- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.541
günaydın canlarım....iyi öyle olsun belenaycığım senin hatrına affettik o zaman...eminim işi vardır yoksa güzel perim yazardı mutlaka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WALLA KIZLAR inanın hamile olduguma dair en ufak bir belirtim yok
ne mide bulantısı ne de baska bir rahatsızlık
turp gibiyim masallah :)
birperim canım cok sagolasın almıs kadar oldun kolyeyi :)
canım sen nerde oturuyorsun?
ben beylıkduzu beykentteyım canım.
birpericim hakkaten cok uzak oturuyormusuz keske yakın olsaydık..
bende beylikduzu migros arkasında oturuyorum
:) :) :)
kıslarrrrrr enrıkaaaaaa yasemınnnnnn tugbaaa belenayyyyyyy yawww halaaa küsmüsünüzzz banaaaaa
ağlarımmmm yoksaaaaa
yaw abartma birperi bi suru yer acıldı mesela marka city de cok guzel bence :)
ama alısverisin has i migrosta yapılır haklısın :)
senin isyerin nerde?
yaseminnnnn nasılsın bitanem iyisin dimi artık toparlıyoruz insallah ..
kıslar hanı sizede bahsetmıstım ya...ben bu bebek fıkrınden uzaklasıyorum galıba dıye.psıkolojım bozuluyo sanırım demıstım...belkı aynı seylerı yasamaktan korktugum ıcın falan..dün aksam işten eve dönerken eşimlede paylastım bu konuyu...dedımkı ben galıba bisüre daha istemıyorum bebek dıye....oda şasırdı tabı...ama üstelemedı...sonra neyse kıslar gece rüyamda 1 yada 2 yaslarında bi oğlum oldugunu gördum...ama nası güzel bı oglannn nasıl tatlı anlatamam size nasıl sevıyorum annem annem dıyor baska bısey demıyor ben yavrum bıtanem dıye sevıyorum....gecenınyarısı uyandım eşime anlattım hemen.... bak gördunmu dedı.sen istemedıgını söledın osana kendını gösterdı fıkrını degıstırdı dedııı...... kızlarrrrrr gercektende öle oldu yaaaa....