Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ESTERYAMMM
çok sevindim,ikiz bebişşş geliyor süper canım benim,inşallah en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyacaksın endişe ve stres yapma sakın,hadi güzel haberlerini bekliyoruz senin.

Harikam senide çok özledim,bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum,işler karışık biraz.sen nasıl oldun,kaşıntın varmı?? bu arada ben sirkeli suyu bu sabah yaptım,gerçektende faydası oldu çok rahatladım valla,keşke hemen yapsaydım,neyse öğrenmiş olduk.

Tuğbam inşallah hamilesindir,belirtiler onu gösteriyor hadi canım yaa inşallah inşallah hayırlısıyla.

ESTERYAMMM
çok sevindim,ikiz bebişşş geliyor süper canım benim,inşallah en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyacaksın endişe ve stres yapma sakın,hadi güzel haberlerini bekliyoruz senin.

Harikam senide çok özledim,bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum,işler karışık biraz.sen nasıl oldun,kaşıntın varmı?? bu arada ben sirkeli suyu bu sabah yaptım,gerçektende faydası oldu çok rahatladım valla,keşke hemen yapsaydım,neyse öğrenmiş olduk.

Tuğbam inşallah hamilesindir,belirtiler onu gösteriyor hadi canım yaa inşallah inşallah hayırlısıyla.
canım hayırlısı diyorum benım sadece istedıgım saglıklı hayırlı ve sorunsuz bi hamılelık geçirmem varsa çook sevınırım yoksada üzülmem demekkı hakımda bu ay hayırlısı degılmış derim hepinizin dualarına ihtiyacım var canım arkadaşlarım

a.s. kızlar günaydın bende 5 şubatta kürtaj oldum ve sürenin dolmasını bekliyorum
benim kürtajdan sonra çok az kanamam oldu ve çabuk bitti ama acayip derecede gaz sancısı çektim bikaç gün ve hemoroid oldum :eek: gerçi simdi geçti ama sabahları azda olsa kramplarım oluyo sizlerdede böyle şeyler olmuşmuydu

ilk başta çok geçmiş olsun kuşlar, benimde 1 hafta oldu bebegimi kaybedeli 6 haftalıkken şiddetli kanamadan dolayı hastaneye kaldırıldım ve kürtaj oldum, tatlım kürtajdan sonra aynı bende senin gibi feci bir gaz sancısı çektim karnımda şişti bu normalmiş kanamamda az sürdü yine senin gibi şuan hafif hafif lekelenmelerim oluyor okadar sakın panik yapma evet sabahları kramplarının olması gazdan dolayı bence şu aralar gaz yapmayı tetikleyecek şeyler yeme içme ben süt içtim ölüyorum sandım, kısa yürüyüşler yapmaya çalış bak bu beni çok rahatlatıyor canımsın yaa çok üzülüyorum hepinizide çok iyi anlıyorum acısınızı bende paylaşıyorum çünkü..:teselli:

tugbacım bence ihmal etme içmeyi çünkü bebeğin omurilik gelişimi için çok önemliymiş gebelikten 3 ay önce içmeye başlamak gerek canım hiç bi yan etkiside yok ayrıca, sen onu evde sürekli görebileceğin bi yere koy kaydirigubbakcemile5

aaaa ben bilmiyordum sadece folik asiti hamileyken içiliyor sanıyordum almıştım ama bebegimi kaybettiim için bıraktım madem öyle diyorsunuz bende devam edeyim bak bu güsel bilgi oldu bana :)

kısçelerr işlerim bitti sayılır bavulumu hazırladım açma myaladım yolda yemeye sabaha karşı 5 de çıkıcaz yola inşallah annem babam beni bekliyorr offf çok heyecanlıyım yaaa hemde duygusalımm:gitme::sinifsinif:

busemim hayırlı yolculuklar, huzurlu ve mutlu tatiller hayatım annenle baban seni görünce havalara uçmuştur eminim onlar daha heyecanla beklemişlerdir seni güzelim ne zaman dönüceğini yazmamışsın çok özletme kendini bul bi yerlerden net yaz bize
kizlar ben dun aksam dr a gittim.

