Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....

canım yaseminim çok çok geçmiş olsun,ALLAH 'ımdan dilerim birdaha ne sana nede bize göstermesin canım,ALLAH sabrını versin,doktor ne dedi,tahlil sonuçlarını bekliceksiniz sanırım,ne zman belli olurmuş???????

sibelim çok teşekkür ederim canım...haftaya kntrolüm var canım...genetik sonuçları 1 ay sonra çıkacak...ona göre yol çizeceğiz...ankarada bir genetik ve tüp bebek merkezi bulup oraya başvurmayı düşünüyoruz biraz toparlandıktan sonra...çok zor günler bizi bekliyor..allahım güç ve sabır versin...

harıkacım bunlar bana görede hamılelık belirtileri canımcım...az kaldı ama öğreniceksın yakında ....aslında bir test alıp yapsan çıkar gibi geliyo bana zaten 2 gun kaldı dıyosun adet gününe...

bekleme süresini bitirip çalısmalara basladıktan sonra yepyenı bi heyecan baslıyo dımı yine.bence çok güzel geçirdiğin günler hanı diyoruz ya 2 gün kaldı 3 gun kaldı ay işte kirpikler çipil çipil kasıklarda batma var acaba acaba acaba....

allah inşallah fazla bekletmesın canım..güzel haberler tez vakıtlerde gelsın....peşpeşe....sonrada farklı heyecanlar yasamaya baslayalım kaydirigubbakcemile3

yasemıncım çok geçmiş olsun canım...allah birdaha yaşatmasın güzelim...bugünlerde geçicek ama...ve bebeğini kucagına alacagın günde gelecek canım benım...

enrikam inat ediyor almıyor bi test..

yaseminim gecmis olsun mu desem ne desem bilmiyorum ki, Allah sabirlar versin canım, Allah guc kuvvet versin bir an once meleklerinin kardeslerini kucagına almayı nasip etsin..

canım bak sakın sıkma canını,inşallah sonuçlarınızın hepsi temiz çıkar,inşallah biran evvel atlatırsın canım benim,ne yapalım biz istesekte istemesekte bazı şeylerim önüne geçemiyoruz,herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor,bunda da vardır bir hayır demekten başka çaremiz yok.

esterya enrika gitti...sanırım test alıp yapıcak ısrarlarımıza dayanamadı sanırım...içime öle doguyo :))))

hiçbirimiz birdaha böyle acılar yaşamasın....herşeyde bir hayır var mutlaka. ama yasamayalımm artık böle bısey arkadaslar ya...

yaseminim benim kıyamam sana arkadaşım
hakkında hayırlısı buymuş güzelim
şimdi araştırılıcak ve sonra tekrar bebiş konucak karnına ve büyücek orda hayatım
seni bekleyen günler zor değil
öyle düşünme
daha garanti emin bi yolda yürüceksin canım

yaw simdi benim cıkmam lazım
ama enrika icin meraktan oluyorum
enrikaaaaaaaaa
gelince bana haebr ver gulummm tamammı
garip ve habersiz koyma beni buralarda kusummm

kızlar bakın ben sakindim
zorla sinirlendiriyolar ya
sabahtan beri şu bilgisayar hasta etti beni ne doğru dürüst mesaj yazabiliyorum
nede yazdıklarınızı okuyabiliyorum
bütün mesajların ardından 30 sn bekleyin diyo sonra tekrar başa dönüyorum sonra sayfa kitleniyo
yarım saatte açılmıyo
hayret bişey
ohhh döktüm içimiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben burda test yapamamki siz benim çalıştığım yeri görseniz şehrin çok dışı
kerbela gibi biyer
ama eşime söyledim alcak bugün testi
esterya için yapıcam hafta sonu
yoksa ben sabrederim ama görelim bakalımm :))))))))))))))

hayırlı cumalar kızlar.!..nasılsınız?
yasemin çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmaz..

:kedi:sağol sabinacım sanada hayırlı cumalar....

iyiyim ben çok şükür..kırmızılar bitti artık. şimdi netten yumurtlama tarıhını hesaplattım. 1-6 temmuz arası sıkı calısmam gerekıyormus....:)))

sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…