Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bende başladım küreeee sabinaaa.. ama 2 inciri zor yedım aksamda kalan 2 yı yıycemmm...ac karna zor geldı yada aksam belkı daha rahat yerım...

bende başladım küreeee sabinaaa.. ama 2 inciri zor yedım aksamda kalan 2 yı yıycemmm...ac karna zor geldı yada aksam belkı daha rahat yerım...

evet canım biraz ağır oluyo sabahlarımafoldumbenmafoldumben
sen günde 2 tanemi yiyosun ben 1 diye duydum yalnış mı uyguluyorum yoksa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
adetimin 2. günü başladım ben
şuan adetim bitti ve kasıklarımda ağrı var benim
inşallah faydasını görürüz bitenem ya:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nerdesiniz yaaaaa hadi çıkın ortaya
ben sabah kalkana kadar kaynatıyosunuz ben gelince hepiniz yok oluyopsunuzlmaz: ya kızıyorum bakkk haa
bundan sonra bende erken kalkıcam artık işte görürsünüz siz:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

geldim geldimmmm sabinammmm sen yeterkı kızma gülümmmm....

bakırköy ve ya beylikdüzü çevresinde doktor arasıtırıyodum...doktorumu degıstırsemmı acaba dıye düşünüyorumda....daha önce ethıca ya gidiyodumda eşim pek begenmedı o hastaneyı...

incir valla sayısını bende bılmıyorum canım ya sabah 2 aksamda 2 yerım demıstım ama.....fazla mıkı acaba...

bende geldimmm
ya şimdi bi konu okudumda hamilelerin gözlerinden anlaşılıyomuş bende duymuştum bunu ama nasıl anlıyolarki
ben kirpiklerin karman çorman olduğunu duymuştum hamileyken

canım ben şimdi araştırdım kullanan arkadaşlara sordum günde birartane diyolar
valla canım bana yakın olsan hiç düşünmeden benim dr ciğimi tavsiye edebilirdim ama mağlesef uzaksın
niye dr ni değiştirmeyi düşünüyosun tatlım memnun değil misin

bende geldimmm
ya şimdi bi konu okudumda hamilelerin gözlerinden anlaşılıyomuş bende duymuştum bunu ama nasıl anlıyolarki

şincik enrikam gözbebeklerın büyüyecek anacım..birde kirpiklerin çipil çipil olcekmiş...bu da hamilelik belirtisiymıs..sengözlerimebaksanab

bende geldimmm

sositosositodelikafaduldenenrika bende duydum canım onu ama bende pek anlayamamıştımkaydirigubbakcemile3
birde yalnış bilmiyorsam eğer göz bebekleri büyüyormuşşşş
sabret canikom az kaldı bombayı patlatıcaksın inşallah

yaw ne bıleyım aslında memnunum ama degılimde böle samımı her sordugumu uzun uzun anlatacak bı doktor arıyorum hamılelıkte çok önemlı bu...

neyse bakayım hamıle kalana kadar bulurum inşallah bir arastırayımda istanbulda olupta bılgisi olan arkadasım varsa tavsıyelerını beklıyorum şimdidenn

şincik enrikam gözbebeklerın büyüyecek anacım..birde kirpiklerin çipil çipil olcekmiş...bu da hamilelik belirtisiymıs..sengözlerimebaksanab

ee o zaman kızlar benim gözbebeklerim büyümedi kirpiklerimdede bi farklılık göremiyorum
bide bişey sorcam çipil çipil ne demek nasıl oluyor o

valla canım keşke yardımcı olabilsem
ben bursa dan gebzeye evlendiğim için istanbulu daha pek öğrenemedim
ama benim doktorum çok iyi ya çok memnunum...çok ta hastası var muannanesi tıklım tıklım..aslında ben arada bir sekreterinin olmadığı zamanlar yerine bakıyorum istanbuldan konyadan bile gelenler var ama nebileyim sen uzaksın git gel zor olur senin için..
ama değiştirmeyi düşünüyosan canım dr çok önemli iyi birini bulursun inşallah

SİBELAAAAAAAAAAAAA

bende ruyamda dun aksam bir dilim karpuz aliyordum biyerden ama nasıl kırmızı nasıl guzel dıs kabugu yemyesil ince bir dilim ama cok guzel bir dilimdi

hadi yorumla bakalım canımcım :)

Birde bir arkadasım ucak kullanıyordu ben yanındaydım baya bi uctuk gezdik ve cok yumusak bir inis yaptık :)

sağol canım benım gercekten çok önemlı ...

soruna gelince enrıkaya katılıyorum kaydirigubbakcemile2

walla bence dua edersin ibadetini yaparsın, sonra da esinle ne istersen yaparsın sonucta helalin ben gunah oldugunu sanmıyorum ama tabi iyi bilen birinede sormak lazım

bence istediğin her gün eşinle beraber olabilirsin canım
ben sadece adet günlerimde uzak dururum eşimden oda enfeksiyon açısından riskli olduğu için

sağol canım nebileyim günah olurmu falan diye düşündüm:kedi:
bu akşam allah kısmet ederse yasin okuyup 2 rekatta namaz kılmak istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
hepiniz için bol bol dua edicem kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonrada geceyi değerlendiricemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bu gece riyamda evime 12-13 yaşlarında hırsız bi çocuk girmiş gördüm.ama hiç birşey çalmıyo beni görünce gülüp kaçıyo
sibela hadi benimkinide yorumla tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…