Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Yaseminim,

Dun gece hep aklımdaydın, 31 mart ve oncesini yasadım hep yeniden.
biliyormusunuz ben belkide 6 ayrı dr gittim. Doppler cekildim.
her dr muaynehanesinde otururken dakikalarca dualar ettim.
kese vardı, ama bir tulu o kese icinde bebegim gozukmedi.
en son dopplerde 3mm de kalmıs gelismemis dediler
ve o gece kurtaj oldum.. icimden bisiyler koptu gitiii...
ve simdi Allaha sukur hamileyim ama yine korkular endiseler..
size yemin ederim dr a gitmeye ultrasona a girmeye o kadar korkuyorum ki..

Su mubarek gunun yuz suyu hurmetine tum isteyenlere Yuce Allahim saglıklı hayırlı evlatlar versin.
Kimseye evlat acisi yasatmasin.
Hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin..

guzelim su anda hicbir sikayetim yok,
sadece gece yarısı uyanıp bir sure uyuyamıyorum.
ne mide bulantım var ne bas donmem.
goguslerimde hassaiyet var sadece. birde cok cabuk sinirleniyorum..
isthanım acık masallah tum dunyayı yiyebilirim :)

aminnnnnn... herkesin kandili kutlu olsun ....:Saruboceq:

daha ne olsun zaten bulantı ve baş dönmesi sonradan gelıyor...

sinirlilik halı de hormonların değişiminden ....yani normal ilerliyor hersey.....

hadi hayırlısı ..

enrikam haberler senden canım, 4 gun kaldı degil mi?

evet esteryam az kaldı ama hiçbi değişiklik yok bende
valla koca bir ay geçiyo son bikaçgün geçmiyor ya
sen cmt günü yaptırıyosun dimi tekrar test
hadi bakalım canımcım güzel haberler ver bize

günaydın kızlarrrrn nasılsınız ben anneme geçtim ara ara gelirim yanınıza öpüldünüz

tamam tuğbacım
özletme kendini

kıslar sabah 2 incir yiyebıldım. yağlı yağlı...ıyyy ...zor geldı bıraz...ama alısıcaz artık...

kızlar benim netim çok yavaş bugün off

hepinizin kandili kutlu olsun
esteryam dularına amin diyorum yürekten katılıyorum tatlım

pericim alışırsınbi kaçgüne incirlere sabret güzelim

harıkacım biraz gerginlik var gibi hissediyorum bugün sende sanki ama..ters giden bişey yoktur umarım...

günaydın kızlar,canım arkadaşlarım,
YASEMİNİM çok çok geçmiş olsun ,canım benim,üzülme desemde üzüleceksin,ama daha çok gençsin,inşallah önümüzdeki aylarda tedavini yaptırdıktan sonra tabii rahat rahat hamile kalacaksın canım,zaten sorun varsa tedavinide olduktan sonra,sana kim engel olabilir,bak çok ta kolay hamile kalabiliyosun dimi canım,en azından bu konuda çok şanslısın.
HARİKAM az kaldı, öğreneceksin hamile olduğunu inşallah,yalnız bu süreç içinde stres yapma ne olur,bence erken dönemde yapılan bu stres bize ve bebeğe çok zarar veriyor,endişe çok etkili bir stres türü,o yüzden endişe etmek yok,varsa var yoksa yok tamammı(ama inşallah var)

evet pericim çabuk sinirleniyorum bugün ben asabiyim biraz hayırdır inşallah

esteryam belli olurmuki test yapsam hıı haftasonu geçsin öylemi yapsam acaba

kızlar dün gece fantastik gerilim bi rüya gördüm
hafiften özelersem üzerimi değiştirirken bir süre yarıçıplak kalıyorum altımda çamaşır var ama üstüm çıplak beni öyle eşimin dışında çok yakın bi arkadaşım görüyor onun eşi beni öyle görmesin diye saklanmaya çalışıyorum çok telaşlanıyorum bişeyleri yetiştirmeye çalışıyorum sanki
sonra birara pencereden bakıyorum, dışarıda sokakta 3-4 tane rengi yemyesil yavru kaplumbağalar görüyorum
sonra bi adam varmış sanki eski eşya kolleksiyonumu varmış ve birazda değişik güçleri olan bi adammış
beni bir anda sanki korsan gemisine benzeyen bir gemi yolluyor
kendimi orda buluyorum şaşırıyorum korkuyorum ama ortam bi süre sonra ilgimi çekmeye başlıyor
sonra denize bir bakıyorum heryerde yüzlerce çırılçıplak cesetler dolu kadın erkek karışık
o arkadaşımda geliyor yanıma ama benim gördüğüm herşeyi göremiyor o

yorumlarınızı bekliyorum kızlarr

canım sibelim çok haklısın ama üzerimde anlayamadığım bi gerginlik var hayırdır inşallah
çok düşünmemeye çalışıyorum acaba hamilemiyim diye
aklımdan çıkarmaya çalışıyorum
hakkımda hayırlısı artık sibelcim
bu süreçin sonu mutluluk olsun istiyorum

evet arkadaşlarım hepinizin kandilini kutluyorum,ALLAH hayırlısıyla,sağlıklı sıhatli,saygılı,sevgili,akıllı,uslu,terbiyeli,güzelmi güzel,tatlımı tatlı evlatlar nasip etsin bize.

evet ben sana böyle diyorum daa sanki ben yapabiliyormuyum hayırrrr,ama yapmamız lazım,bebek istiyorsak yapmak zorundayız,kendi kendimizin doktoru olmamız lazım,ben biraz daha rahatlattım kendimi eskiye göre,sadece hani hamileysem dikkat edeyim biraz diye biran evvel öğrenmek istiyorum,hamile gibi mod'a giripte hamile çıkmayınca insan çok büyük yıkım yaşıyor.hayırlısı canım yaa,dünyaya geleceği varsa,gelecek elbet.
Yani ALLAH vercekse verir,vermicekse ne yapsak boş,bugün bol bol dua edelim.

hayır olsun inşallah canım..gerçekten değişik bir rüya...yeşil renk muradına kavusacıgının habercısı aslında...birde yavruymus o kaplumbagalar... hayır olsun ...:uhm:

canım sahidende korkulu bir rüyaymış,ALLAH hayırlara vesile etsin,canının sıkılıacağı bir olay yaşıyacaksın,yaseminden de çok etkilenmiş olabilirsin,kamplumbağa yuvadır,yavru kamplumbağalar yuvandaki çocuklarındır,sana bir mesajdır bu,merak etme harika diyor,senin çocukların olacak,hemde dikkat etmezsen 3-4 tane olabilir diyor bu rüya.

enrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hamile oldugumu ogrenmeden onceki en buyuk belirtimmmmmmmmmmm

sinir ve gerginlikti hatırlıyorsun dime

nerdeyse kocamı 8.kattan asagi atacaktım:)

ve nedense halen adama sinir oluyorum yok yere..

evet esteryam haklısın sendede çok sinir vardı
benim ama her adet dönemi öncesi böyle oluyo diye pek heveslenmedim ama
ya bütün hamilelik belirtileri kokulara hassasiyet dahil her ay adet dönemimde oluyo bende
inşallah bu seferkinin nedeni bebektir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…