- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.541
hoppppppppppppppp sabina sıraya gir once bennnnnnnnnnnnnnnn
SİBELAAAAAAAAAAAAA
bende ruyamda dun aksam bir dilim karpuz aliyordum biyerden ama nasıl kırmızı nasıl guzel dıs kabugu yemyesil ince bir dilim ama cok guzel bir dilimdi
hadi yorumla bakalım canımcım :)
Birde bir arkadasım ucak kullanıyordu ben yanındaydım baya bi uctuk gezdik ve cok yumusak bir inis yaptık :)
sağol canım nebileyim günah olurmu falan diye düşündüm:kedi:
bu akşam allah kısmet ederse yasin okuyup 2 rekatta namaz kılmak istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
hepiniz için bol bol dua edicem kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonrada geceyi değerlendiricemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SİBELAAAAAAAAAAAAA
bende ruyamda dun aksam bir dilim karpuz aliyordum biyerden ama nasıl kırmızı nasıl guzel dıs kabugu yemyesil ince bir dilim ama cok guzel bir dilimdi
hadi yorumla bakalım canımcım :)
Birde bir arkadasım ucak kullanıyordu ben yanındaydım baya bi uctuk gezdik ve cok yumusak bir inis yaptık :)
kızlar bende bu gece riyamda evime 12-13 yaşlarında hırsız bi çocuk girmiş gördüm.ama hiç birşey çalmıyo beni görünce gülüp kaçıyo
sibela hadi benimkinide yorumla tatlımmm
:kedi::kedi:kızlar bu gece ilişkiye girmek günahmıdır?:kedi::kedi::kedi:
slm canım bildiğim bir konu olduğu için söylüyorum bilmeyen arkadaşlar duysunlar...kandil günleri ilişkiye girmek caiz değildir.vee hicri takvime göre her ayın 12,13,14. geceleri de birleşme olmaz (yani caizdir fakat tohum tutmaz yani bebek isteyenler için uygun değil)
ay kıyamam ya şaka yaptım walla ole demek istemedim
canım sen bir zarara uğramak üzereyken bundan kurtulacaksın,üstelik senin namına hayırlı bir şeye dönüşecek,