Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabinam canım bitanem üzülmek yok demedikki biz....olsun gelsın kırmızılar hem daha ıyı tatlım ...doktorlarımız bıze süre vermişti zaten ...hep bi tedırgınlık yaşıyoduk ama acaba dıye.olsamı olmasamı dınlesemıydım doktoru dıye...ben şu an kendı adıma öle düşünüyorum valla. hanı korunmadık dıye hata mı ettım acaba dıyorum içimden....

daha iyi olacak sen merak etme guzelım . bu adet döneminden sonra zaten okadar sıkıntıda yapmayacagız. yok beklesemıydık napsaydık kafamızdakı o tür düşüncelerden kurtulucaz. sonucta rahım kendını daha ıyı toparlamıs olacak gülüm benım....bi dönem geçmiş olacak çünkü....:1hug:

ve daha sıkı çalışıcaz.kaydirigubbakcemile3

hem vücudumuzda rahatlar bıraz dimi ama...

beraber hamıle kalıcaz bız sen sakın endişelenme gülüm benım.öğle ağlamak falan yok..
iyi tarafını yakalayalım olayın.bekleme süresi gibi.....daha bi iç rahatlıgıyla olacak sen hıccc canını sıkma tatlım benım...

canım benim ya desteğin için çok sağol :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Nasıl oldgumu bende bilmiyorum canım..

dun eve gittigimde idrar testi yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı..

sonra gittim kan testi yaptırdım 38 cıktı. Kafam karıstı bu deger cok mu dusuk acaba?

gecen hamileligimi ogrendigimde degerim 156 idi ve gelismedi olmadı.

Surekli aglamak istiyorum nedense cok altustum... :KK43:

Kimseye soylemeycektim yazmayacaktım, ama sabina yazınca sizede soyliyim dedim..

canım hakkında hayırlısı olsun.. Ben düşük değerden çok korduyorum. Benimde ilk değerim 86 idi sonra burdan bi arkadaşın değeri 35 gibi bir değerdi. Ona söylemedim bu korkumu ama oda boş gebelik yaşadı.Herşey haktan O yoktan var eden.. Oyüzden sadece hayırlısı diyorum. Ama hamile olduğunu biliyodum hislerim doğru çıktı.Sana demiştim sırnaşık şey
İnşallah değerin yükselir bitanem. Testi dün yaptıysan pazar günü tekrarla bakalım ikiye katlıyacakmı? Artık bu işin uzmanı olduk valla :eek: doktora falan gerek yok :)))

günaydınn kızlar
merhaba snmyal hoşgeldin

sabinacım geldimi iyice kırmızılar hani geliyo galiba demiştin hayırlısı olsun güzelim be daha iyi hem bi ay dinlenmiş oldun inan ki ben böyle olmasına daha çok sevidim
sen çalışmalara devam et tatlım hem bidahaki aya içimiz daha rahat eder

esteryammm naptın streslimisin hala
hayatım hamilesin ya bence herşey yolunda olucak canım
benim hamileliğimde değerlerim olması gerektiği gibiydi ama noldu
ve o zaman dr benim değerimin kaç olduğuyla hiiç ildilenmmşti bizim için şu anda en iyi gösterge kesenin büyümesi demişti
o yüzden sende yarın bi dr a gidersn bakar ultrasonla öğreniriz canım en iyisi o bence
çok seviyorum ben seniii opuyorumnanaktan

entrika evet canım geldi
dediğin gibi canım en azından bi adet tarihi geçirmiş olurum..hem biraz vicudumda dinlenmiş olur
hayırlısı artık

selam hepinize...izin bitti malesef yarın iş başı yapıyoruz...evde iyiydi kızlar..rahat rahat geçiriyordm sıkıntılı günlerimiz .)) kızlar eseryam hamilemi yanlış mı okudum anlayamadım..inşallah hamiledir canım benim....hepinizi öpüyorum salı büyük gün....bir etap daha bekliyor bizi canlarım....

enrikam canım bende seni ve hepinizi seviyorum
degerlere takılmıycam stres yapmıycam canım
hamileyim ve ben bunu doya doya yasamak istiyorum
benimde gecen hamileligimde adetime 3 gun kala degerim 156 idi 3 gun sonra 506 idi ama iste biliyorsunuz gelismedi.
Ben hissediyorum bu bebesimi kucagıma alıcam Allahın izni ile.
daha cok erken ogrendim normalde insanların testleri 14. gunde pozitif cıkıyor benim cok erken cıktı.
Allah ne yazdıysa o olacak ben kendimide bebisimi de ona teslim ettim.
Kizlar Allah her isteyene bebek nasip etsin, hepinize tum isteyenlere saglıkla sıohhatle insallah :)

bnm hersey cok normaldi degerlerim cok güzel arttı rahim kalınlasması cok iyiydi ama bnmki dıs gebelikmiş ve anlamadı doktorlar hersey cok normal diye 7 haftamda düsük yaptım 15 gün sonra gel dedi doktor sonra içimde cok sıvı var die arastırmaya basladılar ve bn dıs gebelki old ortaya cıktı ve o patlamıs iç kanama gecirdim ölümden dondüm cok sükür simdi 2 ame old onun dikşleri var

