- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.581
bende belenaycım valla heyecanlandım, ben zaten çoktan söylerdim sana böyle bişeyide çok yoğun çalışıyosun ya 9 da çıkıyosun dedim kız bana nasıl zaman ayırıcak ama artık havalar geç kararıyo bi akşam buluşalım sahilde süper olur süper
tamam yasemincim fotoda çekeriz bol bol koyarız buraya
sen nasılsın bugün arkadaşım keyfin iyimi
saol canım benım yazımmıkı hadı yazımtuğbacığım yok buğün çünkü günü var...ohh mamalr yapılmıştır buğün afiyet bal olsun can arkadaşımıza...geince ayrıntıları yaz canım ne mamalr yaptın olur mu....
kızlar ben geldim siz yoksunuz,olsun ben yinede bişeyler yazıp öyle gideyim,hepinizi çok seviyorum,hepinizde çok tatlısınız,keşke sanal değil gerçek arkadaşlarım olsaydınız,yanlış anlamayın sizde gerçeksiniz tabi ama,elimle dokunamadığım,gözümle göremediğim arkadaşlarımsınız,şimdi nerden çıktı bu sözle diceksiniz hiiçç içimden geldi, eskisi gibi giremiyorum yaa özlüyorum sizi sanırım bu yüzden biraz hassaslaştım size karşı,hepinizi öpüyorum.
slm kızlar bende dusuk yaptım zamanım dolmasını beklıyordum ve sonunda doldu adet oldum sımdı tatıle gıdıyoruz gelınce baslıyacaz calısmalara kısmetseeeee
saol canım benım yazımmıkı hadı yazım
1-kakaolu fındıklı kek
2-peynırlı börek
3-cevızlı çarşaf böregi
4-biber kabak patlıcan kızarması domates soslu
5-semizotu salatası
6-makarna salatası
7-zeytın yaglı dılme fasulye
8-dondurmalı kemal paşa tatlısı
hepberaber olabılsekte sizede yapıp yedirsem :1rolleyes:canım arkadaşlarım
günüm çok güzel geçti.:sm_cool:
canlarım nasılsınız ben çook iyiyim baya güzel geçti günüm keşke sizlerlede yapabılsek ve ben adet olmadım bakalım yarın son gun hakkımda ve hepimizin hakında hayırlısı ne ise o olsun hepinizi öpt