Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet bencede buluşun kızlar hem resimde koyarsınız sizleri görmüş oluruz gerçi harikamı gördüm ben ama olsun tekrar görürüm :))

tamam yasemincim fotoda çekeriz bol bol koyarız buraya

sen nasılsın bugün arkadaşım keyfin iyimi

koyun canım tabiki...ben iyiyim harikacığım buğün dün dü o geçti canım benim...akşamada misafirim var arkadaşım ve 4 aylık kızı...

iyi ol tabi güçlü arkadaşım bravo inan kendine acıyan insan tipinden hiiiç hoşlanmam senin metanetin süper tatlı arkadaşım benim
arkadaşını biliyorum canım neydi bebeşinin adı unuttum sormuştum önceden ama

berra teyzesi :)) çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan saklasın meleğimizi...inan ona sarılınca acılarımı unutuyorum ....güç veriyor bana minicik canıyla cadıcık....tabi güçlü olacağız canım kimin umutları düşerse hemen tutup kaldıracağız...ona göre kucak dolusu sevgiler sana harikam....

tuğbacığım yok buğün çünkü günü var...ohh mamalr yapılmıştır buğün afiyet bal olsun can arkadaşımıza...geince ayrıntıları yaz canım ne mamalr yaptın olur mu....

evet yasemincim tuğba misafir ağırlıyo bugün kekler börekler pastalar yanına çay ve sohbet ne güzel yaaa

güzellerim hepücüğünüze iyi aksamlarrrrrrr sizi sevıyorummmmm öpüldünüz muahhhhhhh

kızlar ben geldim siz yoksunuz,olsun ben yinede bişeyler yazıp öyle gideyim,hepinizi çok seviyorum,hepinizde çok tatlısınız,keşke sanal değil gerçek arkadaşlarım olsaydınız,yanlış anlamayın sizde gerçeksiniz tabi ama,elimle dokunamadığım,gözümle göremediğim arkadaşlarımsınız,şimdi nerden çıktı bu sözle diceksiniz hiiçç içimden geldi, eskisi gibi giremiyorum yaa özlüyorum sizi sanırım bu yüzden biraz hassaslaştım size karşı,hepinizi öpüyorum.

slm kızlar bende dusuk yaptım zamanım dolmasını beklıyordum ve sonunda doldu adet oldum sımdı tatıle gıdıyoruz gelınce baslıyacaz calısmalara kısmetseeeee

tuğbacığım yok buğün çünkü günü var...ohh mamalr yapılmıştır buğün afiyet bal olsun can arkadaşımıza...geince ayrıntıları yaz canım ne mamalr yaptın olur mu....
saol canım benım yazımmıkı hadı yazım
1-kakaolu fındıklı kek
2-peynırlı börek
3-cevızlı çarşaf böregi
4-biber kabak patlıcan kızarması domates soslu
5-semizotu salatası
6-makarna salatası
7-zeytın yaglı dılme fasulye
8-dondurmalı kemal paşa tatlısı
hepberaber olabılsekte sizede yapıp yedirsem :1rolleyes:canım arkadaşlarım
günüm çok güzel geçti.:sm_cool:

canlarım nasılsınız ben çook iyiyim baya güzel geçti günüm keşke sizlerlede yapabılsek ve ben adet olmadım bakalım yarın son gun hakkımda ve hepimizin hakında hayırlısı ne ise o olsun hepinizi öpt

günaydın kızlar umarım süper bi çarşamba olur hepimiz için buyrunnnnnnnnn

amanda duygusallaşmış arkadaşım canım benim, ya sen söyleyince bi düşündüm gerçektende biz sanalmıyız şimdi yani sanal alem arkadaşlığımı kurduk yani gerçek; gözle görünür ve elle hissedilir olmalıysa bizimki ne. :uhm:
ne kadar tuhaf ya dimi valla ben şimdi size çok alıştım nette olmadığım zamanlardada aklıma geliyosunuz sık sık merakta ediyorum sizi demek gerçek olan bazı şeyler var ama onlarda tamamen maneviyata dayalı :1hug:
yaaaani ben şimdi burdan şu sonuca çıkardım kendimi kocama sanal alem arkadaşlığı YASAKKKKK :)) :mymeka:

slm kızlar bende dusuk yaptım zamanım dolmasını beklıyordum ve sonunda doldu adet oldum sımdı tatıle gıdıyoruz gelınce baslıyacaz calısmalara kısmetseeeee

geçmiş olsun arkadaşım allah tekrar yaşatmasın bunu umarım tatil dönüşü kavuşursun bebeğine sağsalimm :1hug:

ooouuu süpersin hamarat arkadaşım benim allah içne sindirsin eminim hepsi birbirinden lezzetliydi ikramların ama benim favorilerim 6 - 4 ve 5 bide 8 cokacimcoook

tuğbacım bugün büyük günmü yani hadi bakalım hayatım inşallah olmazsın adet yarın test yaparsın vee çift çizgi alkisalkisalkis

günaydın kıslarrrrr

tugbacım bugün büyük gün yanı.hadı hayırlısı arkadasım...inşallah canımbenım...bekle bakalım bugün yarın sonra testını yaparsın hemen ..belirti varmı ağrı sancı gibi pekı gülüm?

kıslar benım adetım 5 gun erken geldı hesaplara göre ayın 20 sınde gelmesı gerekıyodu.daha öncekı 22 hazırandı normalmidir sizce...

pericim hava değişimlerinden olabilir çok etkiliyor çünkü bide yazın daha çok üşütüyoruz evde işte serin dışarıda sıcak ondan bence güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…