Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldıııııııııııııııııımmmmmm günaydııııııııııııınnnnnnnn nasılsınız ben çook iyiyim çook güzel bi tatil oldu çok pozitifim bursaya diye çıktık bursa iznik -iznik gölü-çınarçık-izmit gezdik çok iyi geldı bana yorgundum baya gerçekten buna ihtiyacım varmış sizler nasılsnınz canım arkadaşlarım hepinizide çok özledim nasıllar diye gerçi hafta sonu kımse ugramamış buraya...............

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........korunma süresi beklemede :eek:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 ay :eek:
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 7 gün :eek:
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 ay :eek:
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 ay :eek:
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE20 gün :eek:
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay :eek:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 1 ay :eek:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

günaydın canlarımmmm...herkes iii inşallah tatilciler dönmüş ...harıkacım tugbacım hosgeldınız....güzel bir tatıl gecırmenıze sevındımm.. ooh ne ıyı yaptınız ıkı gunde olsa değişiklik ıyı gelır ınsana....hele bıde sevdıklerıyle zaman gecırebılıyosa...

hepimiz güzel bir hatfa olsun ınsallah güzel haberler alalım ....üzüntü sıkıntı yaşamayalım hiç...

tekrardan herkeslere hayırlı haftalar........

günaydın canlarım..tuğbam enrikam hoş geldiniz....sabah 9 da annem gitti :KK43:(( çok alışmıştım...akşam gidince eve daha çok koyacak....sevmiyorum bu gurbetliği...alışamıyorum da allah yardımcımız olsun....

esteryam nasılsın güzel hamilem....bizi habersiz bırakma sık sık yaz durumunu...allah yardımcın olsun canım....

günaydın canlarım nasılsınız bakalım ohh maşallah tatilcilerde dönmüş allahım içinize sindirsin yarasın arkadaşlarıma bugün yine hava sıcak ben bunalıyorum mide bulantım tavan yaptı biraz daha sıcaklar devam ederse halim harap yemekte yiyemiyor insan sıcakta ama olsun bakalım bu günlerde geçer serin havalarda gelir tabi o zamanda üşümekten şikayet ederim yaranılmaz bana yaranılmaz :)))
enrikacım nasılsın tail nasıl geçti dinlendinmi eğlendinmi bakalım sefan lsun canım arada bi kaçmak lazım böle:)))
esteryacım sen nasılsın güzel hamiş
yasemin allah kavuşturdsun anneciğin gitmiş nasıl zor gelmiştir sana ama olsun sağlığınız yerinde olsunda yanında olmasada o hep seninledir
tugba murat seninde sefan olsun tailin güzel geçmiş anlaşılan
biperi sen nasılsın canım sesin çıkmıyor
sibela gelmedimi yoksa benmi görmedim valla dün topiği bayağı canlandırdı maşallah şimdide yorgun düştü galiba:)))
hepinize hayırlı haftalar diliyorum güzel ve bol hamişli bir hafta olsun inşallah

belenayım dikkat et kendine canım...kuru şeyler tüket....çok geçmiş olsun tatlım...

belenaycım iyidir güzelim sadece çok yorgunum dün bütün gün temızlık yaptım çünkü sıcakta bıyandan bayıldım valla. yapsan bitürlü yapmasan olmuyor.offf offf hem dısarda iş hem evde iş bitmiyo valla..neyse allah saglık versınde yapılıyo...ama yorgunum işte....

senin bu mide bulantılarının bı sebebı olmalı canım benım...sanırım yola çıkanlar var hııı nedersin sankı öle gibi...allahım hayırlısını versin inşallah....güzel haberler alıcaz gibi senden bu hafta perşembeye nekalldı şurda...hadi inşallahhhhhhhh

yasemıncım allah kavustursun canım...böle alıstırıyolar ışte kendılerıne sonrada gidiverıyorlar dımı ama olsun napalım allah saglık versın yeterkı... iyi günde kötü gunde yanımızda olan hep annelerımız oluyor...hemen yetişiyolar....allah uzun saglıklı ömürler versın herkesın annesıne....

yasemıncım allah kavustursun canım...böle alıstırıyolar ışte kendılerıne sonrada gidiverıyorlar dımı ama olsun napalım allah saglık versın yeterkı... iyi günde kötü gunde yanımızda olan hep annelerımız oluyor...hemen yetişiyolar....allah uzun saglıklı ömürler versın herkesın annesıne....

