Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hihoyyythihoyyythihoyyytesteryaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmm ben birşey duydum doğrumu?:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

iyi geceler canım arkadaşlarım benim
size iyi bir haber vermek isterdim ama mağlesef bu akşam hafif bir lekelenmem oldu peçeteyle sildiğimde yumurtanın akına benzer bir akıntıyla birlikte kahverengi renkte çok az lekelenme oldu
çok üzüldüm geriside bu saat oldu hala gelmedi
çok morelim bozuldu kızlar ya kesin adet oluyorum galiba..inanın bu saate kadar adetm sökülür mü yani gelirmi diye bekledim..5 dak bir wc gidip bakıyorum siliyorum ama hala yok...şuan ağlamak üzereyim çok zor
herhalde yarın devamı gelir artık
napalım kısmet değilmiş demek ki zamanı gelmemiş daha
zaten bundan önceki hamileliğimde mucizeydi nasıl kaldım bende anlamadım ama allah büyük işte
ol dedim mi oluyo
biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi rabbime kalmış
inşallah fazla bekletmeden hayırlısı ile isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatır rabbim
öpüyorum sizleri

hayırlısı cnm allahım en kısa zamanda butun ısteyenlere versın bende ıstıyorum dusuk yaptım gecen hafta ıkı ay bekle dedı doktor kurtaj yapmadılar su ıkı ay bır gecseeeee

sabinam canım bitanem üzülmek yok demedikki biz....olsun gelsın kırmızılar hem daha ıyı tatlım ...doktorlarımız bıze süre vermişti zaten ...hep bi tedırgınlık yaşıyoduk ama acaba dıye.olsamı olmasamı dınlesemıydım doktoru dıye...ben şu an kendı adıma öle düşünüyorum valla. hanı korunmadık dıye hata mı ettım acaba dıyorum içimden....

daha iyi olacak sen merak etme guzelım . bu adet döneminden sonra zaten okadar sıkıntıda yapmayacagız. yok beklesemıydık napsaydık kafamızdakı o tür düşüncelerden kurtulucaz. sonucta rahım kendını daha ıyı toparlamıs olacak gülüm benım....bi dönem geçmiş olacak çünkü....:1hug:

ve daha sıkı çalışıcaz.kaydirigubbakcemile3

hem vücudumuzda rahatlar bıraz dimi ama...

beraber hamıle kalıcaz bız sen sakın endişelenme gülüm benım.öğle ağlamak falan yok..
iyi tarafını yakalayalım olayın.bekleme süresi gibi.....daha bi iç rahatlıgıyla olacak sen hıccc canını sıkma tatlım benım...

Nasıl oldgumu bende bilmiyorum canım..

dun eve gittigimde idrar testi yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı..

sonra gittim kan testi yaptırdım 38 cıktı. Kafam karıstı bu deger cok mu dusuk acaba?

gecen hamileligimi ogrendigimde degerim 156 idi ve gelismedi olmadı.

Surekli aglamak istiyorum nedense cok altustum...

Kimseye soylemeycektim yazmayacaktım, ama sabina yazınca sizede soyliyim dedim..

günaydın canım
yaa esteryam çok mu acele ediyosun acaba,biraz beklesen diyorum,çünkü hiç yoktan stres yapıyosun ken ned dersin canımdinede zarar veriyosun canım yaa,evet bende senin gibiyim çatlıyorum meraktan,ama diyorum belki kendimizi rahat bıraksak bebişler daha kolay tutunacak ne dersin canım.

canım ikinci çizgi silikse hamılesın zaten .ama demekkı daha çok yenı. testtede degerın düşük çıkmasıda yenılıgınden kaynaklanıyor. ama.. o deger şimdi hergun artarak devam edıcek canım benım. sakin olmalı ve beklemelisin.yoksa hormonları kötü yönde etkılersın .gelişim daha yavaş olur ozaman dımı ama....

