- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.501
esteryam senin sinir halamı devam ediyo kıyamazlar ya
zaten varya böyle sinirli olduğum zamanlarda hep eşimden çıkartırım bende acısını
önceki hamileliğimde öyyle sinirliydimki aynen aşağa atasım geliyodu onu zaten evi süpürürken kendi kendime makineyi bir fırlatmışım ahşap sehpanın kenarı kırılmıştı:))
ben çok sinirli olduğum zamanlarda eğer kızdığım sorunu çözemezsem bişeyleri kırmak istiyorum çok rahatlatıyo
amannnınnnn bir an evvel hamile kalında zavallı kocacıklarınız rahatlasın anacım nedir bu,unutmayın çocuk yapmak için kocalarımıza ihitiyacımız var,onları incitmeyelim,sakin olalım,durduk yere kavga çıkarmayalım.
oyy sibel 3-4 çocokmu
oy oyy
valla belkide bu rüya bana işarettir dimi
yemyeşil kaplumbağalar güzellerdi de
çıplak insanlar kötüydü ya ama çok korkmadım rüyamda
ya sibel tekrar okudumda valla çok güzel yorumlamışsın
tatlım çok teşekkür ederim
amannnınnnn bir an evvel hamile kalında zavallı kocacıklarınız rahatlasın anacım nedir bu,unutmayın çocuk yapmak için kocalarımıza ihitiyacımız var,onları incitmeyelim,sakin olalım,durduk yere kavga çıkarmayalım.
:)) ben normalde çok naziğimdir eşime karşı mesela 3 yıldır evliyiz ama 9 yıldır beraberiz doğru dürüst kavgamız bile olmamıştır ama onuda alıştırdım ben anlıyor hemen senin adetinmi yaklaştı sinirlisin diyor ona göre davranıyor gelmiyor üstüme yazık :)))
geçen hamileliğimde tabi ben büyütmüştüm mevzuyu ama çok çok sinirliydim
şimdi geçen hafta sonuda öyle kırıldım bişeye çok korktu geçen seferki gibi olurmu diye
hani yine hamileysem eğer :)))
eee böyle zamanlar hassas zamanlar biraz alttan almak onlara düşüyor
çünkü ben normalde pek üzmem kocişimi :))
evet canım haklısın bazı dönemlerde hassasiyet gerekıyor.Napalım idare edıcekler artık.
bu arada allah bozmasın insallah bir ömür boyu mutlu olun canım ..bide bebek gelsin mutluluğu katlasın.mübarek günde allah duamızı duysun ve en yakın hamış adayımızın dileği gerçek olsun.zemuszemus
tünaydın arkadaşlar
bu mubarek günde dualarınızın kabul olmasını dilerim..kandiliniz kutlu olsun[/QUOTE
hoşgeldin canım senınde kandilin kutlu olsun ...bütün dualarımızı kabul etsın allahım inşallahhhh......
anşallah canım aminnnnntünaydın arkadaşlar
bu mubarek günde dualarınızın kabul olmasını dilerim..kandiliniz kutlu olsun[/QUOTE
hoşgeldin canım senınde kandilin kutlu olsun ...bütün dualarımızı kabul etsın allahım inşallahhhh......
hoşgeldin sabinacım seninde kutlu olsun kandilin nasılsın canım
kızlar ya belenayın tatili 2 haftamıydı gelmedi hiç bu hafta
busemde yok görünmedi hiç ne zamandır
merak ettim ben onları
kaçırdımmı acaba geldilerde benmi görmedim
pzt günü sabinacım çok az kaldı gelmezse salı günü yaparım test artık