- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.741
kizlar betahcg yaptırdım 1931 cıktı degerim :)
sibelacım saol dileklerin için canım benım rüyamıda yorumlarmısın ben rüyamda 3 gün önce gördüm bir kutu var kutuya bir sürü çeyrek altın yerleştirmişim ve bir tanede benim elimde var mavi kurdelalıymış benım olacakmış o altın böyle gördüm şimdiden teşekkürler
sağol canım benim
ben nisanda kürtaj oldum doktor 3 ay korun dedi yani temmuzda bitiyordu biz azcık erkene aldık:kedi:bekleyemedik zaten temmuza ne kalmıştı şurda dimi ya bakalım artık kısmet ne zaman olacak allahım aynı acıları yaşatmasın bir daha bu sefer hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizi:Saruboceq:
canım benım teşşekür ederim rabbım hayırlısyla nasip etsinde inş. annemede anlattım rüyamı bana dediki bu ay hamile kalcan belkıde hamılesın altın görünce hamıle kalınıyomuş dedi.hayr olsun inş.....................tuğbacım rüyada altın görmek istediğin bişeyin olması manasına gelir,mavi kurdela olması,senin istediğin şey bebiş olduğuna göre bir erkek çocuğunun olması olarak yorumlayabiliriz.Ben gördüğüm rüyaları yorumlarken pek kaynak kullanmıyorum,kendi kendime yorumlarım,çünkü herkesin rüyası kendi yaşamına beklentisine göre değişiyor.
ama rüyada görülen bazı şeylerin genel yorumları vardır,mesela kız bebek haber demek,gibi..
sabinacım bence o günkü sohbetin akışına göre karar ver tatlım
hani akıntım var biraz neden olabilir falan diye konuya girip tepkisine göre muayne olursun gerçi bazen dr lar öyle söyleyince gel muaynaneme bakalım diyolar o zamanda orda muayne olma ihtimalin kalmaz :)
en iyisi gelmişken bi baksanız olurmu falan desen bakmasa bile şikeyetlerini anlatırsın bilen biri yorumlamış olur cnm
inş. canım inş. inş. inş. ........tugbacım canım sanada cok tesekkurler insalah bu halay hic durmaz her gun birinizinkini cekeriz
harikam bide şu preesseed den mi alsak diyorum ne dersin,çok övüyorlar,yaa benim çok alasım var,tereddütümde var ama,bende denemek istiyorum.