2 tane kese var :) ikisinin icinde de bebis gozukuyor ama henuz kalp atisi yok..

esteryam inanamıyorum kız ikizlerinmi olcak senin aman allahım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin hayatım hiç mrak etme haftaya duyarsın kalplerinide pıtır pıtır

Harikam senide çok özledim,bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum,işler karışık biraz.sen nasıl oldun,kaşıntın varmı?? bu arada ben sirkeli suyu bu sabah yaptım,gerçektende faydası oldu çok rahatladım valla,keşke hemen yapsaydım,neyse öğrenmiş olduk..

sibelim bende seni çk özledim arkadaşım farkındaym giremiyosun fazla hatta inan cuma günü baktım sabahtan hiç yazmamışsın ses soluk yok acaba dedim canına takmı etti arkadaşımın bu patron baskısı, allahm bu konudada her konudada gönlüne göre versin inşalah sohbeti tatlı arkadaşım
benim kaşıntılar biraz hafifledi gibi sibelcim bişeyim yokşuan denize girdim dün bütün gün biraz ndişelendim acaba enfeksiyonu arttırırmı diye ama allaha şükür iyiyim ama kaşınırsa yine deniyim ozaman sirkeyi

ilk başta çok geçmiş olsun kuşlar, benimde 1 hafta oldu bebegimi kaybedeli 6 haftalıkken şiddetli kanamadan dolayı hastaneye kaldırıldım ve kürtaj oldum, tatlım kürtajdan sonra aynı bende senin gibi feci bir gaz sancısı çektim karnımda şişti bu normalmiş kanamamda az sürdü yine senin gibi şuan hafif hafif lekelenmelerim oluyor okadar sakın panik yapma evet sabahları kramplarının olması gazdan dolayı bence şu aralar gaz yapmayı tetikleyecek şeyler yeme içme ben süt içtim ölüyorum sandım, kısa yürüyüşler yapmaya çalış bak bu beni çok rahatlatıyor canımsın yaa çok üzülüyorum hepinizide çok iyi anlıyorum acısınızı bende paylaşıyorum çünkü..:teselli:

çok geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza inan şuan hissettiklerin zamanla yerini hevese bırakıcak yeni bebek için hepsi geçiyo canım dediğim gibi bi tek endişesi kalıyo yeniden yaşamamak adına.
evet gazım çok olmuştu benimde ama hepsi normalmiş dediğin gibi,allah hayırlısıyla sağlıkla yeniden hamle kalmayı nasip etsin bu yaşadığımız acı ilk ve son deneyimimiz olsun

aaaa ben bilmiyordum sadece folik asiti hamileyken içiliyor sanıyordum almıştım ama bebegimi kaybettiim için bıraktım madem öyle diyorsunuz bende devam edeyim bak bu güsel bilgi oldu bana :)

evet canım hamile kalmadan 3 ay önce başlayın diyo dr lar folic asite sana ne kadar korunma verdi dr

Son düzenleme:
kizlar ben dun aksam dr a gittim.

2 tane kese var :) ikisinin icinde de bebis gozukuyor ama henuz kalp atisi yok..

canım sın yaa sabah sabah moral oldu inan...harika bir haber bu...inşallah pıt pıtlarıda dıyarsın haftaya...ayrı kesede olması çok güzel canım...rabbim seni ve meleklerini korusun....

günaydın canlarım...nasılsınız ? benden iyilik...busem gitmiş güle güle gitsin yolu açık olsun...enrikam dönmüş canım benim hoş geldin güzelim dinlendin mi bol bol ...bende cuma dr agittim ayrıntıları yazarım bir ara....

ay yasemin sagol canım ya ama icimde bir korku var..

