Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

oyy sibel 3-4 çocokmu
oy oyy
valla belkide bu rüya bana işarettir dimi
yemyeşil kaplumbağalar güzellerdi de
çıplak insanlar kötüydü ya ama çok korkmadım rüyamda

ya sibel tekrar okudumda valla çok güzel yorumlamışsın
tatlım çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
esteryam senin sinir halamı devam ediyo kıyamazlar ya
zaten varya böyle sinirli olduğum zamanlarda hep eşimden çıkartırım bende acısını
önceki hamileliğimde öyyle sinirliydimki aynen aşağa atasım geliyodu onu zaten evi süpürürken kendi kendime makineyi bir fırlatmışım ahşap sehpanın kenarı kırılmıştı:))
ben çok sinirli olduğum zamanlarda eğer kızdığım sorunu çözemezsem bişeyleri kırmak istiyorum çok rahatlatıyo

amannnınnnn bir an evvel hamile kalında zavallı kocacıklarınız rahatlasın anacım nedir bu,unutmayın çocuk yapmak için kocalarımıza ihitiyacımız var,onları incitmeyelim,sakin olalım,durduk yere kavga çıkarmayalım.

valla çok doğru söledın canım.onlar olmadan olmaz...hırpalamayın kocişleri bakimmmmm....hııııı......

ay kaynana gibi oldum...kafamçokkarıştı

teşekkür ederim harikacım,biraz merakım vardır rüyalara,bence çoğu rüya gerçek hayata dair bazı mesajlar taşır,ama hepsi değil bazıları,bu yüzden rüyayı iyi yorumlamak lazım,bide kötü rüyaları kimseye anlatma yani yorum yapılmasın,sende kalsın,ama güzel rüyayı anlatabilirsin,büyüklerimiz akan suya anlat derler,ben çok güzel bir rüya gördümmü,açarım musluğu anlatırım.Hayatımda çok önemi olan bazı şeylerin değişeceğini hep rüyamda görmüşümdür,geçen gördüğüm rüya da bunlardan biridir umarım, hani anlatmıştım eşimle ben bir çocuğun elinden tutmuşuz kimseye söylemiyoruz çocuğumuz olduğunu,işte o rüyadan da çok umutluyum ben,bakalım hayırlısı.

:)) ben normalde çok naziğimdir eşime karşı mesela 3 yıldır evliyiz ama 9 yıldır beraberiz doğru dürüst kavgamız bile olmamıştır ama onuda alıştırdım ben anlıyor hemen senin adetinmi yaklaştı sinirlisin diyor ona göre davranıyor gelmiyor üstüme yazık :)))
geçen hamileliğimde tabi ben büyütmüştüm mevzuyu ama çok çok sinirliydim
şimdi geçen hafta sonuda öyle kırıldım bişeye çok korktu geçen seferki gibi olurmu diye
hani yine hamileysem eğer :)))
eee böyle zamanlar hassas zamanlar biraz alttan almak onlara düşüyor
çünkü ben normalde pek üzmem kocişimi :))

evet canım haklısın bazı dönemlerde hassasiyet gerekıyor.Napalım idare edıcekler artık.

bu arada allah bozmasın insallah bir ömür boyu mutlu olun canım ..bide bebek gelsin mutluluğu katlasın.mübarek günde allah duamızı duysun ve en yakın hamış adayımızın dileği gerçek olsun.zemuszemus

ayy çok teşekkür ederim ayşecimm ne güzel yazmışsın öyle
amiiiinnn canımm zaten böyle mübarek günlerin enerjisi çok yüksek olur herkesin allaha sığınması dualar etmesi sebebiyle
bizimkiler ve herkesin duaları kabul olsun

harikacım senin ne kadar harika olduğun isminden belli zaten,yazılarından ve ifaedelerinden ne kadar nazik olduğunda belli,ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım benim ALLAH gönlünüze göre versin inşallah.Bazen benim kocamda kavga çıkarmaya çalışıyosun,cadılığın üstünde der,canım benim öyle dedimi gülesim gelir uzatamam.
Geçen gün çok güzel bir konuşma yaptı bana çok mutlu oldum,bebekle ilgili biraz gelişme oldu kocacığımda.

yaaa ne güzel bir haber sibelcim demek ben hamileyim desen uçucak belkide havalara
eminim senin gibi bi kadınla evli olduğu için kendini zaten şanslı görüyodur bide bebeğinin annesi olmanı bence herşeyden çok ister
ayrıca teşekkür ederim canım arkadaşım şımartıyorsunuz beni :))
ve amiin güzelim allah ayırmasın hiçbirimizi sevdiklerimizden
ayy allah korusun yarabbim

tünaydın arkadaşlar
bu mubarek günde dualarınızın kabul olmasını dilerim..kandiliniz kutlu olsun

hoşgeldin sabinacım seninde kutlu olsun kandilin nasılsın canım

kızlar ya belenayın tatili 2 haftamıydı gelmedi hiç bu hafta
busemde yok görünmedi hiç ne zamandır
merak ettim ben onları
kaçırdımmı acaba geldilerde benmi görmedim

Busem ve belenayı tanıma fırsatım olmadı canımbenım oyüzden bilemıyorum....ama görmedim.

sağol canım.. iyiyim canım sen nasılsın ?var mı bir belirti ?adet günün ne zaman?

pzt günü sabinacım çok az kaldı gelmezse salı günü yaparım test artık
yada haftasonu yapsam belli olurmu acaba

pzt günü sabinacım çok az kaldı gelmezse salı günü yaparım test artık

inşallah gelmez canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah çift çizgiyi yakalarsın tattlım:Saruboceq::Saruboceq:
benimde bu gün adetim bitti birazdan yıkanıcamhihoyyythihoyyyt
bu incir kürü benimde yumoşları kıvama getirdi mi ne çok kasık ağrım var canım akşama sıkı sıkı çalışmam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

entrikam bekle istersen canım salı günü yaparsın tessti
ama hafta sonu yapsanda silikte olsa çıkar sanırımım
hadi inşallah tatlım mujdeli haberi verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…