Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar bu gece biraz ibadet yapıcaktım ama benim kırmızıları tam kesildi sanıyordum ki banyodan sonra biraz lekelenmem olmuş, o yüzden yapamadım :1no2::1no2:
ama bol bol dua ettim hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada benim çalışmalarda yarına kaldı artıkzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr Gunaydinnnn

SıBELAM canımsın sen yorumun icin cok ama cok tesekkurler bebegim, bi ara bi kahve falıda baktıralım sana :)

Sabinam, enrikam , birperi, hallisna ve diger tum guzellikler hersey gonlunuzce olsun...

kizlar benim goguslerimde gerginlik var , sisme var esimin hosuna gidiyor hep nasıl boyle kalabilir diye sordu bana dun aksam bende dedim ki her sene yavrularsam olur :)

enrikam gecen seger kipriklerim cipil cipil olmustu ama bu sefer inan gic dikkat etmedim. ama su avar ben hamile klaldıgımda kipriklerim sekil almaz rimel surerken cok zorlanırım.
senin 3 gun kaldı cok heyecanlıtyım pazar sabahı test yapcaksın dime?

günaydın canım arkadaşlarım a.s.
ben bugün üzücü bi haberle başladım güne michael jackson ölmüş :çok üzgünüm:
ben onun şarkılarıyla büyümüştüm çok üzüldüm kalp kriziymiş ama yüksek doz uyuşturucu diyende varmış
allah rahmet eylesin :Saruboceq:

istanbul müftüğü eğitim uzmanı NEVİN MERİÇ:
Mübarek günlerde cinsel ilişkinin günah olup olmadığı en çok kandillerde soruluyor. Düğünün Berat ya da Kadir Gecesi’ne denk geldiği durumlar, Ramazan’da cinsel ilişki soruluyor. Hiçbir mahsuru yok.

O da ibadet çünkü. Dinde insanın meşru olarak yaptığı bütün eylemler ibadet olarak tanımlanıyor. Tabii ki cinsel ilişki de ibadettir. Bir bey karşı çıkmıştı. ‘Siz de her şeye caiz deyip meşrulaştırıyorsunuz’ diye.

bir de küçük yazı buldum,bu konuyla ilgili.

bilgilendirme için çok teşekkürler hayatım kaydirigubbakcemile5
bende aynen öyle düşünüyorum
aklın yolu birmiş demek a.s

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben döndüm tatilden ve hemen koştum siteye özlemiim sizleri varmı bir değişklik bakalım hamiş varmı hamiş:))ben bol bol dinlendim geldim iyi geldi ama yarın iş başı yapıyorum maraton başlıyor yine olsun sağlığımız yerinde olsunda çalışalım
yasemin nasıl gidiyor bakalım hamişlik:))
toprağım enrika sen nasılsın
esterya canım senide sorayım
sibela ya ben hepinizi özlemişim:)
tugbamurat.nurhayatk başka kimler vardı isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar kusuruma bakmasın emi malum tatil sarhoşluğu:))

belenaycım hoşgeldin seni görmek ne güzel alkisalkisalkis
allah içine sindirsin toprağım tatilden sonra zor olur işe gitmek ama olsun özlemişsindir sen izmiri
canım sana hem çok üzücü hemde çok mutluluk veric haberlerimiz var
malesef yasemin bebeğinin kalbini duyamadı o yüzden alınıcak galiba hepimiz çok üzüldük şoke olduk rüyalarıma girdi ama herşey allahtan demekten başka bişey gelmedi elimizden canım
güzel haberde esteryamız hamileeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
allah sağsalim bebeğini büyütüp kucağına almasını nasip etsin :Saruboceq:

kızlar bu gece biraz ibadet yapıcaktım ama benim kırmızıları tam kesildi sanıyordum ki banyodan sonra biraz lekelenmem olmuş, o yüzden yapamadım :1no2::1no2:
ama bol bol dua ettim hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada benim çalışmalarda yarına kaldı artıkzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

allah kabul etsin tatlım
allahım hayırlısıyla eşinle bu ayki çalışmalarınızın karşılığında bir bebekle doldursun göbeğini yerimseniben

esteryacımmm sanada günaydın şekerrrim benim nasılsın bakalım
demek göğüsler bomba oldu hııı seni sexy hatun seni

kız yukarda yazdığın hallisna kim bakayım tanımıyorum ya ben

benim kirpiklerde çipil çipil oldu heralde ya psikolojik olarak :)))
ben öyle görüyorum ama
bide göğüslerimin uçları kaşınıyor biraz ama adettede olur bana öyle
amaaaan yaa görcez nasılsa az kaldıııı

yaw tamam gogusler bomba da gobek yaptım yani hamilelikle ilgili degil aşılama icin aldıgım ilaçlar beni biraz sisrdi.
ben ogluma 55 kg ile hamile kalmıstım 68 kg ile dogurmustum . hastaneden eve dondugumde 55 kg idim.
nasıl uzulmustum kol bacak cop , ben kadına benzemiyorum iskeletor giyim yine diye :)
Su an 64 kg yim. 13 kg alsam 77... ayyyyyyyyyy dusunemiyoırum kendimiiii.

hepinize günaydın canlarım....keyifler yerınde gibi bugün insallah....

herkese hayırlı cumalarr...

sanada pericim hayırlı cumalar

esteryam aslında şikayetlerim var ama her aykinden
kasık ağrılarım çok bariz değil ama ara ara var
üşüyorum galiba grip oluyorum biraz ateşimde var
ağzımın içinde hiiç tat yok
idrarımda koku yok rengide koyu değil
az önce aynaya baktım çok çirkinleşmişim canım sıkıldı
sol kirpiklerim düzgün ama sağ kirpiklerim karman çorman galiba dün gece sağ tarafıma yatmışım :))
göğüs uçlarım kaşınıyo biraz
işte bunlar hayatım ama ekstra bişey yok maleseff

:)))))))))))))))))
ama hepsi geçen ayda vardııı
hem idrarımda hiçbi koku yok öyle sık idrarada çıkmıyorum
ama yinede umutluyummmm

GÜNAYDIN KIZLAR
herkes iyidir inşallah,biraz okudum dünden bugüne,bugün biraz seyrek katılım var,belenay gelmiş hoş geldin canım,o da hiçbişeyden haberi yok tabiii yasemini sormuş canım benim nerden bilsin,
harikacım sende de yavaş yavaş belirtiler oluşmaya başlamış,hadi canım inşallah hayırlısı tabi canım benim.
esteryam güzel hamilem,bakıyorum hamilelik güzelliği gelmiş sana,kocanın gözleri açılmış baksana.

slm kızlar..dün 15.00 da kürtaja girdim 1 gece hastanede kaldık ve saat 10 da çıktık 1 saat oldu evime geleli...hafif ağrılarım var...onun dışında iyi olmaya çalışıyorum....

X