- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.561
kıslar günaydınnn duydumkı bana küsmüşsünüz ama inanın yazacak fırsat bulamadım canlarım açık kaldı burası ama okuyamadım bıle dün çok yoğun bi gündü ne gelen ne giden bıttı herdefasında yazmaya basladım hadııı telefonnnn sonra patron ne istek bıttı ne dert. neyse bugün daha rahatım.
yoksa ben yazmazmıyım benı bılmıyomusunuz aşkkkk olsunnnnnnnnnn
sizi çok sevıyorum ben canlarım benım...
kıslar hanı sizede bahsetmıstım ya...ben bu bebek fıkrınden uzaklasıyorum galıba dıye.psıkolojım bozuluyo sanırım demıstım...belkı aynı seylerı yasamaktan korktugum ıcın falan..dün aksam işten eve dönerken eşimlede paylastım bu konuyu...dedımkı ben galıba bisüre daha istemıyorum bebek dıye....oda şasırdı tabı...ama üstelemedı...sonra neyse kıslar gece rüyamda 1 yada 2 yaslarında bi oğlum oldugunu gördum...ama nası güzel bı oglannn nasıl tatlı anlatamam size nasıl sevıyorum annem annem dıyor baska bısey demıyor ben yavrum bıtanem dıye sevıyorum....gecenınyarısı uyandım eşime anlattım hemen.... bak gördunmu dedı.sen istemedıgını söledın osana kendını gösterdı fıkrını degıstırdı dedııı...... kızlarrrrrr gercektende öle oldu yaaaa....
birpericim hakkaten cok uzak oturuyormusuz keske yakın olsaydık..
bende beylikduzu migros arkasında oturuyorum
:) :) :)
tamam o zaman tatlım bu adetten sonra dr a görünme fikrinde süper bi baksın bakalım herşeyin yolunda olduğunu bide ondan duy sonra tam gaz
ayrıca çok güzel esterya gibi bi komşun var ikinizde şanslısınız valla keşke hepimiz yakın olsaydık böyle
GÜNAYDIN KIZLARRR
yaa ben çok yoğundum giremedim bi türlü,şimdi bir fırsat yakaladım hemen girdim,valla sizlerle yazışmayınca böyle bir eksiklik hissediyorum,
pazar günü denize gitmek için program yaptık ailemle,sabah kalktım tuvalete bi gittim,adet olmuşum,şaşırdım ne yapsam diye,neyse kalktık gittik,ben dayanamadım girdim denize inşallah enfeksiyon kapmamışımdır valla dikkat edecem diyede böyle fırsatları kaçırmak istemiyorum,geçen senede adetim yeni bitti diye herkes yüzerken ben pel pel bakmıştım yüzenlere,ama adetim erken oldu o yüzden memnunum,ben çok geç olurum diyordum,çok az oluyor ama acaba denize girdim diye benden intikam alıyor olabilirmi.
canım evet sorma bugünlerde bi yoğunluktur gidiyo allah artırsın işimizi gücümüzü yınede kriz yaşamaktansa napalım calısalım dımı ama...
adetlıyken tam bılemıyorumkı denızden enfeksıyon kapma işi nası olur.. ama hanı daha acık oluyo ya ozaman orası sanırım bırazdaha kollamak gerekıyor...ama tampon takıpta denıze gırebılırsınız dıyenlerde var tam çözebılmıs degılım yanı bende olayı
haklısın canım iyi kötü bi işimiz var,sıkıntı çekip parasız kalmaktansa çalışalım ve yapalım.
inşallah enfeksiyon felan olmaz,zaten kaşıntıdan kurtulamıyorum bi türlü,zaten olan oldu girdim valla denize ohhhh çok güzel zaman geçirdim,denizde çok güzeldi ılıktı sudan çıkmadım.zemuszemus
GÜNAYDIN KIZLARRR
yaa ben çok yoğundum giremedim bi türlü,şimdi bir fırsat yakaladım hemen girdim,valla sizlerle yazışmayınca böyle bir eksiklik hissediyorum,
pazar günü denize gitmek için program yaptık ailemle,sabah kalktım tuvalete bi gittim,adet olmuşum,şaşırdım ne yapsam diye,neyse kalktık gittik,ben dayanamadım girdim denize inşallah enfeksiyon kapmamışımdır valla dikkat edecem diyede böyle fırsatları kaçırmak istemiyorum,geçen senede adetim yeni bitti diye herkes yüzerken ben pel pel bakmıştım yüzenlere,ama adetim erken oldu o yüzden memnunum,ben çok geç olurum diyordum,çok az oluyor ama acaba denize girdim diye benden intikam alıyor olabilirmi.
harikacım ben geldim sen gitmişsin,güzel arkadaşım,biraz okudum yazdıklarını,şu dönüm noktası konusunda aynı hislere sahibiz,bende olursa olsun felan diyorum ama aslına bakarsan bende bebeği dönüm noktası görüyorum,bebek olursa biraz işten güçten uzaklaşırım kafamı dinlerim diye kendimi endeksliyorum aslına bakarsan belkide işim dahada zor olacak,benim işim özel sektör,ne kadar izin verirki adam bana,ama inan detayını düşünmüyorum olsun bakalım elbet bi yoluna koyarım diyorum.
