Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar bugün belenay döner aramıza oda geldi tatilden

yaseminim hep evdemiydin tatlım tatilde
şimdi çok zordur gerçekten çalışmak sana ama boşver bak ben tatile gitmediğim halde banada zor :kedi:

pericimmm inşallah
valla daha hiiiç bi belirtim yok ama bilmiyorum artık
zaten tuttuysa tutmuştur bu vakte kadar dimi
ne zaman başlar ki canım bu belirtiler

adet tarihine yakın yavaş yavaş başlar gülüm. aynı adet olacakmıssın gibi bel ağrısı.kasıklarında yanma...arada oturup kalkarken bi batma.tuvalete cıkma hissi.

ama bazen hiç belirtide vermiyormus. adet tarıhıni bir hafta falan geçtikten sonra başlayabılıyomus bu belırtıler. geç döllenme oldugunda canım.

evet pericim daha erken bu haftasonu başlar belki sinyal vermeye
uffffffffff valla biliyomusun hamile kalmaktan çok bebeğin sağlığını merak ediyorum
çünkü bu ay olmasa bi ay olucak ama önemli olan aynı şeyin olmaması ya aklıma hep o geliyor
ne güzel kurtulmuştum o ihtimali düşünmekten

kızlar bugün belenay döner aramıza oda geldi tatilden

yaseminim hep evdemiydin tatlım tatilde
şimdi çok zordur gerçekten çalışmak sana ama boşver bak ben tatile gitmediğim halde banada zor :kedi:

canım uzun yola dr um izin vermedi...45 km lik bir ilçe var oraya gittik...bol bol gezdik ama...1-2 gün ancak evdeydim....sorma ya çok zor enrikam...çalışmalar nasıl gidiyor tatlım...

tuğbacığım günaydın canım..ben iyiyim tatlım...çalışmalar başladı galiba :)) inşallah bu ay enrikam ve senden güzel haberler alırız...

hiç öle kötü şeyleri getirme aklına canım.düşünme. hamıle kaldıgında hersey yolunda gidecek.endişe edersek eğer buseferde bebegın gelişimin etkılerız. ister istemez aklımıza gelıcek ama fazla üzerınde durmamaya calısalım olurmu gülüm.yoksa hem kendımıze hem bebişlerimize zarar verırız.

herdefasında aynı şey olacak dıye bırsey yok...1.de düşük yapıpta sonra hemen kalıp bebegını kucagına alan çok insan var...

günaydııııııııııııııın canım kader arkadaşlarım nasılsınızzzzz

iyiyiz şeker sen nasılsın bakalım çalışmalar tam gaz değilmii :dance:

canım uzun yola dr um izin vermedi...45 km lik bir ilçe var oraya gittik...bol bol gezdik ama...1-2 gün ancak evdeydim....sorma ya çok zor enrikam...çalışmalar nasıl gidiyor tatlım...

çalışmalar bu ay iyiydi yasemincim kaydirigubbakcemile3
elimizden geleni yaptık yani yapmayada devam tabi ama yumurtlama dönemimin bittiğini düşünüyorum tatlım tutmuşsa tutmuştur yani :kedi:
görcez bakalım dua edin benim için nolur

evet öyle pericim
bende kafamdan attığımı sanıyodum ama şimdi yine geliyor aklıma
ama yapacağım hiçbişey yok dua etmekten başka

gerçi içimde bi ses bu sefer herşey yolunda olucak diyor ama inşallah yaa

ben hislerime güveniyorum çünkü ayşecim
hamileliğimde ilk günden beri huzursuzdum dra kontrole gittiğimde bile söylemiştim tedirgin olduğumu dr beni rahatlatmıştı ama sonunda oda şaşırdı
ben kendimi o zaman hiç kucağımda çocukla görememiştim ama şimdi daha farklıyım

tuğbacığım günaydın canım..ben iyiyim tatlım...çalışmalar başladı galiba :)) inşallah bu ay enrikam ve senden güzel haberler alırız...

canım benım iyi olmana sevındım yegenımız nasıl bulantıların geçtimi canım benım reglim daha bugun yarın bitecek ayın 15 şinde oldum daha çalışmalar başlamadı ama inş. o güzel haberi harıkam ben ve tüm arkadaşlarım sırayla vercez:teytey:............

canım ben daha yarından sonra başlayacaz reglım bitmedı bende iyiyim canım pazar günü düğün az kaldı stres sevinç mutluluk koşuşturma hepsi bi arada raabım saglık versınde tatlı işler canım esterya hamılemııııı :uhm:

anladım güzelim...hislerde gercekten çok önemli.bize bazı şeyler sankı daha önceden gösteriyo. bende de vardı aslında o his.hep acaba bısey olurmu diye düşünüyodum.ama itiyodum aklımdan sonra o düşünceyı.

allah bidaha yaşatmasın canım. bebeklerımızı kucagımıza almak nasıp etsın allah insallah.

GÜNAYDINNNNN ARKADAŞLARRRR
harikacım biliyomusun bende hamile olduğumu öğrendiğimde garip bir şekilde sevinmedim,çok durgun karşıladım,sanki o bebeğin olmıyacağını biliyordum,çok ilginç ama,ben bile kendime şaştım,sanki ALLAH çok büyük yıkım yaşamayalım diye hisettirdi belkide ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…