Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

eeteryaaaa süper bi sonuç
tamamdır hayatım oldu bu iş geliyor KIZINN :))))))))))
allahım nazardan korusun sağsalim geçir bu süreci ve sağsalim al kucağına
amiiinnn

ya esteryacım sen artık 2 canlı bi kadınsın
halaya devam arkadaşlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ben sanki haberi yeni almış gibi oldum ya çok sevindimm

kizlar betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)

esteryam süper canımmmm çok sevindimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah
inşallah rabbim keseyi görmeyi,:Saruboceq:kalp etışını duymayı :Saruboceq:ve kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq: güzel anne adayı arkadaşım tekrar tebriklerrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

kizlar betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)

ayy çok sevindimm bende takipteyim hep topiği sölemiştim bende geçen ay düşük yaptımm..Allahh sağ salim tüm aşamaları atlatıpp bebeğini ucağına almayı nasip etsin hep pozitif oll...Darsı başımızaaa

ESTERYACIM seni tebrik ediyorum canım,ALLAH sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin,darısıda bizlere olsun inşallah,

kızlar ya size birşey danışmak istiyorum
biraz uzun ve karışık olucak ama kusura bakmayın...ayrıntılı yazmak istedim
şimdi benim dr önceden devlet hastanesinde çalışıyordu ve ben 2,5 yıldır sürekli özel muannehanesine gidiyordum,sadece tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyordum..
fakat şimdi özel bi hastaneye geçti daha yeni benim kürtaj olduğum gün(1,5ay önce)
aynı zamandada muannenesini kapatmadı ama
o ozel hastanede de muane ücreti ssk 10tl
geçen gün benim yiğenim rahatsızdı oraya dr ye götürmüştük...şimdide çarşamba veya perşembe kontrole götürücez..bronşit başlangıcı olmuş dediler..ablamda çok üzüldü ki o çok ince fikirlidir
bende çocuk dr benim dr nin çok yakın arkadaşı olduğu için benim dr yi aradım ve iyi ilgilenmesi için yardımcı olmasını istedim.
oda geldiğinde mutlaka bana uğra ben yardımcı olucam size dedi
şimdide gitmişken orda bi muane olsam mı acaba diyorum
fakat benim için muaneneme gelmedi de buraya gelmiş der mi acaba o yüzden biraz çekiniyorum
sizce paradan kaçmış der mi kızlar ya gerçi ben öylesine akıntım var diye muane olmak istiyorum birde incir kürünün işe yarayıp yaramadığını görmek için
şimdi önemli bi rahatsızlığım yok ki ama dimi niye boşu boşuna 120 tl veriyim ya
sizce dermi kızlar..daha muannanesinede 1 ay önce gittim kürtajdan sonra kontrole

esteryammmmmmmm süper bi haber tebrik ederim seni canım benim duygulandım darısı bizlerin başına olsun ,inşallahhh

sabinacım bence o günkü sohbetin akışına göre karar ver tatlım
hani akıntım var biraz neden olabilir falan diye konuya girip tepkisine göre muayne olursun gerçi bazen dr lar öyle söyleyince gel muaynaneme bakalım diyolar o zamanda orda muayne olma ihtimalin kalmaz :)
en iyisi gelmişken bi baksanız olurmu falan desen bakmasa bile şikeyetlerini anlatırsın bilen biri yorumlamış olur cnm

tuğbacım rüyada altın görmek istediğin bişeyin olması manasına gelir,mavi kurdela olması,senin istediğin şey bebiş olduğuna göre bir erkek çocuğunun olması olarak yorumlayabiliriz.Ben gördüğüm rüyaları yorumlarken pek kaynak kullanmıyorum,kendi kendime yorumlarım,çünkü herkesin rüyası kendi yaşamına beklentisine göre değişiyor.
ama rüyada görülen bazı şeylerin genel yorumları vardır,mesela kız bebek haber demek,gibi..

harikam bide şu preesseed den mi alsak diyorum ne dersin,çok övüyorlar,yaa benim çok alasım var,tereddütümde var ama,bende denemek istiyorum.

allah birdaha yasatmasın canım .hepimizin ortak duası bu gülüm...

hepimiz biranönce bebeklerımızı kucagımıza almakta sabırsız davranıyoruz .bende öle bekleme konusunda gitgeller yasayıp duruyorum benım kürtaj tarıhım 25 mayıstı.. doktor 2 ay dedı. birayı bıtırdıkçok şükür....bu ay deneyıp denememekte kararsız kaldım dogrusu..aslında olacagı varsa oluyorda...neyse herseyın hayırlısı dıyorum artık...olursada olur dimi ama :)))

saglıkla sıhhatle hamıle kalıp yıne o sekilde tamamlayalım insallah canım benım....2010 da bebeklerımız kucagımızda olsun inşallah:ecrin_bebek:

canım benım teşşekür ederim rabbım hayırlısyla nasip etsinde inş. annemede anlattım rüyamı bana dediki bu ay hamile kalcan belkıde hamılesın altın görünce hamıle kalınıyomuş dedi.hayr olsun inş.....................

ok canım sağolŞenizŞeniz
o şekilde konuya girersem dediğin gibi daha iyi olucak bencedee:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…