öyle altüst olmak falanda nedemek.zamanı var beklıycez çaresi yok...olmasada dünyanın sonu değilki....annemle konustuk sabah bir arkadasımdan bahsettım.oda benımgıbı düşük yapmıstı çok yıprattı kendını çok agladı...kendıne gelemedı...15 gunsonrası tekrar kanaması oldu.problem cıktı rahımde 2 sefer amelıyat oldu..tuplerınden bırı alındı....şimdi 1 yıl bekleyecek.olacak ama zor olacak...bak bunlar hep üzüntüden stressten ...inan bana bu çok etkılıyo ınsanı...kendımızı yıyor bıtırıyoruz ya....toparlayamıyoruz iste vucudu sonra...herseyde bi hayır aramak lazım sonra....çok fazla isyan etmemek lazım....ben 25 mayısta kürtaj oldum ilk günler berbattım ağla zırla 1 hafta kendıme gelemedım..sonra annem cok kızdı ananem de ...hep manevı yönunu anlattılar olayın.hayırdan şerden...isyandan allaha karsı gelmekten....mantıklı geldı...
baktıgında şöyle tıpta manevıyatta bazı yönlerıyle bırbırlerını desteklıyorlar zaten.doktorum dedıkı bana saglıksızdı...o yüzden vücut istemedı...anamolıydı.....

annem ananemde ya sakat olsaydı dogsaydı ozaman ne olacaktı...napıcaktın hem sana hem cocuga yazık olmazmıydı dedıler....allahın bır bıldıgı var...dedıler...

biraz cok konustum ama basını agrıttım gülüm....

hiç üzülme bitanem...herseyın bı zamanı var.....

hem ayrıca sen testlere gore zaten hamılesın...ama üzüntü yapıpta baştada dedıgım gibi kendını etkıleme olurmu oluruna bırak canım..değerlerın zaten kendılıgınden yükselecek...sana konusmak kolay diyebılırsın ama senı ben cok ama cokıyı anlıyorum

sakin olup bekleyelım.....

birperim canım cok dogru soyluyorsun Allahtan herseyin hakkımızda hayırlısı
biz ne yaparsak yapalım olacaga ölecege care yoktur bunu iyice kafamıza sokmamız lazım bence :)

bu hormonlar beni alt ust etti
o kadar gergin ve sinirliyim ki..

ama toparlıycam goreceksiniz kızlar, Allahın izni ile hersey cok guzel oalcak

haklısın canım belkide kimysal gebelik zaten hicbir belirtim falanda yok

canım benim belirtin olmaz zaten daha dur bakalım,en başta endişeyi bırak, endişe vücuduna zarar veriyor canım benim,hayırlısını dile ALLAH tan,ve ona sığın,eminim sana istediğini verecektir,sabret canım.

işte bukadar gülüm...hersey yoluna girecek üzüntüye stresse gerek yok...

bugün olmazsa yarın alıcaz bebeklerımızı kucagımıza allahın izniyle.....:1hug:

sibelacım sen nasılsın canım?

iyiyim canım benim,bende ne yapayım,adetten sonra yeni bir dönem başladı,işte kendimce kür mür bişeyler uygulamaya başladım bakalım hayırlısı,bugünde eve giderken fındık fıstık ceviz dibi şeyler alayım diyorum kocacığımı iyi besleyim bu ay şansımı arttırayım diyorum.

esterya canım kızdın mı yoksa bana
inan kötü bir niyetim yoktu duyunca çok sevindim
o değerin de daha çok artıcak merak etme sen olur mu canım sen yeterki güçlü ol pozitif ol gerisi gelir

sabinam canım benim neden kızayım sana tarcınlı kurabiyem
artacak sabinam bende inanıyorum, 9 ay sonra minik bir yegeniniz olacak, ve arkadanda sizler hamis patlaması yapacaksınız :)

esteryam değer daha çok başında olduğun için öyle çıkmıştır tatlım
daha dur bakalım aaaaaa
haftaya tekrarla istersen testi artıcanı görceksin
ben çok mutlu oldum yaaaa inanamıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aklına kötü şeyler getirme. sen daha 36.gündesin zaten genelde 40 günü buluyormuş.ben 52.gün gün hastalanmıştım. bende korkuyordum bir aksilik mi var diye kardeşim kadın doğum doktoru o birşey olmaz dedi yine içim rahat etmemişti iki ayrı doktorada gitmiştim birşey yok demişlerdi bazılarında oluyormuş gecikmeler ki senin daha 40 bile olmamış. stres bile gecikme nedeni olabiliyor. onun için rahat ol canım.

haklısın canım belkide kimysal gebelik zaten hicbir belirtim falanda yok

esteryacığım öyle düşünme belirti olmayabilir. benim de hiçbir belirtim olmamıştı sadece günüm geçtiği için şüphelenmiştim. sen erken yaptığın için kan testin düşük çıkmış gibi geliyor baksana idrar testinde silikte olsa 1.çizgi çıkmış. keşke doktorunu arasaydın danışsaydın belki rahatlardın biraz..içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…