sibelim çok özledim seni ya valla iyice kıl oldum senin şu patrona hee
tatlım oohhhh sefam olsun, denizden çıkınca hemen çıkarsaydın tamponu kuru tutsaydın güzelim bari, tampon enfeksiyona yol açıyo diyolar ama çok sık değiştirirsen bu risk azalıyomuş,denizde zaten adetli olmadığın zamanlarda bile enfeksiyon kapabiliyosun (maşşalh öyyle temizkii bütün lağımlar doğğru denize) boşver güzelim hiiç bişey olmaz iyi yapmışın onun sana yaşattığı mutluluğa manevi hazza değer bence
aynen be sibelim sonrasını düşünmüyorum hiç, ne yani bizi bebek istemekten vazgeçirecek ne olabilirki, o benim hayatımda hoş bi değişiklik olucak hem sadece bu açıdan bakmak istiyorum ben güzelim, en iyi bu bencede dimi ama
yok yok kimse küs değil şaka yaptılar şaka ama sende en azından bi ceee de merak ediyoruz gerçi sende haklısın insanın bazen başını kaşıyacak vakti olmuyor seni çok iyi anlıyorum aynı dert bendede varkıslarrrrrr enrıkaaaaaa yasemınnnnnn tugbaaa belenayyyyyyy yawww halaaa küsmüsünüzzz banaaaaa
ağlarımmmm yoksaaaaa
tabi dimi ama küsülürmücanım tatlım benim sana küsermiyiz hiç....naz yaptuk azcuk :))opuyorumnanaktan
evet enrikayla aynı semtteyiz ama hala görüşemedik kısmet olmadı ama inşallah görüşürüzopuyorumnanaktanevet şekerim küsmüştük sana ama affedebiliriz hemen bi daha bizi sohbetinden mahrum bırakmama sözü verirsen :)
pericim yaşadığının çok benzerini bende geçen ay yaşamıştım hatırlıyosan bebek emzirmiştim rüyamda ama bu beni soğutmuştu ilk başta sonra bebeğe hiç bakmadığım bi açıdan bakmaya başladım ve eskisinden daha hazır hissediyorum şuan kendini
sendede böyle olmasına çok sevindim inan yok hamile kaldım yok doğurdum diyene kadar bi sürü zaman geçiyo zaten o vakte kadar dahada istekli olursun onu kucağına almak için canım eminim
bak şimdi aklıma geldi sen yoksa dün bebek fikrinden uaklaştığın içinmi bizdende uzaklaştın bakayım hııı :)
kızlar bebek fikrinden uzaklaşmak çok doğru bir yaklaşım sürekli onu düşünüp strese giriyoruz biz onları düşünmeyelim onlar bizi düşünsün dimi ama böyle güzel tatlı merhametli anlayışlı anneleri kaçırmak istiyorlarsa kendileri bilir neler kaçırdıklarnı bilseler koşa koşa gelirlerkaydirigubbakcemile
kız siz komşumu çıktınız inanamıyorum ne güzel topiğimiz bi komşuları daha oldu
bizde belenayla aynı muhitte oturuyoruz yaaaaaaaaa
canım herşey gönlünce olsun dikkat et kendineGÜNAYDIN KIZLARRR
:lepi::ecrin_bebek::lepi:sibelim çok özledim seni ya valla iyice kıl oldum senin şu patrona hee
tatlım oohhhh sefam olsun, denizden çıkınca hemen çıkarsaydın tamponu kuru tutsaydın güzelim bari, tampon enfeksiyona yol açıyo diyolar ama çok sık değiştirirsen bu risk azalıyomuş,denizde zaten adetli olmadığın zamanlarda bile enfeksiyon kapabiliyosun (maşşalh öyyle temizkii bütün lağımlar doğğru denize) boşver güzelim hiiç bişey olmaz iyi yapmışın onun sana yaşattığı mutluluğa manevi hazza değer bence
hayatın adını çıkarın kızlarzemuszemus
aynen be sibelim sonrasını düşünmüyorum hiç, ne yani bizi bebek istemekten vazgeçirecek ne olabilirki, o benim hayatımda hoş bi değişiklik olucak hem sadece bu açıdan bakmak istiyorum ben güzelim, en iyi bu bencede dimi ama
bu teklife hayır diyebilirmiyim tabiki diyemempericim biz hiç görüşmedik daha belenayla ama bigün ayarlayıp beraber sahilde bişeyler içebilirizzz yani teklif bendennn
harikacım adetim il gün çok az gelir o yüzden tampon felan kullanmadım,yaprak koydum onla idare ettim,zaten sonra baktım hiçbişey yoktu sonradan gelmeye başladı,dediğim gibi bu sefer çok az oluyorum,bugün 3.gün nerdeyse bitti bitecek.
plan konusunda çok haklısın,hayatımızdaki herşeyi planlayamayız,planlasakta herşey yolunda gitmez,birazda hayatı akışına bırakmak lazım,
yaa sana bişey dicem 2 yaşında yeğenim var benim adı okyanus(kız)denizde kucağımdaydı,öyle tatlı bişeykii,korkuyor suya düşecem diye boynuma bi sarılıyor,öyle hoş bir duygu kii anlatamam o minicik kolları boynuna sıkı sıkı sarılıyor yaa,sana o kadar güveniyorkii ,o an sen onun herşeyisin,anlatması zor bir duygu,annelik ne kadar güzel bir duygu,tabii ben anne değilim ama içgüdüsel olarak, helede yeğenlerinde felan %90 anneliği hissediyosun.Bir çocuğa sevgiyle sarılmak muhteşem bir duygu,ALLAH inşallah bizede yaşatır harikam.
bu teklife hayır diyebilirmiyim tabiki diyememlmaz:valla çok güzel olur çok sevinirim canım benim
kızlar ben çıkmak zorundayım sonra yine gelirirm hepinizi öpüyorum.