Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım öncelikle yeğenin geçmiş olsun.

sana gelince eğer senin ssk olayın varsa neden yararlanmayasınkı canım ya...neden bosuna okadar para veresınkı..bence ayıp olmaz.yıne arada muayenehasınede gidersin. gerçi onada gerek yok ya...nedıyebılırkı ?

harikam bide şu preesseed den mi alsak diyorum ne dersin,çok övüyorlar,yaa benim çok alasım var,tereddütümde var ama,bende denemek istiyorum.

sibelciğim benimde aynı şekilde ya çok kafama yattı şu pressed
bu ay birşey olmassa bidaki ay alalım birlikte kullnalım bakalım ya
bide öyle deneyelim
inşallah gerek kalmaz ama olmassa ben almayı düşünüyorum açıkçası

harikacım adet olmayamı başladın,olsun gülüm sağlık olsun,bebişin gelmek için en doğru zamanı bekliyor demekki,bak bişey dicem sana senin adetin düzenli,şu presseed den alıp kullansan diyorum,sen hamile kalırsan bende alırım(heh heh heh heeeeeee)

sağol canımm
bakalım o günki duruma göre hareket adicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hehehehe ben onun ne olduğunu bilsem, o ne kiiiiiiii ilaçmıı

evet canım,okduklarımdan bende etkilendim,çokta mantıklı geldi bana,yani zamanını denk getiremiyorsak eğer,bizim spermler de çok uzun ömürlü değilse hiç değilse bize ordan destek sağlarmı diye düşünüyorum.

enrikam ilac gibi bisi iliskiden once suruyon malum yere spermler icerde daha cok mu hareketleniyor cosuyor öyle bişi oluyormus bende pek anlamadım

hehehehe ben onun ne olduğunu bilsem, o ne kiiiiiiii ilaçmıı

canım nasıl söylesem kem küm,şeyyyyyyyyy,Iıımmmmmmmmmmm,
işte kayganlaştırıcı
ama diğerlerinden en büyük farkı hatta faydası ve amacı,hamile kalmayı kolaylaştırıyor,
bu jel spermleri uzun süre hayyata tutup döllenmeyi kolaylaştırıyor,hareket yetisinide arttırıyormuş,nette biraz araştır,ayrıca engüzeli bizin sitede konusu var,presseed kullananlar gibi bi adı var,bi bak istersen,bence kafana yatacaktır.

yaaa ama kimyasal bişey sonuçta dimi
zararı olmasın
sabinacım içimizde en yakın dr a gitçek olan sensin bi sorsan olurmu

walla bu jel benim kafama pek yatmadı

onun yerine avicenna nın kuvvet macununu kullanın daha iyi

ama amerikada çok fazla sayıda kadın bunu kullanarak hamile kalmış,anacım macun felan yediremiyorum ben,baharatlı şeyleri yemiyor,midesi bulanıyor,çok kapris yapıyor yaa
bende sinirleniyorum o zamanda.

yaaa ama kimyasal bişey sonuçta dimi
zararı olmasın
sabinacım içimizde en yakın dr a gitçek olan sensin bi sorsan olurmu

yok canım kimyassal değil bu jel kayganlaştırıcı bi zel
ben daha önce dr ye sordum kulln dedi
sperm dostu diye biliniyormuş...sapermlerin hareketini kolaylaştırıyormuş
normalde kadınlarda ph sıvısı asitli olduğundan bazen spermleri öldüre biliyormuş ve bu jel sayesinde spermler canlı kalıyormuş...
bakalım olmassa ben bidaki ay kullanmayı düşünüyorum

sibelciğim yumurtlama gününde kullanılıyormuş işte ama onuda nasıl anlıycaz ki
artık adetin 12 günü ile 16 günlerinde kullanırız napalım
3 tüpünü bir ay diğer 3 tüpünüde bidaki ay kullanırız olmassa

ya kızlar bence 1 -2 ay daha deneyelim doğalından sonra bakarız ona ya bide mantar falan olursa allah korusun hamile kalırız ama düşürürüz o zaman
benim hassastır malum yerlerim kolay kabullenmez öyle herşeyi bilemiyoruummm yaaaaanniiiii :))))

valla hassastır hehehe
zırt pırt enfeksiyon olurdum eskiden ben
ama şimdi geçtiiiiii :))))))))))

ben iççamaşırlarımı bilem sabun tozuyla özel yıkıyorummm :))

yaa ben akıntımdan anlamaya çalışıyorum,yakalarsam seninde deiğin gibi 3 tanesini kullanırım,

harikam ben doğalını 3 senedir deniyorum zaten,birazda böyle şeyler denemek istiyorum,zaten doktorumu arayıp sorarım kullanmadan öce,tavsiye ederse kullanırım.
bide sana bişey söyleyimi,ben kullandığım pedden bile mantar oluyorum yada enfeksiyon kapıyorum,o kadar da dikkat ediyorum kii,ama ben dikkat ettikçe sanki dahada artıyor,yani ne yapayım birazda alışsın artık bölee şeylere,hep böyle mıy mıy mıy olmazkii amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…