- 26 Şubat 2009
- 802
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.081
iyi geceler canım arkadaşlarım benim
size iyi bir haber vermek isterdim ama mağlesef bu akşam hafif bir lekelenmem oldu peçeteyle sildiğimde yumurtanın akına benzer bir akıntıyla birlikte kahverengi renkte çok az lekelenme oldu
çok üzüldüm geriside bu saat oldu hala gelmedi
çok morelim bozuldu kızlar ya kesin adet oluyorum galiba..inanın bu saate kadar adetm sökülür mü yani gelirmi diye bekledim..5 dak bir wc gidip bakıyorum siliyorum ama hala yok...şuan ağlamak üzereyim çok zor
herhalde yarın devamı gelir artık
napalım kısmet değilmiş demek ki zamanı gelmemiş daha
zaten bundan önceki hamileliğimde mucizeydi nasıl kaldım bende anlamadım ama allah büyük işte
ol dedim mi oluyo
biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi rabbime kalmış
inşallah fazla bekletmeden hayırlısı ile isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır rabbim
öpüyorum sizleri
iyi geceler canım arkadaşlarım benim
size iyi bir haber vermek isterdim ama mağlesef bu akşam hafif bir lekelenmem oldu peçeteyle sildiğimde yumurtanın akına benzer bir akıntıyla birlikte kahverengi renkte çok az lekelenme oldu
çok üzüldüm geriside bu saat oldu hala gelmedi
çok morelim bozuldu kızlar ya kesin adet oluyorum galiba..inanın bu saate kadar adetm sökülür mü yani gelirmi diye bekledim..5 dak bir wc gidip bakıyorum siliyorum ama hala yok...şuan ağlamak üzereyim çok zor
herhalde yarın devamı gelir artık
napalım kısmet değilmiş demek ki zamanı gelmemiş daha
zaten bundan önceki hamileliğimde mucizeydi nasıl kaldım bende anlamadım ama allah büyük işte
ol dedim mi oluyo
biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi rabbime kalmış
inşallah fazla bekletmeden hayırlısı ile isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır rabbim
öpüyorum sizleri
Nasıl oldgumu bende bilmiyorum canım..
dun eve gittigimde idrar testi yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı..
sonra gittim kan testi yaptırdım 38 cıktı. Kafam karıstı bu deger cok mu dusuk acaba?
gecen hamileligimi ogrendigimde degerim 156 idi ve gelismedi olmadı.
Surekli aglamak istiyorum nedense cok altustum...
Kimseye soylemeycektim yazmayacaktım, ama sabina yazınca sizede soyliyim dedim..
Nasıl oldgumu bende bilmiyorum canım..
dun eve gittigimde idrar testi yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı..
sonra gittim kan testi yaptırdım 38 cıktı. Kafam karıstı bu deger cok mu dusuk acaba?
gecen hamileligimi ogrendigimde degerim 156 idi ve gelismedi olmadı.
Surekli aglamak istiyorum nedense cok altustum...
Kimseye soylemeycektim yazmayacaktım, ama sabina yazınca sizede soyliyim dedim..
haklısın canım belkide kimysal gebelik zaten hicbir belirtim falanda yok
birperim canım cok dogru soyluyorsun Allahtan herseyin hakkımızda hayırlısı
biz ne yaparsak yapalım olacaga ölecege care yoktur bunu iyice kafamıza sokmamız lazım bence :)
bu hormonlar beni alt ust etti
o kadar gergin ve sinirliyim ki..
ama toparlıycam goreceksiniz kızlar, Allahın izni ile hersey cok guzel oalcak
sibelacım sen nasılsın canım?
iyiyimi canım sen nasılsın?
öğlen açtım kk yı ama yazdıklarınızı okuyamadan misafirim geldi canım daha yeni gitti
hala herhangi bir gelişme yok canım..ama belim kasıklarım felaket ağrıyor
özellikle bu gün çok akıntım var resmen iç çamaşırım ıslanıyo canım ya
2 -3 gün öncesi karnım ,göüğslerim felaket şişmişti kesin yolda geliyo sandım ama hala tık yok.
dünden beride göbek indi göüğüslerim biraz rahatladı sanki ama hala gelmedi tatlım
bu gün artık 36. gündeyim
niye böyle oldu şaşırdım kaldım valla
bazende aklıma kötü kötü şeyler geliyo acaba rahimde yapışıklık falan mı oluştu diye allah korusun töybe töybe..
inşallah bebiş yksa beni fazla bekletmezde gelir kırmızılar..
haklısın canım belkide kimysal gebelik zaten hicbir belirtim falanda yok