Tekrar geçmiş olsun.Hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın inşallaha.s. Yaşadığın bölge kötü. Doğuda doktor hastane olayları çok zor yaa. Allah yardımcın olsun.

benimde gecen hamileligimde adetime 3 gun kala degerim 156 idi 3 gun sonra 506 idi ama iste biliyorsunuz gelismedi.
daha cok erken ogrendim normalde insanların testleri 14. gunde pozitif cıkıyor benim cok erken cıktı.
Kizlar Allah her isteyene bebek nasip etsin, hepinize tum isteyenlere saglıkla sıohhatle insallah :)

esteryam süper bir haber bu canım yaa...ay çok sevindim....zemuszemus 10 un üstünde olması yeterli betanın canım değer aralığı çok geniş çünkü...48 saat sonra tekrar baktırsaydın katlıyacak mı önemli olan oo...yarabbim çok şükür enrikamda hamile...gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada banada :)))):emir_bebek:

kızlar izinde olmak çok güzeldi yaaa...hele hamileyken süperdi...istediğin zaman yatıp kalkıyosun istediğini hemen yiyosun :KK43:( ama her güzel şey gibi oda bitti...

günaydın kızlaaarrr a.s.
umarım bu hafta müjdelerle dolu bir dönemin başlangıcı olur alkisalkisalkis

selam hepinize...izin bitti malesef yarın iş başı yapıyoruz...evde iyiydi kızlar..rahat rahat geçiriyordm sıkıntılı günlerimiz .)) kızlar eseryam hamilemi yanlış mı okudum anlayamadım..inşallah hamiledir canım benim....hepinizi öpüyorum salı büyük gün....bir etap daha bekliyor bizi canlarım....

yasemiiincim can arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim çok özledim seni opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım varmı bi şikayettt

hepinize slm arkadaslar umarim herkes iyidir......opuyorumnanaktan

kanaryacım iyiyim ben tatlım sen nasılsın
görünmedin ne zamandır özlettin sende kendini canım arkadaşım :1hug:

aynen öyle esteryam bende öyle hissediyorum ve çok dua ediyorum :Saruboceq:
allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün
ne zaman gitceksin tatlım dr a

bnm hersey cok normaldi degerlerim cok güzel arttı rahim kalınlasması cok iyiydi ama bnmki dıs gebelikmiş ve anlamadı doktorlar hersey cok normal diye 7 haftamda düsük yaptım 15 gün sonra gel dedi doktor sonra içimde cok sıvı var die arastırmaya basladılar ve bn dıs gebelki old ortaya cıktı ve o patlamıs iç kanama gecirdim ölümden dondüm cok sükür simdi 2 ame old onun dikşleri var

ktg çok geçmiş olsun canım ya dış gebelikmiymiş ve dr bunu anlayamamış hıı
hayret bişey ya
üzülme canım allah sana ve hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebek sahibi olmayı
amiiinnnn

kıslarrrr günaydın nasılsınız canlarım?umarım herkes iyi herşey yolundadır? güzel haberler olur insallah bugün ...

enrikaaaa canım sen hamılemısınnnn anlayamadım ben...

enrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sendemi hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gozun aydın bebegimmmmmmmmmmmmmmm

iyiyim canım benim,bende ne yapayım,adetten sonra yeni bir dönem başladı,işte kendimce kür mür bişeyler uygulamaya başladım bakalım hayırlısı,bugünde eve giderken fındık fıstık ceviz dibi şeyler alayım diyorum kocacığımı iyi besleyim bu ay şansımı arttırayım diyorum.

hadı hayırlısı gülüm inşallah bu ay güzel bir haber verırsın bıze....
incir kürü fındık kürü fıstık kürüü ne kür varsa yap gülüm..mutlaka şans dahada artar.
bende denıycem onları...şu adetim bi geçsin bakalım benımde

esteryacım öncelikle duana aminn diyorum...
sende artık hiç endışelenme ve hamılelıgını doya doya yasa.göreceksın hersey yolunda gidecek ve bebegını kucagına alacasın allahın izniyle...:1hug:

yok be kızlar benim daha 8 günüm var
belkide allah söyletiyodur böyle alkisalkisalkis
ay bi hoş oldum ya opuyorumnanaktan

esteryam süper bir haber bu canım yaa...ay çok sevindim....zemuszemus 10 un üstünde olması yeterli betanın canım değer aralığı çok geniş çünkü...48 saat sonra tekrar baktırsaydın katlıyacak mı önemli olan oo...yarabbim çok şükür enrikamda hamile...gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada banada :)))):emir_bebek:[/QUOT

yasemıncım hosgeldın.tatilinın güzel geçmesine sevındım canım...bebişimiz nasıl bakalım...:emir_bebek:

inşallah sende iyisindir. tatılden sonra işe adapte olmak herzaman zordur.ama olsun.bebiş için çalısmak lazım ama kendını çok yorma sakın.dikkat et canım.

X