Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sibelim harikasın yaa..bak sende beni güldürdün..tatlım koklama gerek yok o çok bariz bir koku ister istemez alırsın...ama herkeste aynı belirti olmuyor biliyorusun...

yaseminim canım benim zaten kendiliğinden koksa sorun olmıcak,işte kokmayınca koku alabilmek için iyice içine giriyoz,tövbeee tövbeee olacak şey değil yanii ben eskiden tuvalette nefesimi tutardım, şimdi idrarımdan koku geldimi gözüm açılıyor.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız alkisalkisalkis:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv:alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE:CüvCüv: alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

merhabalarr benide ekleyebiirsinizz..haziran başında düşük yaptım..dr 3 ay dedi ama ben 2 ay korunmayı düşünüorum :))

merhabalarr benide ekleyebiirsinizz..haziran başında düşük yaptım..dr 3 ay dedi ama ben 2 ay korunmayı düşünüorum :))

esracım çok geçmiş olsun canım
yani sen kendini ne zaman hazır ve iyi hissedersen canım
zaten bazı drlar 1 ay yeterli diyolar kimi 3 diyor

esracım çok geçmiş olsun canım
yani sen kendini ne zaman hazır ve iyi hissedersen canım
zaten bazı drlar 1 ay yeterli diyolar kimi 3 diyor

teşekkür ederimm..inşallahh ..aslına bakarsanız ben şimdden hazırım da dr u azcık dinliym diorum çünkü 2. kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuorumm..bende şimdi sizin eski yazılara bakıodum da bende hamile old öğrendiğimde çok aşırı mutlu olamamıştım ya..eşim havalara zıplamıştı ama ben hep du bakalımm hayırlısı dr ne dicek falan gibi hep karamsar düşünüodum bana da malum oldu demkkii..hayırlısı inşallahh Allah hiçbrimize birdaha yaşatmazz..sağlıkla sağlıklı bebişlerimzi kucaklarımıza alırızz:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.bugünlerde geçicek ..doktorun 3 ay sonra gel dedıgıne göre 3 ay korunman lazım canım ama arkadaslarında dedıgını gıbı doktordan doktora degısıyor bu süreler.sen kendını toparla yeterkı. hersey yoluna girer.

tekrar geçmiş olsun allah bırdaha yasatmasın ....

bencede cnm dr unu dinle ya zaten zaman öyle hızlı geçiyoki bi bakmışız 2 ay geçmiş sende burda belirti topluyosun :)
hissetmek konusunda da ben yaşayınca inandım anneler hissediyor gerçekten
o yüzden şimdi elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum gözümü kapatıp kendimi görüyorum karşımda kucağımda bebekle falan böyle böyle çağırıyorum bebeğimi
ne olacaksa güzel olsun ki bizde madem hissedicez o güzel şeyleri hissedelim

slm kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
jale86 geçmiş olsun canım dilerim rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmaz
kızlar benim hamile kaldığım ayda idrarımda koku vardı...değişik bir kokuydu...hatta bu ay hep bende aynı kokuyu duyabilecekmiyim diye kokladım durdum
neyse kızlar ben daha yeni kalktım biraz evi toparlıyayım

kıslar ya benım kasıklarımdakı ağrı artıyo gibi sanki.25 mayıstı kürtaj tarıhı ..regl yakın oldugu için olabılır mı ya....

sabina senınde ağrıların böle şiddetlimıydı canım .

sabina canım nasılsın sesin solugun cıkmıyo ?iyisin dimi ?

iyiyim canımmmmmmmm sen nasılsın:asigim:Şeniz
daha biraz önce kalktım canım sizin yazdıklarınız okuyordum anca bitirebildim maşallah döktürmüşsünüz:sm_cool::sm_cool:
sen nasıl oldun canım varmı sendede bir belirti

işyerindeyım ve ağrım var üfffff

evet canım benimde çok ağırmıştı
hatta benim normalde adet olucağım zaman hiç ağrım olmazdı nasıl geldiğini bile anlamazdım
ama inan canım bu adetimde resmen cumartesi günü yatağa yatırdı beni..birde normal adetimden daha fazla kanamam oldu..
ama inşallah senin belirtilerin hamişlik belirtilerin dir canım

yok gülüm bu hamılelık belırtısı gıbı degıl hamıle kaldıgımda bu kadar agrım olmamıstı şiddetli hissetmıyodum yanı hamılelık olsa bu kadar abartmaz agrıyı heralde...kafam karıstı.ağrı kesıcı falanda alamıyorum.

pericim benimde olmuştu ilk ay ara ara ağrılarım adetimde çok sancili olmuştu canım
hem belki geliyodur adetin oyüzdende şiddeti artmıştır

yalnız değilmişim bu konusa sabinacığım...benimde idrarım kokmuştu hamileliğimiz öğrenmeden önce ve hala kokuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…