sağol canım...güzel dileklerin için amin diyorum....onları başımızdan eksik etmesin allahım....

belenayım dikkat et kendine canım...kuru şeyler tüket....çok geçmiş olsun tatlım...
sağol canım zaten sıcakta bişey yenmiyor allah yardım etsin hepimizeŞeniz

belenaycım iyidir güzelim sadece çok yorgunum dün bütün gün temızlık yaptım çünkü sıcakta bıyandan bayıldım valla. yapsan bitürlü yapmasan olmuyor.offf offf hem dısarda iş hem evde iş bitmiyo valla..neyse allah saglık versınde yapılıyo...ama yorgunum işte....

senin bu mide bulantılarının bı sebebı olmalı canım benım...sanırım yola çıkanlar var hııı nedersin sankı öle gibi...allahım hayırlısını versin inşallah....güzel haberler alıcaz gibi senden bu hafta perşembeye nekalldı şurda...hadi inşallahhhhhhhh

allah kolaylık versin canım zor sıcak bir yandan işler bi yandan valla sağlık olsunda işleneceğiz artık ne yapalım dünyanın hali yapmasan olmuyor yapsan canın istemiyor insanın bi pazarı olunca temizlikle geçiyor vakit
mide bulantıma gelince canım bebeiş olduğunu sanmıyorum canım ben sıcağa yoruyorum ama tabi gelirse bizimki ne ala zemuszemusbide eğer hamişliktense arkadaşım bu velet beni 9 ay yoracağa benzerkafamçokkarıştı baksana şimdiden böle midem bulanırsa kaydirigubbakcemile3neyse hayırlısı o olsun ama hiç düşünmyorum kafama takmıyorum perşembe günü belli olur nasipse bakalımsüprizzzzz

evet belenaycım dogru sölüyosun ve en güzelini yapıyosun aslında ...hersey nasip kısmet....kafaya takıp yormamak lazım kendımızı.en güzeli sessiz sedasız stressız gelmelerı....rahat olmana çoksevındım canım benım....aynen devammmm

günaydın canlarımmmm...herkes iii inşallah tatilciler dönmüş ...harıkacım tugbacım hosgeldınız....güzel bir tatıl gecırmenıze sevındımm.. ooh ne ıyı yaptınız ıkı gunde olsa değişiklik ıyı gelır ınsana....hele bıde sevdıklerıyle zaman gecırebılıyosa...

hepimiz güzel bir hatfa olsun ınsallah güzel haberler alalım ....üzüntü sıkıntı yaşamayalım hiç...

tekrardan herkeslere hayırlı haftalar........

amin pericim belki bu hafta bi baby haberi alırız belenaydan :ecrin_bebek:
seninkide yaklaştı dimi hadi bakalım hayırlısı cnm

günaydın canlarım..tuğbam enrikam hoş geldiniz....sabah 9 da annem gitti :KK43:(( çok alışmıştım...akşam gidince eve daha çok koyacak....sevmiyorum bu gurbetliği...alışamıyorum da allah yardımcımız olsun....

günaydın benim esmer bombam hoşbulduk
annen sağsalim varsın evine cnm allah kavuştursun zordur tabi ya olmazmı ama allah uzun versin başımızda olsunlarda uzaktada olsa katlanır insan

günaydın canlarım nasılsınız bakalım ohh maşallah tatilcilerde dönmüş allahım içinize sindirsin yarasın arkadaşlarıma bugün yine hava sıcak ben bunalıyorum mide bulantım tavan yaptı biraz daha sıcaklar devam ederse halim harap yemekte yiyemiyor insan sıcakta ama olsun bakalım bu günlerde geçer serin havalarda gelir tabi o zamanda üşümekten şikayet ederim yaranılmaz bana yaranılmaz :)))
enrikacım nasılsın tail nasıl geçti dinlendinmi eğlendinmi bakalım sefan lsun canım arada bi kaçmak lazım böle:)))

