Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ohhhh iyi yapmışın keşke benımde böle bı ımkanım olsada öğlen arası kacabılsem bıyerlere...

al bendende o kadar,yemek aramız bile yok,12 saat full çalışıyoruz yaa,canımdan bezdim valla,iki lokma bişey yicek olsak bile işyerinde iki arada bi derede,yemek yiyoruz,artık ne zaman fırsat bulursak,bazen 3 de 4 de yediğimiz oluyor,inan ihtiyacım olmasa şu dakkada bırakırım çalışmayı.

harikam inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz,
yaa bişey dicem bendede kaşıntı var,senin kremden sürüyorum biraz rahatlatıyor ama tekrar başlıyor,zaten doktoruma yazdırdığımda bana sadece dıştan sürmekle kurtulamazsın mantardan dedi,mutlaka fitilde kullanman lazım dedi,bende var ya her ay oluyor,bu sefer adet olmadan oldu,neyse kremi kullanıyorum inşallah geçer,akşam eve gidince bütün kilotları ütülüyecem.

tünaydın kızlar nasılsınız?
belanaycığım vakti gelmemiş demek ki daha...bidaki ay inşallah
kızlar bende bu gün bursa ya gidecektim ailemin yanına ama mağlesef eşim çok hasta bu gece acilde sabahladık
isal -ateş-miğde bulantısı var
serum taktılar..bu gün biraz daha iyi
bakalım eğer kendini iyi hissederse yarın sabah gitmeyi düşünüyorum
hepinizi çok özlüycem kızlar

okudum sabinacım geçmiş olsun gerçekten sıcaklarda ağır şeyler dokunuyo yememek lazım hani tavuk falan
umarım yarına kadar bomba gibi olurda sende ailenin yanına için rahat gidersin
ordada bulursan net hemen gelirsin yanımıza tatlım o kadarda özletme kendinii

al bendende o kadar,yemek aramız bile yok,12 saat full çalışıyoruz yaa,canımdan bezdim valla,iki lokma bişey yicek olsak bile işyerinde iki arada bi derede,yemek yiyoruz,artık ne zaman fırsat bulursak,bazen 3 de 4 de yediğimiz oluyor,inan ihtiyacım olmasa şu dakkada bırakırım çalışmayı.

ahhh sibelim ahhh allahım tez vakıtlerde hayırlısıyla kurtarsın demekten baska bırsey gelmıyor elden... bende bundan öncekı iş yerımde asagı yukarı 10 yıl falan calıstım...ve acayıp şikayetcıydım..cesaret edıpde ayrılamıyordum korkuyordum ya iş bulamazsam ya yapamazsam baska yerde.. resmen körelmıstım ya... ama sonunda hırlastık ve çıktım. bu işyerımde de 3 yıl falan oldu...allah nazarlardan saklasın patronum iş arkadaslarım hepsı bırbırınden ıyı ortamımız guzel yanı... kul sıkışmayınca hızır yetısmezmıs canım benım.... hep hayır dıle öle olsun sonunda da ....bende öle yapmıstımmm....

enrikam pişman olma canım..bende almadım bu yaz kendime bişey ne oldu...anın tadını çıkaralım tatlım...bebiş olursada seneye yaza giyersin....

Son düzenleme:
harikam inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz,
yaa bişey dicem bendede kaşıntı var,senin kremden sürüyorum biraz rahatlatıyor ama tekrar başlıyor,zaten doktoruma yazdırdığımda bana sadece dıştan sürmekle kurtulamazsın mantardan dedi,mutlaka fitilde kullanman lazım dedi,bende var ya her ay oluyor,bu sefer adet olmadan oldu,neyse kremi kullanıyorum inşallah geçer,akşam eve gidince bütün kilotları ütülüyecem.

evet ya sibelcim benim kaşıntımda var ama çok hafif geçiyo bazen sonra yine oluyo
ben akşam duştan sonra kurutma mak. tutucam iç çamaşırımın üzerinden tutuyorum çokta yakmıyo ama inan işe yarıyo ben öyle sistitten kurtuldum bi keresinde :)))
bide sibelcim ya külotları ütülemek iyi ama sadece ağına sürsen bile ordaki kenarındaki lastikleri gevşetiyo ve külot bozuluyo rahat edemiyorum öyleykende ben e her ikii yıkamadada atamamki bide bende artık hastalık derecesinde bu varya 60 ın üzerinde külodum var delikafadulden ve onları ayrı atıyorum makinaya yani asarken bile işkence oluyo as as bitmiyo eşimden yardım istiyorum artık oda kızıyo bana şunları biriktirip yıkama diyo :))

enrikam pişman olma canım..bende almadım bu yaz kendime bişey ne oldu...anın tadını çıkaralım tatlım...bebiş olursada seneye yaza giyersin....

aynen varya hayatım bende öyle diyerek ikna ediyorum kendimi bi daha bu yaşa gelebilcekmisin diyorum içinden geldiği gibi yap öyle yaşa en güzelii

yawww enrıkam ne pişman oluyosun al tabı sonucta abartı ne yapıyoruz allahaskına....artık gönlümüzün çektiği bişeyıde alamazsak yasamayalım dımı amaaaaa..

