Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayşeciğim iyi akşamlar canım yarın görüşürüz
yasemin hoş geldin canım nasılsın? iyimisin şimdi

enrikam..sabinam....hoş bulduk canlarım..raporluyum..iyi olmaya çalışıyorum..lekelenmem devam ediyor...annem yanımda pazar günü geldi...onunla zaman geçiriyorum bol bol....destek için geldi sağolsun....torlanmaya çalışıyorum....sizler nasılsınız nevar ne yok....

sibelimm kızdınmı bana tatlım o jeli kullanma dediğim için
hayatım deneyelim bu yaz baktık olmuyo jeli kullanırız
bana hepimiz hamile kalıcakmışız gibi geliyor
umutluyum ben
haa olmazsa mecbur alternatif yolları deneriz o zaman Şeniz

kızlar bende çıkıyorum...kociş gelmek üzere sofrayı hazırlıyayım
hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anneciğinle beraber günlerin daha iyi daha huzurlu geçiyodur
canım benimm özlüyoruz biz senii
bizde durumlar aynı
kolay yoldan hamile kalma sanatı diye kitap yazacak kadar bilgilendik bu konuda :))))

bizde durumlar aynı
kolay yoldan hamile kalma sanatı diye kitap yazacak kadar bilgilendik bu konuda :))))

canım bende çok özlüyorum sizleri....yazalım canım bende katılayım kitabınıza ama ben kolay hamile nasıl kalınır ve nasıl hamilelik devam ettirilir diye yazacağım...:)) evet çok mutluyum canım annem yanımda çok şükür....adet oldun mu tatlım....

yerim seni ben,sana kızabilirmiyim,yaa işte insan yazarken duygularını belli edemiyor,kelimelerle kendini tam ifade edemiyosun,ben o cümleleri gülerek yazıyorum ama kelimeler asık suratlı çıkabiliyor,ben kolay kolay kimseye kızmam,hele sana hiç kıyamam gülüm benim.

yasemıncım hoşgeldın nasılsın tatlım daha iyisindir inş. senı devamlı aramızda istiyoruz canım özletme emiii

yasemin66 çok geçmiş olsun.çok üzüldüm ama ne güzel demişsin zaman herşeyin ilacı.sana güç ve güzel günler diliyorum canım.kendine iyi bakk.

bizde durumlar aynı

kız enrika valla alemsin sen.. hakket yazarız biz bu gidişle kestirmeden hamıle kalma yöntemlerini....hakket bizde çare bitmez...öle olmazsa böle böle olmazsa öle.....

kitabın adıda şu olsun bak....ölede bölede biz hamıle kalcezzzzz :))))sonundada dogurcezzzzz :)))))sositososito

yaseminim gülüm benım iyi olmana sevındım... tabı geçicek tabı zamanla düzelicen...düzelicenki bebişin çabucak gelicek sana.....anneyle olmak iyi gelir insana....bende annemle geçirmiştim sonrasında hep zamanımı..iyiki varlar....herzaman yanımızdalar....ellerinden öperim anneciğinin...

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm buyrunnnnnnnnn

evet sibelim ya mimik ne kadar önemli dimi yazarken belli edemiyoruz bazen
canım arkadaşım benim bende sana hiç kıyamammmmm opuyorumnanaktan

hehehe anılarımızı, tecrübelerimizi biraraya getirip rehber olalım hamile kalmak isteyenlere
tabi önce bunun için bizim hamile kalmamız gerek ama :uhm:
oda olcak inşallahhkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…