kalp atıslarını duymadan sanırım rahat edemiycem

yarı kesede olması neden guzel yaseminim , tutunma sansları daha mı yuksek

biliyormusun ne mide bulantım var ne baska rahatsızlıgım, ikiz gebelikte mide bulantısı cok olur derler oysa

biliyormusun ne mide bulantım var ne baska rahatsızlıgım, ikiz gebelikte mide bulantısı cok olur derler oysa

canım biliyosun bendede olmamıştı bulantı falan...onu takma kafana herkeste bir olmuyor sonuçta...ayrı kesede olunca canım plesantalarıda ayrı olduğu için risklerin daha az olduğunu söylemişti dr um...benimki aynı kesedeydi biliyosun ve dr um en büyük şanssızlığımın bu olduğunu dedi cuma günü...içini ferah tut bol bol dua et salavat çek canım...dularaım sizlerle...

hiç merak etme tatlım sen daha çok erken değilmi zaten, bu haftamı var tekrar kontrolün
dualarım seninle esteryacım allahım nazarlardan korusun seni ve bebişlerini

günaydın kızlar
Yasemincim kuzum nasılsın?
Benim bugün idrarımda yanma var sanırım idrar yolalrı iltihabı başlıyo
Tam da yumurtlama zamnına girmiştim
ılaç kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü
oooffffff

enrikam...bahsedeyim canım sapol tatlım merak ettiğin için...öncelikle dr um çpok pozitif bir adam...allah razı olsun onsan sonsuz kere...neyse gittik eşimle...önce kürtaj sonu ultrason yapalım dedi...rabbime binlerce kez şükür bir sıkıntı yok herşey normal ...sonra pıhtılaşma sonucumu verdim..mthfr mutasyonu vardı bende önemsiz bişey bu dedi önemli olan bizim için kromozom sonuçlarınız dedi...oda haftaya çıkacak inşallah...ben inanıyorum sizin sağlıklı bebeğiniz olacak diye söze başladı ama sabır dedi eninde sonunda sağülıklı bebeği yakalayacağız bunuda ancak deneme yanılma yöntemiyle dedi...bu seferki şanssızlığın bence ikiz olması dedi...ve tek kesede olmaları dedi...adetinin 3. günü gel kan değerlerine bakalım ve sonra rahim filmi çekelim sana dedi...oda aklımızdan silinsin ona göre başlayalım bir dahakine dedi...2-3 ay sonra gebelik düşünebilirsin dedi ama ben çok yıprandım hocam bedenen ruhen en az 5-6 ay ara vermek istiyorum dedim tamam dedi...ama 2 ay öncesinden gelmelisinki bana ilaç başlayalım çinko b vitamini coraspirin falan....tabiki öncelikle kromozom sonucu önemli bu aşamada eğer o normal çıkarsa allahın izniyle...sonra anlatmışmıydım size dedi bizimde 4. denemede sağlıklı bebeğimiz oldu eşide dr bu arada...onlar kalp seslerini alamamışlar hiç ve çok şanslısınız bizim zamanımızda bu kadar test bile yoktu dedi...araştırma sonucu hiç bişey çıkmamaış ve 4. de sağlıklı bir bebekleri olmuş ve şuan 2 oğlum var dedi...çok moral oldu bana anlattıkları...öyle işte enrikacığım öncelikle kromozom sonucu sonra adet olmayı planladık ve ayrıldık muayenehaneden...şimdi daha bi bakabiliyorum önüme ve bakmalıyım...anne olmak istiyorum ben...

günaydın kızlar
Yasemincim kuzum nasılsın?
Benim bugün idrarımda yanma var sanırım idrar yolalrı iltihabı başlıyo
Tam da yumurtlama zamnına girmiştim
İlaç kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü
oooffffff

günaydın canım...hoş geldin cosmocuğum...daha iyiyim tatlım...çok geçmiş olsun güzelim bol bol su iç ve ayaklarını sıcak tut...dr ada gitsen diyeceği bu inan...üzüldüm bak şimdi birde çalışmaların tam ortasında oldumu yaaa....denize havuzagitme canım tetikler iyice....

X