- 18 Kasım 2007
- 1.524
- 5
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.501
tuğbacığım sanada mı 2, kürtajdan sonra 3 ay vermişti dinlenem süresini dr....
günaydın canım...hoş geldin cosmocuğum...daha iyiyim tatlım...çok geçmiş olsun güzelim bol bol su iç ve ayaklarını sıcak tut...dr ada gitsen diyeceği bu inan...üzüldüm bak şimdi birde çalışmaların tam ortasında oldumu yaaa....denize havuzagitme canım tetikler iyice....
günaydın canım nasılsın görüşmeyelı canım benim ilk bebegım kendılıgınden düştü ben kürtaj olmadım 2.bebegımde ilaçla düşürdüler düştü bebegım ve geri kalanı temızledıler ve 4 ayrı doktaora sordum profundan uzmanına dedikleri 3 ay dinlen 3 ay sonra hamile kal dediler ama benı bılıyosun kendım bekledım 7 ay çünkü ben kendımı çok kötü hissediyordum hem beynen hem bedenen yıkılmıştım kendımı şimdi çook iyi hissediyorum artık şimdiden sonra rabbım hakkımda ve hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş.aminnnn:Saruboceq:
hoşbulduk tatlım
Doktor gtmycem zaten, sabahtan beri bi sürahi su içtim, içmeye devam ediyom ilaç almıycam direnicem biraz bakalım.
Tam yumurtlama gününe denk gelmesi çok canımı sıkıyo, sakınılan göze hakkaten çöp batıyo ya :dilcikar:
enrikam...bahsedeyim canım sapol tatlım merak ettiğin için...öncelikle dr um çpok pozitif bir adam...allah razı olsun onsan sonsuz kere...neyse gittik eşimle...önce kürtaj sonu ultrason yapalım dedi...rabbime binlerce kez şükür bir sıkıntı yok herşey normal ...sonra pıhtılaşma sonucumu verdim..mthfr mutasyonu vardı bende önemsiz bişey bu dedi önemli olan bizim için kromozom sonuçlarınız dedi...oda haftaya çıkacak inşallah...ben inanıyorum sizin sağlıklı bebeğiniz olacak diye söze başladı ama sabır dedi eninde sonunda sağülıklı bebeği yakalayacağız bunuda ancak deneme yanılma yöntemiyle dedi...bu seferki şanssızlığın bence ikiz olması dedi...ve tek kesede olmaları dedi...adetinin 3. günü gel kan değerlerine bakalım ve sonra rahim filmi çekelim sana dedi...oda aklımızdan silinsin ona göre başlayalım bir dahakine dedi...2-3 ay sonra gebelik düşünebilirsin dedi ama ben çok yıprandım hocam bedenen ruhen en az 5-6 ay ara vermek istiyorum dedim tamam dedi...ama 2 ay öncesinden gelmelisinki bana ilaç başlayalım çinko b vitamini coraspirin falan....tabiki öncelikle kromozom sonucu önemli bu aşamada eğer o normal çıkarsa allahın izniyle...sonra anlatmışmıydım size dedi bizimde 4. denemede sağlıklı bebeğimiz oldu eşide dr bu arada...onlar kalp seslerini alamamışlar hiç ve çok şanslısınız bizim zamanımızda bu kadar test bile yoktu dedi...araştırma sonucu hiç bişey çıkmamaış ve 4. de sağlıklı bir bebekleri olmuş ve şuan 2 oğlum var dedi...çok moral oldu bana anlattıkları...öyle işte enrikacığım öncelikle kromozom sonucu sonra adet olmayı planladık ve ayrıldık muayenehaneden...şimdi daha bi bakabiliyorum önüme ve bakmalıyım...anne olmak istiyorum ben...
günaydın canım nasılsın görüşmeyelı canım benim ilk bebegım kendılıgınden düştü ben kürtaj olmadım 2.bebegımde ilaçla düşürdüler düştü bebegım ve geri kalanı temızledıler ve 4 ayrı doktaora sordum profundan uzmanına dedikleri 3 ay dinlen 3 ay sonra hamile kal dediler ama benı bılıyosun kendım bekledım 7 ay çünkü ben kendımı çok kötü hissediyordum hem beynen hem bedenen yıkılmıştım kendımı şimdi çook iyi hissediyorum artık şimdiden sonra rabbım hakkımda ve hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş.aminnnn:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım yine bir hafta başı güzel bir hafta olsun inşallah yasemin enrika esterya tugbamurat esterya sibela nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah
dün eşimin işyerine gittim bir bahçesi var çok güzel ağaç yeşillik salıncak:))) orda piknik yaptık arkadaşları ve biz orda bir bayanla tanıştım 9 yıllık evliler ve çocukları olmamış 2 kere tüp bebek denemişler ama tutmamış artık bıraktım diyor ben böylede mutluyum eşimi seviyorum çalışıyorum hemşireiş kendisi hayata o kadar güzel bakıyorki imrendim allah kısmet etmemiş bize bebeği diyor hiç takmıyomuş sanki üzülünce elimden birşey geliyormu dedi kendisini farklı şeylere vermiş işi dışında kendini oyalıyacak bir sürü uğraş edinmiş ama o kadr rahatki anlatamam ben kendimi düşündümde valla 3,5 yıldır kafayı yemek üzereyim fazlamı zorluyorum bazı şeyleri diyorum ama çaba sarf etmemde lazım bunu biliyorum fazla takmamak lazım ah bir başarabilsek
hoş geldin belenaycığım....bravo o bayana...bazen ben bile pes ediyorum tam düşecekken birileri tutuyor kolumdan tekrar umutlanıyorum falan ama yaşadıklarımızda kolay değil ki canım....allahım yardım etsin bizlere...acılarımız hafifletip mücadele etme gücü versin....