa idame edecek kadar param olsa 1 dk çalışmam,kimsenin kahrını çekmem,evde sıkılacaksam sıkılayım yani,ama para olursa da sıkılmazsın para yiyecek yer çoooookkkk.

canım benım mutfak işini çook sevıyorum özellıkle hamur işi herkes hepsinin çok güzel oldugunu söyledıler tarıf istedıler sizede yapabılsem sizi görmesemde çok sevıyorum canım evet bugun büyük gün ve olmadım akıntı oluyo canım ben test yapmayı düşünmüyorum hemen geçsin baya gün hayırlısı olsun hakkımda ve hemızin hakında hayırlısı neyse o olsun hep dualarımdasınız................

inş. canım hayırlısıyla gelsın .hiçbir belirtim yok canım :1hug:

hamarat arkadaşım bizede versen bu tarifleri,özellikle pratik olanlar tercihimdir.zemuszemus

canım evet test yapmakta bencede acele etme,bekle en az bi kaçgün geçsin ondan sonra inşallah müjdeli haberini alırız.CüvCüv

tamam canım verim..evet canım eger adet olmassam hafta sonuna kadar beklemeyı düşünüyorum.....

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........korunma süresi beklemede
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 15 gün
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 15 gün
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE20 gün
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE10 gün
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 15 gün
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:[/QUOTE]

kıslarrr nerdesınızzzzz karnım acıktı benım yemege kacıyorum hepinize afıyet olsunnn

hoşgeldin canım sibelim valla çok haklısın paran olduktan sonra canın sıkılmaz hiç zaten varya bende hiç manevi tatmin için çalışmıyorum hiiç öyle hırslı biri değilim hatta işin benim vaktimi çaldığını düşünüyorum dediğim gibi bizim sorunumuzda biraz yanlış iş seçiminden kaynaklanıyor bence mesela ben resimle yada müzikle ilgilenseydim yada bi dergide çalışsaydım ve benzeri işlerde çok daha mutlu olurdum yada avukat olsaydım bari sürekli aksiyon olurdu :)

amin tuğbacım hayırlısı olsun hayatım günün geçmeden bencede yapma test ama yarında gelmezse yap bence yani varsa çıksın yoksada öğrenmiş olursun 3 gün geçikmeye çıkar çünkü idrarda sonuç

kıslarrr nerdesınızzzzz karnım acıktı benım yemege kacıyorum hepinize afıyet olsunnn

afiyet olsun ayşecim bende gidiyorum şimdi yememi yiyim geliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…