- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.521
inşallah gelmez canım ya :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah çift çizgiyi yakalarsın tattlım:Saruboceq::Saruboceq:
benimde bu gün adetim bitti birazdan yıkanıcamhihoyyythihoyyyt
bu incir kürü benimde yumoşları kıvama getirdi mi ne çok kasık ağrım var canım akşama sıkı sıkı çalışmam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende başladım küreeee sabinaaa.. ama 2 inciri zor yedım aksamda kalan 2 yı yıycemmm...ac karna zor geldı yada aksam belkı daha rahat yerım...
geldim geldimmmm sabinammmm sen yeterkı kızma gülümmmm....
bakırköy ve ya beylikdüzü çevresinde doktor arasıtırıyodum...doktorumu degıstırsemmı acaba dıye düşünüyorumda....daha önce ethıca ya gidiyodumda eşim pek begenmedı o hastaneyı...
incir valla sayısını bende bılmıyorum canım ya sabah 2 aksamda 2 yerım demıstım ama.....fazla mıkı acaba...
bende geldimmm
ya şimdi bi konu okudumda hamilelerin gözlerinden anlaşılıyomuş bende duymuştum bunu ama nasıl anlıyolarki
ben kirpiklerin karman çorman olduğunu duymuştum hamileyken
bende geldimmm
ya şimdi bi konu okudumda hamilelerin gözlerinden anlaşılıyomuş bende duymuştum bunu ama nasıl anlıyolarki
ben kirpiklerin karman çorman olduğunu duymuştum hamileyken
canım ben şimdi araştırdım kullanan arkadaşlara sordum günde birartane diyolar
valla canım bana yakın olsan hiç düşünmeden benim dr ciğimi tavsiye edebilirdim ama mağlesef uzaksın
niye dr ni değiştirmeyi düşünüyosun tatlım memnun değil misin
şincik enrikam gözbebeklerın büyüyecek anacım..birde kirpiklerin çipil çipil olcekmiş...bu da hamilelik belirtisiymıs..sengözlerimebaksanab
sositosositodelikafaduldenenrika bende duydum canım onu ama bende pek anlayamamıştımkaydirigubbakcemile3
birde yalnış bilmiyorsam eğer göz bebekleri büyüyormuşşşş
sabret canikom az kaldı bombayı patlatıcaksın inşallah
:kedi::kedi:kızlar bu gece ilişkiye girmek günahmıdır?:kedi::kedi::kedi:
yaw ne bıleyım aslında memnunum ama degılimde böle samımı her sordugumu uzun uzun anlatacak bı doktor arıyorum hamılelıkte çok önemlı bu...
neyse bakayım hamıle kalana kadar bulurum inşallah bir arastırayımda istanbulda olupta bılgisi olan arkadasım varsa tavsıyelerını beklıyorum şimdidenn
valla canım keşke yardımcı olabilsem
ben bursa dan gebzeye evlendiğim için istanbulu daha pek öğrenemedim
ama benim doktorum çok iyi ya çok memnunum...çok ta hastası var muannanesi tıklım tıklım..aslında ben arada bir sekreterinin olmadığı zamanlar yerine bakıyorum istanbuldan konyadan bile gelenler var ama nebileyim sen uzaksın git gel zor olur senin için..
ama değiştirmeyi düşünüyosan canım dr çok önemli iyi birini bulursun inşallah
bence istediğin her gün eşinle beraber olabilirsin canım
ben sadece adet günlerimde uzak dururum eşimden oda enfeksiyon açısından riskli olduğu için