Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

anlaşılan bizler yine bugün doluyuz bende sabah işyerinde ağladım şarkı dinliyordum annem gibi şarkısını gözlerim doldu ve taştı aktı gözlerimden dayanamıyorum allahım sabır versin dayanma gücü versin hayırlısı rabbim hayırlısı duy sesimizi
ALLAHIM GÖNLÜMDEKıNı HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE

sorma belenaycığım...bu son olaydan sonra çok gelgitlerim oluyor...bir anda gözlerim dolup ağlıyorum falan....daha çok yıprandım bu sefer...allah yar ve yardımcımız olsun....

enrikam çok haklsın canım...şuan bir kısır döngüdeyim bebekte hayatımıza renk katacak ...oofff yazamıyorum duygularımı hemen gözlerim dolu veriyor....allahım duy sesimizi ne olur....:KK43:((

aynen yasemincim bazen diyorum 28 yaşındayım geçmişe döndümmü dopdolu taki hayat gailesine düşene kadar, yani allahıma bin kere hamdolsun ki bi çok kişinin sahip olamadıklarına sahibiz ama işte yinede insanız sonuçta yaa isteklerin önüne geçemiyoruz bazen bide insan olarak hakkımızı istiyoruz allah bizede layık görsün inşallah

enrikacım aslında hep birşeylerin peşindeyiz dert ettiğimize ulaşamadıkça sinir oluyoruz bebek bizim için dönüm noktası ama ona ulaşınca eminim başka şeylere yönelip bu seferde hep onu hayal edicez insan oğlu hep olmayanı ister elimizdekiyle mutlu olmayı bilmiyoruz galiba ama yinede ben hayırlı ve sağlıklı bebek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:))))) tabi hepimiz istiyoruz allahım hayırlı ve sağlıklısnı nasip etsin güzel günler görelim inşallah

amiin belenaycımm amin arkadaşım dediklerinde doğru hep elimizde olmayana özeniriz zaten ama inan yazdıklarını okuyunca yine onun bi muhasebesini yaptım ben elimdekilerle çok mutluyum aslında hani yine olsa yine eşimle evlenirim falan ama ne bileyim geçmişe dönme fırsatım olsa çok daha severek yapacağım bi meslek seçerdim kendime
valla diyorumki şöyle bi lotodan yüklü bi miktar çıksa amma güzel olur ya

yasemincim haklısın hayatım yorucu gerçekten bunları yaşamak
belenaycım bende yni kürtaj olduğumda hep şarkılarda ağlıyodum o zaman beş çayı yeni çıkmıştı onu dinledimmi aklıma hep o günler geliyor
şimdide mustafa ceceli yeni bi şarkı yapmış ya yarabbim diye onu dinledimmi hüzünleniyorum çok güzel bi şarkı olmuş dinlemektende kendimi alıkoyamıyorum

ayy kızlar radyoda o söylediğim şarkı çalıyo şuan çok güzel ya ne sözler yazmış kim yazmışsa
şarkının adı limon çiçekleri

Son düzenleme:
canlar çıkıyorum ben birazdan eşim gelecek almaya çok bunaldım...allah şifa versin bana ruhumu sağlığa kavuştursun...tüm dualarım ve sevgilerim birde öpücüklerim sizlerle....iyi akşamlar...

enrikam bakıyorumda bugunlerde fazla duygusalsın... hayırdır?..

bilmiyorum hayatım ya valla öyleyim gerçekten zaten sulugözlünün tekiydim dahada tuhaf oldum

inan enrikacığım para umrumda değil şuan...ben hakkımı sana devrediyorum can arkadaşım....

yasemincim tabiki paradan önemli önceliklerimiz var elbette her koşulda parayı tercih etmeyiz ama böyle şeylerde olmazsa patlarız be güzelim ben hayal kurmadan yapamam allaha şükür aslında çokta paraya ihtiyacım yok birazda bahane ediyorum onu ama çoook param olsaydı neler yapardım hayalini kurmak güzel bence
ben mesela hemen seyehate çıkardım
bide gördüğümde beni çok üzen sakat yada hasta insanlara yardım ederdim sakat hayvanlarada, ya bunun insana yaşattığı tatmin duygusunu düşünsene

güzel yürekli enrikam benim hemen melekliğini ispatlıyosun...allahım güzel kalbine göre versin....

amin canım benim bundan sonra burda depresif takılmamaya karar verdim çünkü senin bizden daha çok ihtiyacın var morale
yarından itibaren üzücü şeylerden söz etmek yoooooook
valla burda eğlendiğimiz zamanlarda dha güzel geçiyo benim günüm
öyle bundan böyle ok mi

kızlar ben periye KÜSTÜMMMMM
çünkü hiiç konuşmadı bizimle içerdeydi gördüm ben ama bize pek uğramadı
uğradığındada baktı gitti
olmaz ama gidicem tutucam saçlarından getiricem buraya o olucak
bu nedir kardeşim ya
sabina tatile gitti peride peşinden

kızlar hemen küsmeyin belkide yazacak fırsatı olmamıştır hişşt kızmayn bakim valla bende bazen giriyorum okuyorum ama patron olduğu için yazamıyorum içim gidiyor cevap yazmak için ama okumayla yetiniyorum :)))boş buluncada hemen dalıyorum :)))
gerçi bizim kızlar öle şakacıktan küsmüştür ben bilirim demi kızlarrr

günaydınlarrrrrr

iyi hadi belenaycım öyle olsun affettik periyi ama bugünde gelmezse küseriz bak ona göre :))

günaydın canların bugün nasılsınız işlere başlamadan gireyim dedim görüşmek üzere sizi seviyorum be enrikacım affetmek büyüklüktür affet ablası işi vardır belki:)))

amin canım benim bundan sonra burda depresif takılmamaya karar verdim çünkü senin bizden daha çok ihtiyacın var morale
yarından itibaren üzücü şeylerden söz etmek yoooooook
valla burda eğlendiğimiz zamanlarda dha güzel geçiyo benim günüm
öyle bundan böyle ok mi

canım ne kadar güzel düşünmüşsün bu konuda banada yardımcı ol olur mu harikacığım baktın üzüntülüyüm hemen uyar beni toparlanayım tatlım...:1hug:

X