- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.781
hem sibel belki sen hamile kaldın allah allahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esteryacım valla sen hamile olduğun için sen ne dersen yaparız ona göre söylediklerine dikkat et(heh heh heh heee)
hem sibel belki sen hamile kaldın allah allahh
harikam ben doğalını 3 senedir deniyorum zaten,birazda böyle şeyler denemek istiyorum,zaten doktorumu arayıp sorarım kullanmadan öce,tavsiye ederse kullanırım.
bide sana bişey söyleyimi,ben kullandığım pedden bile mantar oluyorum yada enfeksiyon kapıyorum,o kadar da dikkat ediyorum kii,ama ben dikkat ettikçe sanki dahada artıyor,yani ne yapayım birazda alışsın artık bölee şeylere,hep böyle mıy mıy mıy olmazkii amaaaaa
tatlım hastalık bu allah korusun tabi belkide hiçbişey olmucak ama ne bileyim ben kayganlaştırıcılarla ilgili pek iyi şeyler duymadım heleki hamilelikte tabi bu farklı diyounuzda ne bileyim
baktım olmuyo bende kullanırım ozaman desene denize düşen yılana sarılır
kızlarrrr önce şu kürleri yapalımmmmmm doğal yollardan olmazsa kullanırız....
hem biliyomusunuz kızlar incir kürü hanı bu zeytinyaglı olanı kuranı kerımde bıle gecıyoooooo
kızlarrrr önce şu kürleri yapalımmmmmm doğal yollardan olmazsa kullanırız....
hem biliyomusunuz kızlar incir kürü hanı bu zeytinyaglı olanı kuranı kerımde bıle gecıyoooooo
tamam o zaman ben kullanayım hamile kalırsam sen kullanırsın,
periim geceden zeytinyağınamı koyuyoduk inciri sabah yiyoruz dimi
kızlar mantarın en önemli belirtisi kaşıntı mı?
evettt öle bılıyorum canım.
benim biraz kaşıntım da var sanki canım ya
içime dert oldu
bide mantar olmıyayım..allah korusun