Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım....iyi öyle olsun belenaycığım senin hatrına affettik o zaman...eminim işi vardır yoksa güzel perim yazardı mutlaka...

esterya nasılsın güzel hamilem....nasıl gidiyor inşallah üzmüyorlardır seni meleklerin....

kıslar günaydınnn duydumkı bana küsmüşsünüz ama inanın yazacak fırsat bulamadım canlarım açık kaldı burası ama okuyamadım bıle dün çok yoğun bi gündü ne gelen ne giden bıttı herdefasında yazmaya basladım hadııı telefonnnn sonra patron ne istek bıttı ne dert. neyse bugün daha rahatım.
yoksa ben yazmazmıyım benı bılmıyomusunuz aşkkkk olsunnnnnnnnnn

sizi çok sevıyorum ben canlarım benım...

esteryaa canım bir degıl hemde ikiymiş ha...çok ama çoksevındım tatlım ...inşallah saglıkla sıhhatle dunyaya gelsınler güzel meleklerın...şimdi kendıne iki kat daha fazla dikkat edeceksın güzelim... güzel allahım nelere kadirrr görüyomusunuz kıslar.....hep demıyomuyum sabır edenle şükür edenın mükafatını er yada geç verır allahım hayırlısıyla...

WALLA KIZLAR inanın hamile olduguma dair en ufak bir belirtim yok
ne mide bulantısı ne de baska bir rahatsızlık

turp gibiyim masallah :)

WALLA KIZLAR inanın hamile olduguma dair en ufak bir belirtim yok
ne mide bulantısı ne de baska bir rahatsızlık

turp gibiyim masallah :)

aman aman maşallah de canım benım...üzmeyecekler seni meleklerın anlasılan...uslu olacaklar usluuu annesiiii ....
esteryaaa yakınımda olsan sana bı ikizler kolyesı alıp hedıye etmek ısterdımmmm....

ayyyyy süper yaa....

ama bu arada allah güç kuvvet versın ınsallah

kıslar hanı sizede bahsetmıstım ya...ben bu bebek fıkrınden uzaklasıyorum galıba dıye.psıkolojım bozuluyo sanırım demıstım...belkı aynı seylerı yasamaktan korktugum ıcın falan..dün aksam işten eve dönerken eşimlede paylastım bu konuyu...dedımkı ben galıba bisüre daha istemıyorum bebek dıye....oda şasırdı tabı...ama üstelemedı...sonra neyse kıslar gece rüyamda 1 yada 2 yaslarında bi oğlum oldugunu gördum...ama nası güzel bı oglannn nasıl tatlı anlatamam size nasıl sevıyorum annem annem dıyor baska bısey demıyor ben yavrum bıtanem dıye sevıyorum....gecenınyarısı uyandım eşime anlattım hemen.... bak gördunmu dedı.sen istemedıgını söledın osana kendını gösterdı fıkrını degıstırdı dedııı...... kızlarrrrrr gercektende öle oldu yaaaa....

kıslarrrrrr enrıkaaaaaa yasemınnnnnn tugbaaa belenayyyyyyy yawww halaaa küsmüsünüzzz banaaaaa
ağlarımmmm yoksaaaaa

kıs migros benım ikinci adresımmmm... malum bitek gezılecek alısverıs yapılacak yer buçevrede orasıııııı....:)))))))

yaw abartma birperi bi suru yer acıldı mesela marka city de cok guzel bence :)

ama alısverisin has i migrosta yapılır haklısın :)

senin isyerin nerde?

yaw abartma birperi bi suru yer acıldı mesela marka city de cok guzel bence :)

ama alısverisin has i migrosta yapılır haklısın :)

senin isyerin nerde?

ölede canım işte ilk göz ağrısı başka oluyo.....

işyerım de sefaköyde önceden avcılardı sonra tasındık ...memnun oldugum içinde ayrılamadım....ama allahtan servıs var.

perim öncelikle rüyan hayır olsun ama çok güzel bir rüya yaa...ve erkek çocuğu murat demek....ay inşallah hadi canım ya...bencede çok erteleme tatlım....deneyerek bulacağız sağlıklı bebeklerimizi yapacak bişey yok canım....

evet yasemıncım ertelemeyecegım bu adet dönemınden sonra zaten sürem doluyo doktoruma görunup fıkrını alıp hemen calısmalara baslayacagım herseyınnn hayırlısıııı ınsalllah hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…