Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

nurhayatım canımmm

henuz dr gitmedim, kan testinide cmtesi tekrarlıycam dr 4 gun bekle demisti
deger 2000 i gectikten sonra da sanırım yani haftaya cuma falan gidip ilk kontrolumu olurum
aslında benim normalde adetim bu pazar

SİBELAAAAAAAAAAAAA

bende ruyamda dun aksam bir dilim karpuz aliyordum biyerden ama nasıl kırmızı nasıl guzel dıs kabugu yemyesil ince bir dilim ama cok guzel bir dilimdi

hadi yorumla bakalım canımcım :)

Birde bir arkadasım ucak kullanıyordu ben yanındaydım baya bi uctuk gezdik ve cok yumusak bir inis yaptık :)

oooo süper bir rüyaymış bu
karpuz görmen çok istediğin sana çok cazip gelen bişeyin gerçeklesiceği ve bu gerçekleştirirken sakin ve sabırlı davranman gerektiğine işaret canımm
soonracığıma uçmak zaten süper bence hür iradenle aldığın kararların korkmadan arkasında olman gerektiğinin bi göstergesi tatlımm çünkü sonuçları seni üzmücek

sağol canım nebileyim günah olurmu falan diye düşündüm:kedi:
bu akşam allah kısmet ederse yasin okuyup 2 rekatta namaz kılmak istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:
hepiniz için bol bol dua edicem kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonrada geceyi değerlendiricemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin sabinacııımm şimdiden teşekkür ederim ben payıma düşen dualar için Şeniz

canım arkadaşlarım hepinizin kandılını kutluyorum rabbım bugunler yuzu suyu hürmetıne bütün hayırlı dualarımız kabul eylsın amiinnn

SİBELAAAAAAAAAAAAA

bende ruyamda dun aksam bir dilim karpuz aliyordum biyerden ama nasıl kırmızı nasıl guzel dıs kabugu yemyesil ince bir dilim ama cok guzel bir dilimdi

hadi yorumla bakalım canımcım :)

Birde bir arkadasım ucak kullanıyordu ben yanındaydım baya bi uctuk gezdik ve cok yumusak bir inis yaptık :)

esteryaam ben meraklıyım dedim , uzmanım demedimkii,kız valla fal biliyorum desem kahve içip resmini atarsınız şimdi dimii,neyse havamı da attıktan sonraaaa
rüyaya gelelim,rüyada kırmızı iyi değildir,yeşil de çok güzeldir,meyve cennetten gelir,bu şu demek sen böylee endişeylee beklerken kötü kötü, sana cenetten melek gelecek demek,sende muradına ereceksin demek.Uçmanın da çok güzel anlamları vardır,ama bu da gebelik belirtisi gibi kişiden kişiye ve uçma şekline göre değişiyor,uçarken çok mutlu olduysan,mutluluktan uçaçacağın bir olay yaşyacaksın demek.(nasıl ama epey yorum yaptım dimi)

kızlar bende bu gece riyamda evime 12-13 yaşlarında hırsız bi çocuk girmiş gördüm.ama hiç birşey çalmıyo beni görünce gülüp kaçıyo
sibela hadi benimkinide yorumla tatlımmm

canım sen bir zarara uğramak üzereyken bundan kurtulacaksın,üstelik senin namına hayırlı bir şeye dönüşecek,

:kedi::kedi:kızlar bu gece ilişkiye girmek günahmıdır?:kedi::kedi::kedi:

slm canım bildiğim bir konu olduğu için söylüyorum bilmeyen arkadaşlar duysunlar...kandil günleri ilişkiye girmek caiz değildir.vee hicri takvime göre her ayın 12,13,14. geceleri de birleşme olmaz (yani caizdir fakat tohum tutmaz yani bebek isteyenler için uygun değil)

esteryam şimdi yazdığımı okuyunca birden beni yanlış anlamandan korktum,hani insan esprili yazdığını sanıyor ama yazarken vurgu yapamadığın için karşı taraf yanlış anlayabiliyor,sanki böyle dikte eder gibi yazmışım konunun başını,yanlış anlamadın dimi

slm canım bildiğim bir konu olduğu için söylüyorum bilmeyen arkadaşlar duysunlar...kandil günleri ilişkiye girmek caiz değildir.vee hicri takvime göre her ayın 12,13,14. geceleri de birleşme olmaz (yani caizdir fakat tohum tutmaz yani bebek isteyenler için uygun değil)

canım çok teşekkürler verdiğin bilgiye,ama bu konu sanırım çok netlik kazanmış bir konu değil,bende nette bir araştırma yaptım,ve caiz olduğunu gördüm,kadir gecesinde bile günah değildir diyor.

istanbul müftüğü eğitim uzmanı NEVİN MERİÇ:
Mübarek günlerde cinsel ilişkinin günah olup olmadığı en çok kandillerde soruluyor. Düğünün Berat ya da Kadir Gecesi’ne denk geldiği durumlar, Ramazan’da cinsel ilişki soruluyor. Hiçbir mahsuru yok.

O da ibadet çünkü. Dinde insanın meşru olarak yaptığı bütün eylemler ibadet olarak tanımlanıyor. Tabii ki cinsel ilişki de ibadettir. Bir bey karşı çıkmıştı. ‘Siz de her şeye caiz deyip meşrulaştırıyorsunuz’ diye.

bir de küçük yazı buldum,bu konuyla ilgili.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben döndüm tatilden ve hemen koştum siteye özlemiim sizleri varmı bir değişklik bakalım hamiş varmı hamiş:))ben bol bol dinlendim geldim iyi geldi ama yarın iş başı yapıyorum maraton başlıyor yine olsun sağlığımız yerinde olsunda çalışalım
yasemin nasıl gidiyor bakalım hamişlik:))
toprağım enrika sen nasılsın
esterya canım senide sorayım
sibela ya ben hepinizi özlemişim:)
tugbamurat.nurhayatk başka kimler vardı isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar kusuruma bakmasın emi malum tatil sarhoşluğu:))

X