- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.761
kızlar ya size birşey danışmak istiyorum
biraz uzun ve karışık olucak ama kusura bakmayın...ayrıntılı yazmak istedim
şimdi benim dr önceden devlet hastanesinde çalışıyordu ve ben 2,5 yıldır sürekli özel muannehanesine gidiyordum,sadece tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyordum..
fakat şimdi özel bi hastaneye geçti daha yeni benim kürtaj olduğum gün(1,5ay önce)
aynı zamandada muannenesini kapatmadı ama
o ozel hastanede de muane ücreti ssk 10tl
geçen gün benim yiğenim rahatsızdı oraya dr ye götürmüştük...şimdide çarşamba veya perşembe kontrole götürücez..bronşit başlangıcı olmuş dediler..ablamda çok üzüldü ki o çok ince fikirlidir
bende çocuk dr benim dr nin çok yakın arkadaşı olduğu için benim dr yi aradım ve iyi ilgilenmesi için yardımcı olmasını istedim.
oda geldiğinde mutlaka bana uğra ben yardımcı olucam size dedi
şimdide gitmişken orda bi muane olsam mı acaba diyorum
fakat benim için muaneneme gelmedi de buraya gelmiş der mi acaba o yüzden biraz çekiniyorum
sizce paradan kaçmış der mi kızlar ya gerçi ben öylesine akıntım var diye muane olmak istiyorum birde incir kürünün işe yarayıp yaramadığını görmek için
şimdi önemli bi rahatsızlığım yok ki ama dimi niye boşu boşuna 120 tl veriyim ya
sizce dermi kızlar..daha muannanesinede 1 ay önce gittim kürtajdan sonra kontrole
harikam bide şu preesseed den mi alsak diyorum ne dersin,çok övüyorlar,yaa benim çok alasım var,tereddütümde var ama,bende denemek istiyorum.
canım öncelikle yeğenin geçmiş olsun.
sana gelince eğer senin ssk olayın varsa neden yararlanmayasınkı canım ya...neden bosuna okadar para veresınkı..bence ayıp olmaz.yıne arada muayenehasınede gidersin. gerçi onada gerek yok ya...nedıyebılırkı ?
harikacım adet olmayamı başladın,olsun gülüm sağlık olsun,bebişin gelmek için en doğru zamanı bekliyor demekki,bak bişey dicem sana senin adetin düzenli,şu presseed den alıp kullansan diyorum,sen hamile kalırsan bende alırım(heh heh heh heeeeeee)
sibelciğim benimde aynı şekilde ya çok kafama yattı şu pressed
bu ay birşey olmassa bidaki ay alalım birlikte kullnalım bakalım ya
bide öyle deneyelim
inşallah gerek kalmaz ama olmassa ben almayı düşünüyorum açıkçası
hehehehe ben onun ne olduğunu bilsem, o ne kiiiiiiii ilaçmıı
walla bu jel benim kafama pek yatmadı
onun yerine avicenna nın kuvvet macununu kullanın daha iyi
yaaa ama kimyasal bişey sonuçta dimi
zararı olmasın
sabinacım içimizde en yakın dr a gitçek olan sensin bi sorsan olurmu
macun surun o zaman :)
hahahh
sibelciğim yumurtlama gününde kullanılıyormuş işte ama onuda nasıl anlıycaz ki
artık adetin 12 günü ile 16 günlerinde kullanırız napalım
3 tüpünü bir ay diğer 3 tüpünüde bidaki ay kullanırız olmassa
ya kızlar bence 1 -2 ay daha deneyelim doğalından sonra bakarız ona ya bide mantar falan olursa allah korusun hamile kalırız ama düşürürüz o zaman
benim hassastır malum yerlerim kolay kabullenmez öyle herşeyi bilemiyoruummm yaaaaanniiiii :))))