gerçi gönül çooook sey cekıyo ama :)))))))))

sibelim allah kurtarsın canım tez vakitte daha rahat ve hayırlı bir iş kapısı açsın sana....dualarım seninle...

evet ya sibelcim benim kaşıntımda var ama çok hafif geçiyo bazen sonra yine oluyo
ben akşam duştan sonra kurutma mak. tutucam iç çamaşırımın üzerinden tutuyorum çokta yakmıyo ama inan işe yarıyo ben öyle sistitten kurtuldum bi keresinde :)))
bide sibelcim ya külotları ütülemek iyi ama sadece ağına sürsen bile ordaki kenarındaki lastikleri gevşetiyo ve külot bozuluyo rahat edemiyorum öyleykende ben e her ikii yıkamadada atamamki bide bende artık hastalık derecesinde bu varya 60 ın üzerinde külodum var delikafadulden ve onları ayrı atıyorum makinaya yani asarken bile işkence oluyo as as bitmiyo eşimden yardım istiyorum artık oda kızıyo bana şunları biriktirip yıkama diyo :))

acaba bunun başka çaresi yokmuu,yani koruyucu bişeyler sürsek böyle sıksık kaşınmasak,ne kötü bişey.

kızlar ütülemeyin külotlarınızı...bir sitede okumuştum dr doğal florayı bozduğu için ütülenmemesi gerektiğini yazmış....ben ütülemiyorum...yüksek ısıda yıkıyorum birde kaşıntı başlayınca hemen sebamedin jeli var onu kullanıyorum...

sibelim allah kurtarsın canım tez vakitte daha rahat ve hayırlı bir iş kapısı açsın sana....dualarım seninle...

aminnnn inşallah canım,benim pek ümidim yok artık,bunca yıldır aşağı yukarı aynı şartlarda çalıştım,bundan sonrada karşıma iyi şartlarda bi iş çıkarmı bilmem,ama yinede bende hep dua ediyorum inşallah ALLAH gönlüme göre bir iş verir.

kızlar ütülemeyin külotlarınızı...bir sitede okumuştum dr doğal florayı bozduğu için ütülenmemesi gerektiğini yazmış....ben ütülemiyorum...yüksek ısıda yıkıyorum birde kaşıntı başlayınca hemen sebamedin jeli var onu kullanıyorum...

bende avonun kullanıyorum ama pek faydası olmuyor,o daha ziyade koruyucu özelliğe sahip,yani kaşıntı başladıktan sonra kullanınca pek faydası olmuyor,sebamedin iyileştirici özelliği varmıdır acaba????

bende avonun kullanıyorum ama pek faydası olmuyor,o daha ziyade koruyucu özelliğe sahip,yani kaşıntı başladıktan sonra kullanınca pek faydası olmuyor,sebamedin iyileştirici özelliği varmıdır acaba????

ben çok memnunum canım, avondan memnun olanı duymadım hiç bende ....tavsiye ederim....

banada doktorum mutlaka hem eşimin hemde kendımın iç çamasırlarımızı ütülememizi tembıhlemıstı..

o bölgenın yapısını bozan seylerden bırıde sabunla yıkamaktır kızlar...çok fazla iç kısma sabun sürmeyın...

banada doktorum mutlaka hem eşimin hemde kendımın iç çamasırlarımızı ütülememizi tembıhlemıstı..

o bölgenın yapısını bozan seylerden bırıde sabunla yıkamaktır kızlar...çok fazla iç kısma sabun sürmeyın...

banada dr um ütüle dedi ama ben uzun zamandır ütülemiyorum ve uzun zamandırda olmuyorum maşallah:)))))...sabun asla sürmeyin canlarım....

birde kıslar obölge temızlıgı için ecza ürünlerini kullanmanızı tavsıye ederım özellıkle rebacıd duş ve veya temızlk köpüğü ....
kesınlıkle ecza ürünlerinden şaşmayın derım ben ...

kozmetıkte buna dahılll

evet kızlar bencede ütülememek daha iyi şimdi durup dururken yeni iş çıkarmayın başıma :)
yaseminim bende sebamed kullanıyorum ve hiç sabun sürmüyorum suyu direkt oraya tutmuyorum bide ben makineyle temizliyorum ama hani tam o hassas olan bölgeye jilet yapıyorum o yüzden ara sıra kaşıntı normal dimi

güzel dilekleriniz için sağolun canlarım
çok halsiz kaldı canım ya valla bişey yiyip içmiyor
ara ara ateşi bi yükselip bi iniyo
elim ayağım birbirine dolaştı resmen
inşallah düzelir yarına kadar bişeyi kalmaz, yoksa bu halde çalışamaz
bende gönül rahatlığı ile giderim
aslında gönlüm onu bu şekilde bırakıp gitmek istemiyor ama çok yakın arkadaşımında cuma akşamı düğünü var
o hep benim yanımda oldu çünki
gitmessem çok ayıp olucak
birde kızlar isale ne iyi gelirya bilginiz var mı

X