Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:kedi:sağol sabinacım sanada hayırlı cumalar....

iyiyim ben çok şükür..kırmızılar bitti artık. şimdi netten yumurtlama tarıhını hesaplattım. 1-6 temmuz arası sıkı calısmam gerekıyormus....:)))

sen nasılsın canım?

sağol canım bende iyiyim çok şükür:1hug::1hug:
temizlik yapıyorummafoldumbenmafoldumben
benimde bu gün tamamen bitti canım akşama bayram var kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
yumurtlama gününü nasıl hesapladın canım ya bana söylesene son 3 ayki adet gününü istiyo ben 15 mayısta kürtaj oldum nasıl hesaplayacağımı anlamadım:eek:klava::eek:klava:
kafa basmadı canım benim:eek:klava::eek:klava:

sibelim ben döndüm yuvamıza ama sen gitmişsinnnn
sabinacım hayırlı cumalar tatlım çok muluyum bugün yarın tatiilll
pericim, ya allah bismillah eşliğinde başlayın çalışmalara :))))
işallah işe yararr :) işallah bizim çalışmalarda yaramıştır işe
hehehe şimdi biz bu hafta her akşam dışardaydık ve gezmekten yorulduk
dün akşamda eve gelince hemen yattım ben eşimde soruyo zavallım eğer bugün hamilelik için şansımız olsaydı yaparmıydık diye :))
hayır dedim artık masuzdan hem ben bilmiyorumki hangi günler şanslıyız diye bakmadım dedim
yazık kendince beni ikna etmeye çalışıyor
ama ben ççook yorgunum dedim bu gece için söz verdim
kaçarım yok yaniii bu gece :))

netten buldum gülüm şimdi bizim kürtaj tarıhı zatı bı adet tarıhı sayılıyo sen 15 ınde kürtaj oldun sonra kı adet tarıhın tam neydı...iki öncekını kendı ortalama verıyo .benım öncedende 28 gün falandı ortalama yıne öle cıktı.

kızlar ya hamilelikte cinsel olarak istekli olunurmuş
bende adetimden önceki bikaç gün çok isteksiz olurum
şimdide öyleyim yaa malesef
demek bu adet belirtisi dimi

:kedi::eek:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
dün akşamda eve gelince hemen yattım ben eşimde soruyo zavallım eğer bugün hamilelik için şansımız olsaydı yaparmıydık diye :))
hayır dedim artık masuzdan hem ben bilmiyorumki hangi günler şanslıyız diye bakmadım dedim

entrikam desene canım bu akşam bayram varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazık benim kocişte adetin daha bitmedimi ya diye sorup duruyo
akşam çok ümitliydi ama yarın akşam dedim
bu akşam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

15 mayıs kürtaj
20 haziran adet
çok tşk ederim canım
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sabina önceden kaç günde bır olurdu ortalama...düzenlımıydı.. hatırlıyomusun şimdi hesaplattım ama adet siklusu 35 gunden uzun cıktıgı ıcın bu hesaplayıcıyı kullanmayın dıyor...

eğerrr adet tarıhını 19 hazıran verırsekte 35 gunde bir oluyosun.gelecek adet tarıhı 24/7 görünüyor...şanslı oldugun günlerde 05/7 ve 10/7 arası hesaplıyo canımcımmm ama bunların önüne ve arkasınıa 3 er gün daha koymak lazım....

sabina önceden kaç günde bır olurdu ortalama...düzenlımıydı.. hatırlıyomusun şimdi hesaplattım ama adet siklusu 35 gunden uzun cıktıgı ıcın bu hesaplayıcıyı kullanmayın dıyor...

31 günde bir oluyordum canım:asigim:
geçenlerde bende hesapladım bana aynı şeyi dedi:roflol::roflol::roflol::roflol:
olmuyorsa kalsın canım çok sağol uğraştığın için:1hug::1hug::1hug:
bende gün aşırı çalışırım canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elbet yumurtlama gününe denk gelicek başka çaresi yok:roflol::roflol::roflol:

eğerrr adet tarıhını 19 hazıran verırsekte 35 gunde bir oluyosun.gelecek adet tarıhı 24/7 görünüyor...şanslı oldugun günlerde 05/7 ve 10/7 arası hesaplıyo canımcımmm ama bunların önüne ve arkasınıa 3 er gün daha koymak lazım....

ok canım tekrar tşkler bu tarihlerde dahada özenle çalışırım artık
bu ay bu yumoşları tutturucam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ok canım tekrar tşkler bu tarihlerde dahada özenle çalışırım artık
bu ay bu yumoşları tutturucam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

rica ederim ne demek canım..herzaman .burada bırbırmıze destek ıcın varız ....buyrunnnnnnnnn

yaaa yazık yaaaa,niye öyle yapıyosun harikacım yaaa,bak nasıl inceden inceden hedefi bulmaya çalışmış,ama bugün için söz verdiysen tutman lazım olmaz yani ayıp bişey(hehehehe)
yaa bende böyle yapıyorum,olası günler bir işve bir cilve,bittimi çok yorgunum,uykum var deyip kaçıyorum(hehehehheh yaşasın kötülük)

evet sibelcim malesef hele bu 2 gündür çok isteksizlik var bende
her ay adet öncesi öyle oluyo ama
artık bugün biraz yılışıp havaya girmek şart
söz verdik bikere :)))))))

evet sibelcim malesef hele bu 2 gündür çok isteksizlik var bende
her ay adet öncesi öyle oluyo ama
artık bugün biraz yılışıp havaya girmek şart
söz verdik bikere :)))))))

al benden de o kadar,adet öncesi çok isteksiz oluyorum,hormonlar işte ne yaparsın,(eşimede böyle diyorum benim değil hormonlarımın suçu diyorum)helede gebelik şüphem varsa bu seferde bişey olacak korkusundan yaklaşamıyorum,ne yapalım idare edecekler artık

X