valla belenaycım çok sıcak buraları kaynıyo gerçekten bütün enerjisini tüketiyo insanın bide çok sinek var ya valla benim masama dadandı bitane 1 haftadır çok öldürmeye çalıştım olmadı bari dedim benim olsun artık o madem gitmiyo bırakmıyo beni besliyim bari, geçen gün bi baktım pc ekranının üzerinde hareketsiz yatıyo bi yarım saat bekledim hala öyle aaa dedim ölmüş galiba eceliyle, tam elimi yaklaştırdım uçtu manyak meğer uyumuş kaydirigubbakcemile3 kurtuluş yok yani, yazlıktada çok ivri vardı ama neyseki beni çok yemiyolarda kulağının dibinde uçmuyolarmı vvııızzzzzzzz :eek:klava:
ayrıca senin şu bulantılar hayırlı bi haberin göstergesidir umarım arkadaşım iple çekiyorum perşembeyi

ya kızlar sabina görünmedi hiç haftasonuda nldu acaba onun kaşıntısı geçtimi

günaydın canım arkadaşlarım,
hafta başı bugün,sevmiyorum hafta başını,helede bu iş yerinde,yaa hayatımda böyle sinir bir adam görmedim,daha haftaya yeni girdik hemen canımı sıktı yaa,ALLAH beni kurtarsın en yakın zamanda ne deyim,ne bu adam,adam olur,ne de ben bu adama alışırım.Hayırlısıyla başka kapı açsın bana ALLAH ım daa buradan bi kurtulayım ben yaa,işini sevmeden çalışmak ne zormuş,bende ne yapayım derdimi size yazıyorum deşarj olmaya çalışıyorum.

amin pericim belki bu hafta bi baby haberi alırız belenaydan
seninkide yaklaştı dimi hadi bakalım hayırlısı cnm

canımcım evet benım adette ayın 20 gibisi falan.ama buaydan bişey cıkmaz gülüm...gelgitler yasadıgım için herhangi birsey olmadı...yanı sonradan keşke dememek için gülüm...ayın 25 ınde ıkı ay olacak verılen süre bıtecek...bakalım insallah ondan sonra deneriz...ama nedense bi isteksizlik olustu bende.yanı hem istiyorum hem istemıyorum ilk bir ay deli gibi istemıstım hemen olsun dıye...ama sımdı işte ıkıncı aya girince korkudanmı endısedenmı bılmıyorum yanı yıne aynı sey olursa korkusu bi isteksızlık basladı....hanı toparladım dıyodum ya... sanırm psikolojı tam düzelmedi..önumuzde adet dönemı gectık ten sonra bı doktora göruneyımde bakalım ne dıycekk..

günaydın canım arkadaşlarım,
hafta başı bugün,sevmiyorum hafta başını,helede bu iş yerinde,yaa hayatımda böyle sinir bir adam görmedim,daha haftaya yeni girdik hemen canımı sıktı yaa,ALLAH beni kurtarsın en yakın zamanda ne deyim,ne bu adam,adam olur,ne de ben bu adama alışırım.Hayırlısıyla başka kapı açsın bana ALLAH ım daa buradan bi kurtulayım ben yaa,işini sevmeden çalışmak ne zormuş,bende ne yapayım derdimi size yazıyorum deşarj olmaya çalışıyorum.

günaydın sibelcim.hepimizin üzerinde bir gergınlık bi yorgunluk var bu pazartesı...hayır dıledık ama sabahtan .....senın bu patronu ne yapmak lazım acaba ya....sen kac yıldır oradasın..senın canını sıkıp duruyo bu adam ya...tövbeee tövbeee hiç sevmem öle aklına estıgı gıbı konusan davranan adamları ...sen orada emek verıyosun para verıyosa bedevadanmı verıyo ...para verıyorum dıyede herseyı yapma söleme özgürlüğüm var sanıyo galıba...inşallah hayırlısıyla tezvakıtlerde guzel bı iş bulursun canım...

sabinaaaaa nerelerdesın canımmmm
nasıl oldun sesin solugun cıkmadı merak ettım düzeltinmi kaşıntı falan geçtimi...?

kimse kalmamıs topıcte...herkes pazartesı sendromu yasıyo....:KK43:((

esteryaaa bulardamısın ... nasılsın cici anne adayımız...belirtiler falan ne alemde...zorlamıyo dımı senı..?

ama bisey duydum kıslar en iyi ve en saglıklı hamılelık böyle belırtı verenlermıs bulantı bas dönmesı yanı eger rahatsızlık hıssedıyosan hamılelıkte sıkıntı olmazmıs...çokgarıp dımı....

X