- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.041
sanada günaydın sibelcım canım yaa sana rüyamı anlatim ben pek rüya görmem gördümmüde hatırlarım sana geçen anlattıgım rüyadan sonra daha yenı bu gece gördüm ve yıne altınlarla ilgili hayırdır inş. diyorum ve anlatım sana..... bir kuyumcuda oluyorum sag kolum ince bilezikle dolu güya bılezikleri denıyomuşum ama begenmıyorum sol koluma bi bakıyorum kalın bi bilezik bu benım dıyorum bunu begenıyorum dıyorum sol kolumdakı kalın bilezik benım oluyoo böyle gördüm canım............GÜNAYDIN KIZLARRRR
gününüz güzel olsun,sabah şerifleriniz hayrolsun.
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar nasılsınız?
iyiyim ben canım çalışmalar devam gün aşırı allahtan hayırlısı sen napıyon canım senın adet tarıhın ne zamandı.............
iyiyim ben canım çalışmalar devam gün aşırı allahtan hayırlısı sen napıyon canım senın adet tarıhın ne zamandı.............
ben iyiyim canım,ne olacak işte sabah kalktık işe geldik,mıy mıy mıy
sabah vaktinde evde tembellik yapmayı özledim,sabah kalkacaksın,çok geç bir saat olmıyacak ama,televizyonun karşısına geçeceksin,tv ordan mırıldanırken sen uyuklıyacaksın,helede bu anlattığımı kışın yapacaksın,çokkk güzel olur yaa valla ohh miskinlik yapmayı özledim yaaa.[/QUOT
:1hug::1hug::1hug:
canım ben hatırlıyorum benim adetim biterken böyle akıntım olmuştu hatta adetımle beraber akmıştı ama ben adettlıyken adet bitmek üzreyken yumurtlama oluyomu onu bılmıyorum gerçi bu ay benım adetım 2 gunde fazla oldu normalde 7 gün olurum bu ay 9 gün hatta 10. gün temızlendım şimdi normal akıntım var canım.........TUĞBACIM merhaba canım,adet günümüz aynıydı,nasıl sende yumurtlama belirtisi oluyormu,valla bende hiç olmadı daha,yaa yumurtlama olmıcak,ya da geç yumurtlıcam,hiç akıntım olmadı,kupkuruyum.
sanada günaydın sibelcım canım yaa sana rüyamı anlatim ben pek rüya görmem gördümmüde hatırlarım sana geçen anlattıgım rüyadan sonra daha yenı bu gece gördüm ve yıne altınlarla ilgili hayırdır inş. diyorum ve anlatım sana..... bir kuyumcuda oluyorum sag kolum ince bilezikle dolu güya bılezikleri denıyomuşum ama begenmıyorum sol koluma bi bakıyorum kalın bi bilezik bu benım dıyorum bunu begenıyorum dıyorum sol kolumdakı kalın bilezik benım oluyoo böyle gördüm canım............
kızlar ben mantar olmuşum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar yaa adetlıyken yanı adet bitimine yakın yumurtlama olurmu:uhm:adetımle bırlıkte bıle o akıntı geldı benden ama bilemiyorum :uhm:
kızlar ben mantar olmuşum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tuğbişim rüyan gerçekten enteresan
ben biraz erkek çocuğa yordum bunuda sol koluma taktım diyosun ya ondan -tatlicadiarzu-
yapma ya sabinacım dr amı gittin
ay canım benim mantar da ne menem bişeydir,seni çok iyi anlıyorum,bende de çok sık olur,acayip mutsuz olurum,ilacın varmı daha önceden aldığın.
tuğbacım adet döneminden önce koyu renkli akıntı başlar hemen bende adet dönemindede sürüyodur belki farketmedim ama
zaten adet döneminde çatlamayan yumurtaları atıyoruz dimi biz dışarı hatta atamadıklarımız bi süre sonra kist oluyo öyle biliyorum ben ama
yok canım ya gitmedim ama şimdi saat 12 de gidicem yiğenimi kontrole götürücez
belki muane olurum
beyaz süt şeklinde akıntım ve aşırı derecede kaşıntım var kaşıntıdan ve yanmadan gece uyku uyuyamadım
kasık eğrım var çok fazla
entrikam ya baksana canım bende daha önceden mantar hapı ve fitil var
frunit diye bi hap onu kullnsam olurmu acaba ya
bişey varsa bide yani tuttuysa zararı olurmu ki ya hiç bilemedim
muane olsamda dr aynı hapı ve fitili vericek çünki daha öncede aynısı olmuştu sadece kaşıntım yoktu dr o hapları vermişti bende 2 şertane almıştım
şimdi onları kullansam mı acaba yaaa