- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.901
iyi yaparsın gülüm...zaten olmuyomu bu iş tövbe tövbeee...olana kadar deneyelim gitsin dimi ama
kaydirigubbakcemile
inşallah canım üfff geçmek bilmiyor zaman... yüzümde geçen hafta 2 sivilcem çıkmıştı şimdi geçti yine de umutlanıp adet görünce üzülmek istemiyorum o yüzden kendimi şartlandırmıyorum akışına bıraktım herşeyi ..kendi kendime söz verdim kesinlikle adetten önce idrar testi yapmayacağım...tabii ne kadar uygularım orasını bilmiyorum:))
inşallah canım üfff geçmek bilmiyor zaman... yüzümde geçen hafta 2 sivilcem çıkmıştı şimdi geçti yine de umutlanıp adet görünce üzülmek istemiyorum o yüzden kendimi şartlandırmıyorum akışına bıraktım herşeyi ..kendi kendime söz verdim kesinlikle adetten önce idrar testi yapmayacağım...tabii ne kadar uygularım orasını bilmiyorum:))
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kociş aradı pazara çıkıcaz
sonra gene uğrarım ama siz gitmiş olursunuz büyük ihtimal
hepinize iyi akşamlar bu akşam çok işim var çok
hepinizi kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dilaycımmm biraz ayıp şeyler diye özelden yazdımm :kedi:
kıyamam hem sen bu ay belki hamilesin :)) :Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
entrikam çok güldürdün beni valla:sm_cool:
bi yaşıma daha girdim dermişimnaniknanik
inşallah allahta seni güldürsün canım arkadaşımmmmmmmmmmm
neyse kızlar ben bi uygulayaım işe yararsa
sizede söyleriz
canım inşallah hamılesındır. ne kaldı şurda sabret...bılıyorum zor ama heyecan içinde beklemek olsun yaa beklemekte guzel....
canım öyle ama şimdilik hiç belirti yok o yüzden pek umudum yok bu ay için gerçi yine de belli olmaz ama ne bileyim işte...
canım inşallah hamılesındır. ne kaldı şurda sabret...bılıyorum zor ama heyecan içinde beklemek olsun yaa beklemekte guzel....
canım öyle ama şimdilik hiç belirti yok o yüzden pek umudum yok bu ay için gerçi yine de belli olmaz ama ne bileyim işte...[/QUOT
belli olmaz tabıı.hayırlısı olsun inşallah canım benım..
canım öyle ama şimdilik hiç belirti yok o yüzden pek umudum yok bu ay için gerçi yine de belli olmaz ama ne bileyim işte...
dilaycım hiç belli olmaz inan belirtiler zaten 4 haftadan sonra başlıyo e bizde zaten 4. hafta öğreniyoruz hamileliği
ben bu konuları ezberledim artık :)) internetten
o yüzden adet belirtileri başlar sende bikaçgün sonra ama ümidini yitirme hatta dikkate alma
en önemli belirti adet gecikmesi çünkü
canım öyle ama şimdilik hiç belirti yok o yüzden pek umudum yok bu ay için gerçi yine de belli olmaz ama ne bileyim işte...[/QUOT
belli olmaz tabıı.hayırlısı olsun inşallah canım benım..
senin durumun nedir şimdilik birperi çalışma var mı beklemede misin?
dilaycım hiç belli olmaz inan belirtiler zaten 4 haftadan sonra başlıyo e bizde zaten 4. hafta öğreniyoruz hamileliği
ben bu konuları ezberledim artık :)) internetten
o yüzden adet belirtileri başlar sende bikaçgün sonra ama ümidini yitirme hatta dikkate alma
en önemli belirti adet gecikmesi çünkü
canım benim ben 2 kere düşük yaptım o gebeliklerimde hep gögsüm ağrıyordu dokunamıyordum 10 gün önce falan şimdi hiç biri yok oyüzden biraz ümitsizim çok da çalıştım ama :))
senin durumun nedir şimdilik birperi çalışma var mı beklemede misin?
canım benım doktorum 2 ay süre verdı 1 ay bıtırdık çok şükür...ama vallahı arada bişeyler oluyor.... kendımı ıyı hıssedıyorum ama.sonucta hamıle kalmada psıkoloojıde cok önemlı ..
vücut toparlansın demıstı doktorum ama...kendı kendımın doktoru oldum .dıyorumkı kacamak yaptıgımda toparladı benım vucudum...hersey allahtan dıyorum....1 ayda beklesem 1 yılda beklesem olacak olduktan sonra oluyo çünkü...
kısaca canım akışına bıraktım .....